Gość: klpos IP: *.cpe.marton.net.pl 09.12.07, 02:37 chciałbym śpiewać w chórze collegium cantorum, słyszałem że są całkiem nieżli :) tylko że drygent trochę walnięty. Czy ktoś wie, jak jest w tym chórze: ludzie, atmpsfera, drygent itp. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabella15 Re: chór collegium cantorum 09.12.07, 09:17 dyrygent to gej, ale z charakteru nie jest zły,no i ma talent a to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 09.12.07, 18:13 uważam, że drygent - chociaż czasem trochę narwany to fajny facet :) pozatym naprawdę zna się na tym muzyce i jest dobry w tym co robi. Chór CC ma na swoim koncie wiele osiągnięć i nagród, za tydzień nagrywają swoją płytę. Ps. drygent nie jest gejem!!! Ma bardzo miłą dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-psik Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 09.12.07, 21:37 drygent to profesjonalista w muzyce, ale ma łeb styrany!!!! polecam konkurencję - chorus culmensis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: chór collegium cantorum IP: 80.51.140.* 09.12.07, 22:14 Daj sobie spokój z tym chórem!!!ludzie nie normalni jak już wejdziesz będzie Ci się cieżko wyplatać z tego!!!Michał działa jak sekta!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derkaczka Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:41 Chór zdobył wczoraj drugie miejsce w prestiżowym konkursie to wiesz,niektórych w oczy kole to teraz głupoty piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciun Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 09.12.07, 23:03 Michał i ludzie z chóru są spoko!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 09.12.07, 22:42 Śpiewam w Collegium Cantorum od kliku miesięcy, uważam, że ludzie, którzy śpiewają w chorze są super!!! Mają fajne głosy, są ambitni i dobrzy w tym co robią. Chór wiele osiągnął, ma na swoim koncie wiele prestiżowych nagród, a zdobyli to wszystko dzięki swojej ciężkiej pracy, swojej i dyrygenta. A dyrygent... to tylko normalny człowiek, czasami zdenerwuje się - jak każdy, jest młody ambitny i profesjonalny. Do swojej pracy podchodzi z sercem i dużo nam daje z siebie na każdej próbie. Wszystko co osiągneliśmy, mamy dzięki niemu. 3 maj się M :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:45 Gratulacje "Collegium Cantorum" zajęło II miejsce w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:00 chór jest ok,ładnie śpiewają i ciągle promują Chaełmno na koncertach a to niektórych zazdrość zżera,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops co myślicie o Chorus Culmensis IP: *.cpe.marton.net.pl 09.12.07, 23:06 co myślicie o Chorus Culmensis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzysciCC Re: chór collegium cantorum IP: 80.51.140.* 10.12.07, 09:01 Jako chórzysci choru CC możemy stwierdzic iz na chorze panuje wsrod chorzystwo bardzo mila amtmosfera .. a kontakty pomiedzy dyrygentem a nami zaleza w duzej mierze o tego jak sie zachowujesz alboo w jaki sposob podchodzisz do muzyki i pracy na probie .. bo to jest dla niego najwazniejsze .Dyrygent jest osoba bardzo ambitna i dlatego jesli cos sie wychodzi sie zlosci moze czasmi przegina ale nadrabia to w czasie wolnym naprzyklad wyjazdy :):):) jesli ktos chce spiewac zapraszamy do nas ... pierwszy wspolny wyjazd i sam stwierdzi ze warto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 09:31 mICHAŁ - DYRYGENT MOZE I PROFESJONALISTA ALE W SPRAWACH SYPIALNIANYCH TO SIE NIE SPRAWDZA, SPĘDZIŁEM Z NIM KILKA NOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sena Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:42 forum to dno ,jak można tu takie głupstwa pisać,czy w Chełmnie nie stać ludzi na kulture osobistą?jak masz coś do tego chóru to im to idz i powiedz albo zaśpiewaj,reprezentujesz niski poziom prymitywie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:44 Chór jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciumcia Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 21:34 nie lubię muzyki michała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 00:18 A ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 11.12.07, 10:53 już cię ewo lubię , że lubisz , żle nic nie lubić oh , jakie to misto by było gdyby kazdy miał jakąs pasję ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chór collegium cantorum IP: 80.51.140.* 22.12.07, 22:20 ej sory spiewalam kiedys w tym chorze poznalam tam zajebistych ludzi ktorych bardzo pozdrawiam ...:* moze dyrygent czasem jest nie mily ale czesto bylo zajebiscie i nie dam zeby ktos jedził po tym chorze bo jest on zajebisty nie osadzajcie ich po czyis opiniach bo niektore z nich sa nie prawdziwe jezeli chce ktos wiedziec jak tam jest to niech sie przekona jak tak naprawde zachowuja sie tam ludze ..... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanusia Re: chór collegium cantorum IP: *.cpe.marton.net.pl 27.12.07, 17:40 chór jest oki... chodze tam od niedawna i nie załuje bardzo fajna atmoswera i fajni ludzie... michal jest oki ale jest bardzo wymagajacy i to z jednej strony dobrze. jak kazdy ma swoje zle dni ale poza tym jest ok. idzie sie z nim dogadac i to jest najwazniejsze. a te osoby ktore go nie znaja niech lepiej nie pisza na ten temat... wydaje mi sie ze temat jest o cc a nie o jakims innym. jak chcesz to załoz sobie swoj watek... pozdrowionka dla calego choru cc i dla michala. jest oki... buzka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla Re: chór collegium cantorum IP: 80.65.245.* 28.12.07, 04:25 Spiewalam w tym chorze prawie 4 lata a wiec mam rozeznanie o co kaman.Chorzysci spoko ludzie, atmosfera tez nienajgorsza tylko szkoda ze dyrygent bez tozsamosci.Nijaki,mdly i robi tyle szumu wokol siebie a tak na prawde to duzo pracy przed nim.Inteligencja emocjonalna jest u ciebie Michalku na poziomie przedszkolaka i mam nadzieje ze zdajesz sobie z tego sprawe.Bardzo lubie spiewac ale z takim dyrygentem nawet spiewanie brzydnie bo jak mozna miec autorytet wsrod chorzystow i byc przewodnikiem ich strun glosowych gdy samemu ze soba nie mozna sobie poradzic. A ty niestety sobie nie radzisz.Dziewczyna znowu robi ci za zaslone dymna zeby panie z kosciolka nie przestaly cie lubic za to ze sypiasz z menami. Oj,oj,oj tak sie nie robi;)Tak wiec suma sumarum jesli ktos chce spiewac w chorze i miec z tego pelna satysfakcje a nie wku..aa na kazdej probie to polecam Chorus Culmensis!!!! Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 09:31 zazdrość?napisz coś o sobie,fajnie się piszę o kimś napisz coś o sobie chętnie pozczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: chór collegium cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 13:48 Ja śpiewałam w tym chórze i wszystko jest ok.Teraz gdy chór sobie świetnie radzi i dogaduje się z Michałem,byli chórzyści zazdroszczą im wspólnych osiągnięć i wypowiadają się tu negatywnie.Teraz bez tych "byłych"mącicieli jest spokój w chórze więc dajcie sobie luuuuuuzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś