Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:45 zaginela 14 letnia dziewczynka czy tos cos wie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: zaginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:59 na mieście wiszą jakieś ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallutka Re: zaginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:29 tak słyszałam o niej nawet wiszą o niej plakaty.... biedna taka mała tyle pieknych chwil przed nia a tu takie straszne rzeczy sie z nia teraz dzieja. współczuje jej rodzinie pewnie teraz koszmar przerzywaja:( zreszta teraz to sie wszcystko moze zdarzyc nawet własny sąsiad moze cie porwac albo zgwałcic....strach wyjsc z domu.....sama mialam telefony od nieznajomych z tekstami ze moze mnie wiele przyjemnych rzeczy nauczyc itp..pilnujcie sie ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaa Re: zaginela IP: 83.2.11.* 27.06.07, 13:13 Miejmy nadzieje,ze się odnjadzie....:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zaginela IP: 80.51.140.* 27.06.07, 14:15 Wiara czyni cuda , lecz trudno w cokolwiek wierzyć jak z dnia na dzień życie tak Nas zaskakuje ,że Szookkk , ale nie można mówić ,że w to nie możliwe i musi sie znaleść :) Trzeba wierzyc :) miec nadzieje , gdy ona nie wygasa to zawsze jest lżej :) ... :( ... Dziwny ten świat ... ludzkich spraw ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zaginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:59 dlaczego twierdzicie że ją porwali? możę po prostu wyszła z domu, bo miała dość- jakieś problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: zaginela IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 18:49 a może poczuła się bardzo dorosła i poszła w świat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: zaginela IP: 80.51.140.* 27.06.07, 21:33 szczegóły www.chelmno.glt.pl zobaczcie , pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zaginela IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 09:17 a może ona bardzo dobrze się bawi kosztem rodziny i tych, którzy ją szukają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośik Re: zaginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:16 ja szłyszałam że ona ma załamania przychiczne i ponoć uciekła do jakiegoś chłopaka a do jakiego to nie wiem szkoda jej wspuczuje jej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaa Re: zaginela IP: *.cpe.marton.net.pl 28.06.07, 21:43 No skoro nocowała u niego...i widziano ją w kilku innych miastach to zdaje się że sama uciekła do tego chłopaka..równiez współczuję rodzinie zaginionej dziewczyny...:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1245 Re: zaginela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:53 zaginela to sie kiedys odnajdzie zywa lub martwa zycie Odpowiedz Link Zgłoś