Gość: kasia IP: 80.51.140.* 20.11.07, 18:09 Mam problem. Mieszkam z alkoholikiem niewiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej6801 Re: alkoholik 20.11.07, 20:41 Pomoc otrzymasz w "ośrodku" na ul.Kamionka 3 gdzie znajduje się punkt terapii uzależnień i współuzależnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOPIPZ Re: alkoholik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 14:54 W Urzędzie Miasta uzyskasz pomoc. Drugie piętro pokój nr 29 lub telefon 677-17-23 albo 500-149-379 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: alkoholik IP: 80.51.140.* 22.11.07, 09:24 dzięki za odzew skorzystam z rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: alkoholik IP: *.cpe.marton.net.pl 22.11.07, 22:48 kasiu chyba wiem kim jesteś... wiesz dobrze co zrobić wyrzuć go niech spada do mamusi!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: alkoholik IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.13, 01:26 Jestem żoną alkoholika, wiem co czujesz i co przeżywasz. Przerobił już terapie w Czerniewicach, w Bydgoszczy , kilka razy był na detoksie itd. Chodził na mitingi itd. Nic i nikt nie był w stanie mu pomóc poprostu ma słaby charakter. Dopiero jak powróciły do aptek tabletki do wszywek disulfiran mamy spokój i życie jest ok. Sam przyznał się że nie potrafi wytrzymać bez picia i każde życiowe niepowodzenie kończyło się piciem. Jak trzeźwy to najkochańszy mąż i tatuś ale jak pijany to najgorszy potwór. ja kilkakrotnie korzystałam z porad kilku fachowców i byłam stanowcza, myślę że jak dotąd daje rade. Jeśli chcesz pogadać, wymienić się doświadczeniami to napisz podam ci mój nr tel. i zawsze możemy porozmawiać. Czasami zwykła rozmowa z osobą która wie co czujesz pomaga. Pamiętaj TY i Twoje dzieci jesteście najważniejsi. ON musi sobie poradzić sam z sobą!!!! Ty możesz go tylko wspierać ale nic na siłę!!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś