Gość: auto IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 21:54 Kto w Chełmnie lub w okolicy sprowadza dobre i nie drogo samochody osobowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 09:42 pieniazek ze stolna albo czary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 17:46 Jak lubisz ciupcianie i jestes kobieta to auto-mix cos sprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 13:29 O jakie przeleciane kobitki chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:56 CZARY JEST OK ALE PIENIAZEK ROBI LUDZI W KONIA,,, PEDAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 11:15 niewiem jak pieniazek ale czary naprawde jest oki...nie oszukuje i nie zdziera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Kto sprowaza samochody IP: *.netia.com.pl 19.11.07, 10:22 Dobre i niedrogo - nie ma czegos takiego:) W komisach okolicznych wszystkie auta (no moze 95%) sa po blacharskich naprawach ... Proponuje samemu sie wybrac albo dobrze poszukac na polskim rynku wtornym - nieraz to lepsze rozwiazanie niz import. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Kto sprowaza samochody IP: *.abaks.pl 20.11.07, 20:11 niestety to świeta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: Kto sprowaza samochody IP: *.cpe.marton.net.pl 19.11.07, 21:15 jaki samochod bys chcial ?? ja sprowadzam na zamowienie i na kidy bys chcial ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Kto sprowaza samochody IP: *.netia.com.pl 22.11.07, 13:53 Golfa 4 1.6 z klima, elektryka , 4 drzwiowego, bezwypadkowego do 5000Euro - rocznik 99 wzwyz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 16:34 takiego golfa dalo by rade spokojnie jak by byl 1999 ale z innym silnikem 1,4 albo 1,9 tdi ??????? na styczen moge sprowadzic cena w granicach 17000-18000 tys zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pss Re: Kto sprowaza samochody IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 14:08 taka różnica między tymi silnikami a tylko 1000 zl różnicy. ty ośle ty. od razu widac ze jestes pomylony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pss Re: Kto sprowaza samochody IP: *.cpe.marton.net.pl 14.12.07, 11:25 ty jestes downie pomylony , pewnie nigdy jeszcze w D po samochod nie byles a gadasz , niemiec nieraz tdi taniej sprzeda niz benzyne 1,4 a ceny sa rozne tylko trzeba dobrze poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: Kto sprowaza samochody IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 18:18 interesuje mnie PUNTo z oryginalna instalacja gazową np holenderską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.B.CCH. Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 18:15 pieniazek ze stolna.mi przywozil okolo 5 samochodow i bylem zadowolony. ewentualnie czary. i nie gadajcie glupot o kims kogo nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto sprowaza samochody IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 21:17 kto to jest pieniążek i kto to jest czary, pytam powaznie, mają komis, mogą wystawić fakturę, z kąd sprowadzają, jakieś namiary. Dzekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:35 jedz do czarego do stolna ma zaklad pogrzebowy plomyk tam go spotkasz on naprawde jest uczciwy...kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK CCH Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:20 PIENIAZEK TOCW.. ROBI LUDZI W KONIA JAK GO SPOTKAM TO DOSTANIE PO RYJU PEDAŁ I ZŁODZIEJ.A CO DO CZAREGO TO JEST WPORZO GOSC.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kto sprowaza samochody IP: *.cpe.marton.net.pl 04.12.07, 15:20 3-4 osoby zabiore do niemiec po auta okolice hanoveru 721451823 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 15:44 czlowieku w okolicach hanoweru sa najdrozsze samoch....w bremen u turkow sa tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:43 Nie piszcie głupot o ludziach których na oczy nie widzieliście! troche kultury!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 20:43 cap sprowadza przeszczepy uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Kto sprowaza samochody IP: *.cpe.marton.net.pl 11.12.07, 21:05 jaki cap???? koziolek ze stolna???? ten zgred!!!! niech ja go spotkam w cch!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:10 hehehe lac go ile wejdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghgh Re: Kto sprowaza samochody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 09:46 daniel małek z lisewa sprowadza samochody nawet dobre i tez nie zdziera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto sprowaza samochody IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.07, 10:28 p.Stasiu Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foj Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 19:09 koziołek sprowadza super fury!!!!!!!!!!!!!!he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 19:21 napewno...przeszczepy a zdziera jak za matke... u turkow w bremen za grosze zlomy sprowadza gazetami wypcha szpachlu kupe i git autko...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Kto sprowaza samochody IP: *.centertel.pl 15.12.07, 20:03 witam.dobre fury wozi Michu i Pajda.polecam ich są tani można jechać z nimi.Znają dobre i duże place z autami w całych niemczech.kto był z nimi i kupił od nich fure to nie narzeka.ploecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busi Re: Kto sprowaza samochody IP: *.centertel.pl 15.12.07, 20:07 michu i pajda polecam ich.każdy kto był z nimi i kupił od nich auto jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busch Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:33 Czarny jest ok. Pieniązek cwaniak i sep. Patuła wozi na zamowienie ,nie przekreca ludzi Stasiu P.ze smiechu nie moge pisać Zachar masowo przywozi,fakt ze podrasowane i wyswiecone ale to zludzenie. Mrowa podobnie jak Zachar.Otyli plejboje w srebrnym i zielonym burdelu na kółkach.Ciekawe czy fakturki zanizają jeszcze. Przz jednego gnoja moja zona miala kłopoty i na Policji zeznawała. Waldek K masowo zwozi i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 13:50 Wszyscy sprowadzają rupiecie i taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 22:23 Kupcie sobie rowery i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocb Re: Kto sprowaza samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 01:36 kilkuletni samochód w niemczech w dobrym stanie technicznym kosztuje więcej niż w polsce. handlarze zwożą padła które tam nie dostaną tuv-u albo trzepnięte Odpowiedz Link Zgłoś