Dodaj do ulubionych

Zaginiona -1

28.09.19, 11:28
Paulina, lat 31 wyjechała i nie wróciła.
Mnie by też być może ktoś kiedyś tam wywiózł, ale na portalu "gowork" , niby "pewiejszym" poczytałam adres internetowy - ja i taki kolega Anglik- jako ściemę murowaną.
Poszukiwano niby to hostess, ale już na pierwszy rzutoka,dla ekonomisty znającego warunki pracy i wyjazdów to był absurd. Równocześnie mój kolega, dobryjasnowidz, dostał prawienerwicy,mówi - nie dotykaj się nawet do tego,to jest "false".
Dwa tygodnie później zgłosiła się"La Strada" z ...ostrzeżeniem przed bandziorami,uprowadzającymi kobiety do burdeli. Część złapano w Anglii,jednaz Polek, taka Monika,nie została nawet odnaleziona, zmylono też i pogoń.
www.o2.pl/artykul/londyn-zaginela-31-letnia-polka-rodzina-prosi-o-pomoc-6425493017577601a
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Zaginiona -1 29.09.19, 12:47
      Tu się "działo " w moich kartach o wiele więcej. Wyleciała z talii odwrócona Sprawiedliwość i 8 Pentakli,jakby pani miała na głowie niekorzystne układy finansowo -prawne.
      Z przełożenia - 7 Mieczy/- ,niemożność ucieczki,rozwoju w kontaktach z otoczeniem: 7 /- (Rydwan)
      Przeszłość sugeruje jej przepłakane łzy, 5 Kielichów, nie istniejący dom choćby i materialny 10 Pent/- i chęć wyprowadzki, zmiany środowiska i miejsca zamieszkania w rBuł, nowe znajomości i romanse, miłość 3/ Kiel. 2 Kiel. przeciwko bidom w dotychczasowym miejscu - odw.6 (Kochankowie) odw.5 (Kapłan)
      12 (Wisielec) - nie chce zostać ofiarą tych układów których nic jej nietrzyma i wyprowadziła się.
      • rrozsypana80 Re: Zaginiona -1 01.10.19, 21:29
        Co się stało z Pauliną?
        Koło + 6 mieczy + 4 mieczy. Dociagniety giermek kielichów.
        To mi akurat źle wygląda bo ślepy los i przekroczenie bramy... A zobacz co za bramą? 4 mieczy. Unieruchomienie totalne. Albo jest chora w jakimś odosobnionym miejscu (porwanie) albo zimny trup. Giermek kielichów może wskazywać, że wpadła w to przez własną niefrasobliwosc albo zbytnia ufność wobec przyjaciół. Przyjaciół w dużym cudzyslowiu. No nie wiem, nie wygląda to na porwanie do burdelo bum bum. Ktoś miał raczej inny zamysł.
        • rrozsypana80 Re: Zaginiona -1 01.10.19, 21:33
          Czy się odnajdzie? 10 mieczy + Koło + 9 kielichow
          Moim zdaniem odnajdzie sie ciało. Kiedyś tam przypadkiem.
          Zwróć uwagę na to że Koło się powtarza. Przeznaczenie.
          I pisze posty na raty bo w całości mi nie wchodzą... Why?
          • camaretto Re: Zaginiona -1 02.10.19, 10:24
            10 mieczy na ogół pogrzebowe,u mnie raz dziwne pogrzebanie informacji o babci znaczyło w życiu,opisywałam, ale znalazłam członka rodziny, całkiem przez przypadek, symbolicznie to takie same karty wtedy by mi wyszły, bo ciążysz ku twoim personalnym doświadczeniom, umówmy się,że to konieczny zabieg.

6 mieczy; charakterystyczne karty przy przekraczaniu jakichś bram; W pierwszym przypadku u mnie np. 4Mieczy to neg/poz wypadki dot. zdrowia , 6 oddalenia,ale już np. dla amerykańskich" aAsów tarota" to "trzymanie głowy (czas. ledwo)ponad powierzchnią,na jednej z talii mam wodęi kanoe, więc patrząc na Gabriellę z Xeną jeden będzie miał na myśli wiosłowanie pagajem po rzece, inny kij ;D
            Chyba rozumiesz, że tak zakręcone talie to ja używam od czasu do czasu, większość to panicznie proste rysunkowo, albo historyczne talie,inaczej zgubiłabym sens, no i taroteka mi dziś do głowy przyszła rano przy medytacji, bo byśmy nie widzieli nigdy nawet katalogów , żeby coś sobie wybrać dla siebie.

Co nam się powtarza? Ewidentnie, symbolika:BRAMY (Rydwan/-), 7 Mieczy/- , obie karty dot.PODRÓŻY,unieruchomienie jakieś, zamrożenie poruszania się... U mnie jednakże wsparte od Kochasiów i RBuł, u ciebie jest 9 Kielichów, atrakcyjność sexi lady / jej brak. U mnie romance jest patrząc na ostatku też - 2 Kielichów zwykle oznacza nowy, inny związek, zainteresowanie,tak jakby też chciala się wyprowadzić niedaleko, do nowego mena.Może ją jakiś gościu zaatakował albo w tej Anglii wzięła udział w randkach w ciemno?Tak jakby chciała się "dać się uprowadzić",bo sama tej możliwości jakby nie miała, wyglądami też iu ciebie na kłopot z poruszaniem się w ogóle,albo manipulację,na Wait'cie jest facet,który kradnie miecze z komory.
            Żebyśmy tylko nie "przewróżyły" ;D

Nie wchodzą, bo moższ mieć przeciążony Cache,w "Ustawieniach " to ciasteczka. Ja miałam trollującą stronę, która mi spowalniala pracę przeglądarki, ale już zidentyfikowałam ataki z Internetu i bramki,przez które ktoś mi się do kompa podpiął; na stronie sklepu z modą.

Burdel przyszedł ci do głowy pewno przez te Kielichy.
            Zauważ, że wg. rodziny to ona już tam jakiś czas przebywała,bodajże przez 4 lata mieli z nią normalny kontakt telefoniczny..
            • rrozsypana80 Re: Zaginiona -1 02.10.19, 12:16
              Właśnie odcinam się od teorii o burdelu. To na pewno nie to.
              Natomiast bramy mówią same za siebie.
              • camaretto Re: Zaginiona -1 16.10.19, 19:14
                www.google.com/search?q=Paulina+Pitala&client=firefox-b&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=W6hpKKJPnHMNvM%253A%252C_WjJ_ayBuwIiFM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kRe4CAvC3Ws-MiEWA9wJaTnyAdLLA&sa=X&ved=2ahUKEwjCoPPkiaHlAhVks4sKHezHC04Q9QEwBXoECAUQDA#imgrc=RumeXpXirIvg3M:&vet=1

Nie powiem,nie chcę śmiać się z osób autentycznie zaginionych, ale ....obejrzyjcie zdjęcia, w szczególności zadziwia, jak Paulina ... zmienia płeć.

Jak myście,co się z miłąbrunetką, tu na zdjęciu z Mogilan stało?
                • rrozsypana80 Re: Zaginiona -1 17.10.19, 14:02
                  To jest myśl, która pasuje do bram.... Brawo Cam.
                  • camaretto Re: Zaginiona -1 17.10.19, 15:20
                    Jest podobado siebie,ale...niektóre brunetki, zwłaszcza te ciemniejsze mając niefarbowane włosy są nie do rozpoznania jako blodies, wydaje sięże oczy też niebieskie. Tymczasem oglądałam przypadek zmarłejw wieku 25 lat brunetki, niebrzydka, tak jak któraś mojakoleżanka oczy ostro czyjasno - niebieskie, z dalawidoczne.
                    Chciecie zagadkę na patologię społeczną?
                    Historyjka Ulissesowa z Wawy ..
                    • camaretto Re: Zaginiona -1 07.11.19, 00:56
                      Jeżeli chodzi więc o Paulinę, to ja ostatnio miewam poczucie takiego paranormal, jeśli chodzi o nią, mogę się mylić, ale ... moze wpadła jakieś narkotykowe towarzystwo i oddała ducha na dniach?
                      Koleżanki ciągnęły na zasadzie "czy siękiedyś odnajdzie. Może zatem nie dawała o sobie znać, ale na widok charakterystycznego rycerza nie chciało się o tym za bardzo myśleć. Inna sprawa ,że przed Brexitem to wiele osób zeby zostać w Anglii podejmuje ostateczne kroki,i zmienia dane, zeby się tylko zaczepić,, to taki numer z randką w ciemno mus,a poprzedni układ sugerował takie chęci,na Zachodzie przeprowadzkazpartnerem to rzecz normalna,w Polsce nie uprawia się czegoś innego niż stosunki rodzinne. Specjalnie wkleiłam jej niewielką miejscowość,i inną fotkę, ponieważ"świrkującym" kojarzą się często dziwne rzeczy,wyglądają oni jak wszyscy, a że ofiarą jakiegoś satanisty była Ewa, no i Adam,przed Wigilią, a w wawie jakiemuś świrowi przypomniał się wielki Kajthony Lektor, to widać, że nie zawsze "karma" jest w ogóle pewna, zwłaszcza jeśli się mieszka w jakichś układach samemu. Alegdzie?Najpierw u chłopaka? Później na squadzie?
                      Faktem jest, że mając pod nosem wielkisiecitelefoniczne,to ona nie musi meldowaćsięmiesiącami,a Wisielec oznaczać początkowo ofiary. Mam zatem swoje niewielkieprzemyślenia, dotyczące sytuacji po, zwłaszcza jeśli "kiedyś w przyszłości"te gdybania są gorzej niż spekulacje Tuska o niedzieli,albokwaczora o tym , czy wybiorą go na premiera, trzeba wybrać własną śmierć, albo odpowiedzialność w stosunku do własnych mrzonek.
                      Tak więc ofiarazwisielca możgła staćsię ofiarą wariata z Mogilan, a niechęć do kontaktu z rodzinąi byłym otoczeniem powodem do porwań (nie było demonów). U mnie jest coś jakby paranormal w tym temacie, od jakichś2 tyg. nie powiedziałabym już,że to ten sam sygnał. W sektach "ginie" wiele osób,to samo produkuje niechęć do przyznania się do swojej wioski,ludzie gdzieś tam zmieniają dane, nazwiska, wygląd i ...padają ofiarą niepowodzeń,nierzadko śmiertelnie się kończących.Ofiara Wisielca nie musiała być "jeszcze" spełniona, pogrzeb ... może być dopiero powodem do znalezienia zwłok, stąd lepiej w takichwypadkch próbować określać dokładniej, bo ciało mogło w ogóleniezaistnieć, albo być przypisane innej osobie. Ma charakterystyczny tatuaż, nic więcej.Poparu miechach może nawet nie żyć, bo przeciaż odnalezione ciało sugeruje zaginięcie dopiero,mnie się kojarzy znany z" Edukatorów"klimatporwania,dwie babeczki,skłonne do kontaktów,nie wiem z czym tą story pomieszałam ,bo nie mogę dojść jeśli chodzio nieświadomy odbiór, tak jakby one nie chciały mi się bardziej objawić,ale tyle ludzi ginie w takich układach,że na dniach paranormal mnie w zasadzie nie dziwi.
                      Activity u mnie przybrała na sile,jeśli chodzi o numery to czasami "jasnowidze" znają jeśli nie numery telefonów, to numery auta, ja natomiast widzę.dziwne zależności.Nie wiem dlaczegocoś takiego się we mnie otwiera ,ale sama będąc "sama" nie musze jaby tak bardzo wysilać wyobraźni.
                      Położycie karty jeszcze raz?
                      Cam
                      • rrozsypana80 Re: Zaginiona -1 07.11.19, 07:38
                        Położę karty w weekend bo narazie to sama siebie nie ogarniam. Jak jestem w takich stanach totalnego wyczerpania to kart nie kładę bo nie gadają wtedy ze mną.
                        • camaretto Re: Zaginiona -1 07.11.19, 15:46
                          Ze mną na ogół nic w takich sytuacjach nie gada, ale ja z tym zapaleniem korzonków, to żywy przykład nieszczęścia i wszelkich chorób,i mam stracha przed osłabieniem mięśniowym, i przed stanem zapalnym, i przed powikłaniem...Skąd ma być power? I na garnuszku siedzę, stąd ograniczyłam ruchy,wzielam regeneratory, bo kizia mądra lekarka,te pobudzone stanem zapalnym kręgosłupa nogi to , leżąc obok ,po prostu po kociemu - chamsku pod tego dziurawca itd. fizycznie zablokowała.
                          Medytacje robię, spacji nawet naprawić nie mogę. Im dalej w las... tym bardziej okazuje się, żezaciemniony obrazdziałania byłnie tylko wynikemcudzychdziałań,aletaichpotrzeba jakoś się nie "wypaliła". Po raz pierwszy po latach młodości mam tak wyraźny,skuty lodem obraz KARMY...
                          Leczsię zatem,u mniekrzywe futryny właśnie podziwiam, drzwi,którenawet ciąć strach,bo na normalne zawiasy nie da się ani włożyć ani wyjąć. Wszystko murarka,gdzie ktoś MOŻE w Wawie myślący o pieniądzach... jak widziałyście niedawno, spaprze i popsuje. Przeszedł sięrzez mój dom jeszcze po znajomościzaprzyjaźniony hydraulik,to pozamiatał, z dobrej baterii i starego rozlecianego węża w wannie zrobił tłukąc w instalację ze zdenerwowaniem,złom dwie minuty.
                          Woda poleciała mu na twarz, z dużym ciśnieniem, więc przypomniał sobie ile będzie go kosztowaćwymiana baterii lub wężyków.Okazało się,że takich armatur już nie ma,części też nie, a ja podejrzanie zasłabłam. Trzeba było potajemnie wyznać koledze, ale nawet próba zrobienia wrażenia ciśnieniem w wężu hydraulicznym nie "wzięła". Kolega załatwił reklamację,węża dał w połowie w prezencie , resztę przechorowałam, na fotelu trzymając kizię za łapkę cały miesiąc i niewiele jedząc,stąd sukces dietetyczny.
                          Uff.. jak to dobrzesię czasami po prostu "wygadać", mając"na oku " własną,niewymuszoną wersję wydarzeń. Gdzie nawet już nacisków nie masz siły wywierać,widać, że lecisz z nóg jak widzisz.
                          No comments. Nawet gadać nie mam już siły.

• camaretto Re: Zaginiona -1 15.12.19, 08:57
                        ;D
                      • camaretto Re: Zaginiona -1 29.12.19, 18:45
                        PS.Kazach jeszcze nie wrócił z więzienia, ale paraliż strachem mogł nastąpić.
                      • camaretto Re: Zaginiona -1 30.12.19, 09:38
                        Ofiara z wisielca mogła byćprzypisana innej osobie,skóra ojca p. Wiesława została, jak rozzie opisuje powieszona do góry nogami,zwłoki nie pogrzebane, przybrało to okrutny wymiar,wyprawione groteskowe rysy twarzy "założone"przez Kazacha jako maska, z którą wyszełna podwórko, strasząc dziadka i całe Moogilany.
                        Stąd tenasze wizje się pokrywają z rzeczywistością dość nieźle, źródła odnalazłam w prasie policyjnej, bo szukali"skóry" z Krakowa, no i historia spod Krakowa właśnie zMogilanzaczęłasiępokrywaćnaagleztą "czarną deprą" i "paraliżującym strachem".
                        Wiesław obezwładnił ponoć ojca w piwnicy,paralizatorem.
                        Za chaos w wypowiedziach przepraszamy, ale wizje nie były bajkowe, a "weryfikacje" trwały miesiącami.
                        Również nie jest to przykład do "skopiowania",nikt bowiem z obecnych jasnowidzów aniniewie,czy musię dany raz sukces uda "powtórzyć na mur", często tak, ale...ani,czy następnego razu podobne karty mogą zostać ponownie zinterpretowane w podobny sposób.
                        To chyba też jasne, dlaczego nieistnieje ktoś taki jak"wróżkazawodowa", to poprostu sposób na przeżycie pań,które nie mają niczego specjalnego nawetna zdjęciach, a też chcą jakoś zarabiać, choćby "metodą ezo"czy "reinkarnacji" (vide śmieszna pani Dorota z bloxów,czy osoba z Wałbrzycha, która popełnia raz za razem śmieszne błędy)

Cam
      • camaretto Re: Zaginiona -1 29.12.19, 18:41
        Wersja weryfikacji: na głowie ma świra powracającego z więzienia,może i marzenia dot.Anglii . Irlandia i siostra jąwiąże,stąd chęć zmiany środowiska,, marzyła o "lepszym świecie", właśnie poznała "kogoś nowego" - 2Kiel. 3Kiel, jakąś grupę, płakała,ale dlaczego by nie zmienić wszystkiego naraz? Kazach "Skóra" nie był ideałem, Mogilany też, 5 Kiel....Widziana rzekomo w październiku,rzuciła wszystkich i wszystko?Może i tak być.
    • rrozsypana80 Re: Zaginiona -1 09.11.19, 17:23
      Czy Paulina żyje?
      5 kielichów + Wisielec + 2 denarow
      No i powiem Ci, że zastanawiam się nad tym przekazem. Jak zobaczyłam 5 kielichów to pomyślałam, że mleko się rozlało i że nie żyje. Jednak po dociagnieciu kart widzę to inaczej. Żyje ale jest w fatalnym stanie psychicznym. Ta blotka na końcu też daje popalić. Ona balansuje pomiędzy jakimiś światami próbując utrzymać równowagę z Wisielca. Ale co to za równowaga do góry nogami. Ucieczka zatem nic nie dała. Dziewczyna wciąż w czarnej d....
      Ale chyba jednak żyje.
      • camaretto Re: Zaginiona -1 10.11.19, 00:09
        5 Kielichów to widziałam i u mnie i Wisielec,to samo. Nie chce byc ofiarą, ale ,że wibracje alkomatowe...
        Nawet na karcie mam ładne pubowe sceny ;D
        Ale ona tam w Mogilanach zostawiła najprawdopodobniej dziecko, na dniach wpadł mi inny jeszcze pomysł do głowy,spóźniła się na samolot, i nikt więcej jej nie widział. Jeśli uznano ją za "powracającą z dolarami" to blisko Mogilan jest zapewne wiele krzaczorów...A jeśli leciała do Irlandii, to nie wiadomo którędy...sad
        Ostatnie dane pochodzą z października, sprzed miesiąca.
        • camaretto Re: Zaginiona -1 10.11.19, 00:11
          Uwiesiła podróż,nie miała kasy i ryczała w rękaw, tyle 5 Kielichów
          • camaretto Re: Zaginiona -1 10.11.19, 00:14
            Kochani!
            wg świadków możliwe, że Paulina była widziana na początku października przy #Stratford w Londynie. Prosimy o czujność. Może ktoś kojarzy zaginioną?

Przypominamy rysopis:
            Wzrost: 166 cm, szczupłej budowy ciała
            Waga: ok. 60 kg
            Włosy: krótkie włosy ciemny blond farbowane na jasno.
            Oczy: niebieskie
            ⚠️Znaki szczególne:
            Tatuaż na prawym ramieniu (widoczny na zdjęciu)
            Srebrny kolczyk, wkręt na chrząstce prawego ucha.
            Tatuaż na boku między plecami i żebrami - dłonie trzymające serce i sznur koniczynek.
            W dniu zaginięcia miała na sobie czarne skóropodobne spodnie, czarne trampki, jasno-szarą bluzę z kapturem i ciemno-szarą kurtkę.

‼️ZAGINĘŁA ‼️
            Paulina Pitala, lat 31
            #Londyn #UK #WielkaBrytania #Anglia #Irlandia #Mogilany #Kraków
            Napisała do nas siostra Pani Pauliny z prośbą o pomoc w ustaleniu jej miejsca przebywania.
            Zaginiona w Londynie mieszka około 5 lat. Regularnie kontaktowała się z Rodziną, jednak od 12 maja z niewiadomych przyczyn kontakt się urwał. Telefon jest nieaktywny. Miała przylecieć do siostry do Irlandii, jednak w dniu lotu zadzwoniła zapłakana, że spóźniła się na samolot, ale miała spróbować przylecieć następnym lotem.
            Od tamtej pory nie skontaktowała się z Rodziną ani znajomymi. Nie powróciła również do miejsca zamieszkania. Ostatnie miejsce jej pobytu to okolice King Cross w Londynie.
            Rysopis:
            Wzrost: 166 cm, szczupłej budowy ciała
            Waga: ok. 60 kg
            Włosy: krótkie włosy ciemny blond farbowane na jasno.
            Oczy: niebieskie
            ⚠️Znaki szczególne:
            Tatuaż na prawym ramieniu (widoczny na zdjęciu)
            Srebrny kolczyk, wkręt na chrząstce prawego ucha.
            Tatuaż na boku miedzy plecami i żebrami - dłonie trzymające serce i sznur koniczynek.
            W dniu zaginięcia miała na sobie czarne, skóropodobne spodnie, czarne trampki, jasno szarą bluzę z kapturem i ciemno szarą kurtkę.

Jeżeli ktokolwiek posiada informacje dotyczące zaginionej, proszony jest o pilny kontakt z Policją pod numerem telefonu 112 na terenie Polski oraz telefony alarmowe poza granicami kraju.
            ⚠️Można napisać bezpośrednio do nas #zaginieniprzedlaty.
            Gwarantujemy anonimowość!

Obraz może zawierać: 1 osoba, na zewnątrz
            Obraz może zawierać: 1 osoba, stoi, buty i na zewnątrz
            Obraz może zawierać: 1 osoba, uśmiecha się
            Brak dostępnego opisu zdjęcia.
            +2
            Zaginieni przed laty
            Społeczność

www.facebook.com/zaginieniprzedlaty/posts/1080025662204543/
      • camaretto Re: Zaginiona -1 29.12.19, 18:46
        ;D Świr "Skóra" z Mogilan wraca... za dwa lata, a tu Brexit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka