Gość: fresz Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: 80.51.140.* 21.12.07, 17:05 no chlopaki od..i ... kawal dobrej roboty naprawde ta plyta jest godna a ten kawalek z żarym i 52d waldas oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 14:16 czy wy ciagle musicie cos o nich pisać??!!!! to sie staje juz nudne a wiec skonczcie to w koncu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: *.cpe.marton.net.pl 03.01.08, 15:02 to po co zes wygrzebal ten temat!? pozatym temat uwazam ze dawno zostal zakonczony zanim sie jeszcze wogole zaczol,nie bylo tematu wogole! szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: *.gprs.plus.pl 24.01.08, 21:47 to sa pojeb co ob..i z przystankem w brzozowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: *.cpe.marton.net.pl 25.01.08, 00:06 niech działają, brakuje w cch czegoś co było pare lat temu, nasze ekipy sie w większości porozjeżdżały, czas na młodych, aby tylko to poszło w dobrym kierunku, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: *.cpe.marton.net.pl 03.02.08, 12:05 Owszem zgadzam sie brakuje w cch kogos kto by rozkręcał atmosfere:) Ja oobiscie znam waldasa i jego ziomków nic do nich niemam przeciwnie bardzo lubie ich muze POZDRO DLA NICH oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Falęcin Re: ATM- Co ja o nich sądzę IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.08, 15:42 Waldas i Jego ekipa gra fajne kawałki przydałby się jakiś ich koncert na amfiku!!!! Trzymam kciuki za wytrwałość! Odpowiedz Link Zgłoś