Gość: kici IP: 80.51.140.* 01.09.07, 19:21 co myslicie o kregelni i barmankach ktore tam pracuja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaziu Re: kregelnia IP: 80.51.140.* 01.09.07, 19:33 ohyda,nieprzyjemne a czasem nawet wulgarne Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: kregelnia 01.09.07, 19:36 Zakładasz temat, a potem piszesz o innym nicku, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: kregelnia IP: *.cpe.marton.net.pl 01.09.07, 19:40 nie wiem po czym tak stwierdzasz bo chyba nie po IP (ale zwała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: kregelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 10:20 Zgadzam sie z "przedmówcą"....w kręgielni jest za każdym razem miło i sympatycznie...czego nie można powiedzieć chociażby o magmie gdzie jest taka wiocha ze aż szkoda sie rozpisywać......Pozdrawiam kręgielnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: kregelnia IP: *.cpe.marton.net.pl 02.09.07, 10:09 Przepraszam bardzo ale ktos obraza moja kolezanke wiec zastanow sie co piszes poniewaz obsluga tam jest Miła i Sympatyczna a co zapewne Bardzo Sprawna.Zawsze usmiechniete dziewczyny sa.Pozdrowienia dla barmanek ;-) ps.idz do innych lokali i zobacz jak wyglada obsluga w innych lokalach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: kregelnia IP: *.cpe.marton.net.pl 03.09.07, 07:09 jak dla mnie jest całkiem fajnie. pozdrawiam tą niewysoką blondynkę - taka mała sexowna myszka:) inne dziewczyny tam pracujące też są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizy Re: kregelnia IP: *.cpe.marton.net.pl 05.12.07, 15:16 kocham Cię E... pamiętaj o tym! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Re: kregelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 15:33 IDIOTAAAAA !!!! hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e4f Re: kregelnia IP: *.cpe.marton.net.pl 06.12.07, 13:17 dokladnie jest tam oki co ci nie pasuje wez zobacz jaka mordownia jest w meffisto albo magmie robia te kluby na styl unislawia albo barow barylka zapomnieli ze postep poszedl i ze sie zmieniaja style i troche nowoczesnosci i u tych kobiet barmanek i w klubach a kregielnia ma swoj poziom jedyny mankament to halas ale to da sie zniesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: kregelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:08 Myślę że są w porządku.Wymieniają często popielniczki sprawnie przynoszą piwko i pytają o następne szczególnie przy bilardzie gdzie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: kregelnia IP: 80.51.140.* 12.12.07, 07:31 bywam czesto i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korko Re: kregelnia IP: *.range86-153.btcentralplus.com 13.12.07, 20:15 no jak tam bylem ostatnim razem to po paru piwach przegranej kasie w kregle i bilard ja i moj przyjaciel zostalismy wyzuceni ze wzgledu ze szturnelem w stol i butelka z piwem spadla na podloge no i sie ozbila. trudno sie mowi. tak wic ze wzgledu na 3.50 zl rozbitego na podlodze i 5 min posprzatania przesralem przeszlo 250zl i zostalem wyzucony wniosek jest taki juz tam wiecej nie pojde. Predzej wolal bym bawic sie z zulami niz znowu zostac wyzuconym dziekuje i powodzenia w przyszlosci moze to sie poprawi Odpowiedz Link Zgłoś