Gość: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 19:09 Dobry jest ten kebab na powstancow? i czy dowożą i w jakim czasie i jakie ceny no i w ogole warto sobie zawracac glowe nimi ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kebab Re: kebab IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.07, 16:11 na prawde nikt nie wie? to mzoe chociaż ktoś mi powie, gdzie oprócz okrąglaka i mammarosy mozna zjesc kebaba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 05.11.07, 17:28 w marmarosie jest jegorszy wg mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 05.11.07, 17:52 w magmie jest tez ale nie polecam raczej,jałowy jakis i chyba dla jaroszy <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 28.11.07, 17:35 w meduzie chociarz uw okraglaku tez sa jadalne zalezy kto robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodomor Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 05.11.07, 17:53 w magmie mozna zjec i w meduzie na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 18:40 Meduza na rynku ! tylko tam !! jak dla mnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebab Re: kebab IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.07, 19:12 ale mają tam normalne mięso z rozna, czy też wrzucają tam mielonego jak w mammarosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 14:12 chłopie jadam w meduzie i powiem ci że za dopłatą masz wszystko!!!!! i obsługa fajna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 10.11.07, 16:42 Zdecydowanie polecam kebab w Meduzie.Naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 11.11.07, 15:16 w mamarosie wkładają mięso mielone przecież to ohyda a do tego nie zawsze świeze,za tą cenę można zjeść z mięsem ścinanym nawet nad morzem a tu proszę jak zaczeli oszczędzać a co za tym idzie się popsuli, ja zmieniłem na meduzę albo jadę do świecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Re: kebab IP: *.xmission.com 12.11.07, 09:03 zjadliwe kebaby w cch sa w meduzie oraz ostatnio u salacha sie poprawilo na duzy plus. w okraglaku :/ mieso okropne, kebab bar... coz mieso raz dobre a raz zle.. - surówki zawsze zimne.. co psuje smak kebeba.. Magma - stanowczo odpada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: () Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 14.11.07, 12:30 w mamarosie kebaby są coraz gorsze nie polecam,meduza tak!!!!!! super w meduzie,nie cierpię w kebabach mielonego mięsa a zresztą to oszustwo ,one powinny być tańsze bo właściciel płaci za to mięso mniej więc koszt zrobienia kebaba jest mniejszy wiec co za -tym idzie my też powinniśmy mniej ,no ale cóż omijajmy mamarosę dużym łukiem ,smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: kebab IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.07, 23:12 zeby pisac cos na temat miesa do kebaba to trzeba sie troche znac!!! jedz do turka i tamzjedz kebab a potem opisuj jak ci swietnie smakowalo.Kazdy przyprawia mieso na swoj sposob wiec to czy on smakuje i komu to jest kwestia tego co sie lubi a ze akurat tobie nie smakuje w ktoryms z lokali to nie znaczy ,ze innym tez nie musi wiecnie krytykuj tych ktorym smakuje w konkretnym lokalu.A jesli twoje kubki smakowe(o ile wiesz o czym pisze)nie funkcjonuja tak jak powinny to przerzuc sie na ryby!troszke wyrozumialosci dla smakoszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1i znawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kebab IP: *.cpe.marton.net.pl 17.11.07, 11:00 idź do warki jak bedzie s.paw. to ci takiego kebaba zrobi że nie wstaniesz ze stołu tak sie najjesz... mniam.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ktos Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:50 A to w Warce siedzi sie na stole??? Odpowiedz Link Zgłoś