Dodaj do ulubionych

BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!!

25.06.07, 16:59
Ostrzegam wszystkich przed firmą Betsi-Bud.
Właściciel firmy jest niepoważny i współpraca z nim to prawdziwa męczarnia.

Niezadowolona
Obserwuj wątek
    • ranoma Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 25.06.07, 17:02
      :) pewnie dlatego zamknęli swój punkt przy kościele jeszcze zanim zdążyli go
      otworzyć:D
    • tedglen Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 25.06.07, 18:00
      psze napisała:

> Ostrzegam wszystkich przed firmą Betsi-Bud.
      > Właściciel firmy jest niepoważny i współpraca z nim to prawdziwa męczarnia.
      >
      > Niezadowolona

Ale czemu mamy Ci wierzyć? Opisz swoje przygody z deweloperem. Na czym polegała
      ta "niepoważność" i męczarnia we współpracy?

P.S.
      Capslock Ci się zacina.
    • wikadika Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 26.06.07, 10:16
      Właściciel firmy Betsi-Bud to lekkoduch, który wszystkich ma głęboko w d.....
      Opóźnienia w budowie to już przeszłość, ale od roku mieszkańcy nie mogą się
      doprosić poprawek na budynku i posesji, nie ma odbioru budynku i nic na to nie
      wskazuje, że w najbliższym czasie coś się zmieni.
      Nie wywiązał się z zobowiązań w aktach webec mieszkańców.
      Od kilku miesięcy nie odbiera telefonów, nie ma biura obecnie, nie wiadomo
      gdzie przebywa, brak z nim kontaktu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Zaczyna nową inwestycję, więc przestrzegam następnych naiwnych, jak ktoś chce
      wiecej zasięgnąć opinii, niech przyjedzie do Ząbek i porozmawia z klientami z
      ul. Mazowieckiej.

• netgater Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 26.06.07, 10:32
        Myślę, że słowo "deweloper" jest nadużywane. Taki z niego deweloper jak z koziej
        d... trąba. Ot, zwykły ząbkowski cwaniaczek który wziął się za kolejny biznes.
        • klientniezadowolony Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 26.06.07, 11:32
          Trafne porównanie.
          Tak niesolidnej firmy nie znam. Odradzam każdemu. Na początku super, pięknie -
          a teraz nie umie dokończyć tego co zaczął, co miesiąc słyszymy (niestety nie od
          niego, gdyż mieszkańców Mazowieckiej unika) że za miesiąc skończy i tak od
          prawie roku, a bierze się za kolejne inwestycje.
          Cwaniak, krętacz.

• yapkovitz Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 28.06.07, 16:50
            Wciaz czekam kiedy zostana przeproszony za inwektywy, ktorymi mnie obrzucano,
            gdy prawie 1,5 roku temu ostrzegalem przed firma Betsi Bud, wiecej w watku z
            forum Developerow:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35843744&v=2&s=0
            Przykro mi jest, ze jednak mialem racje na temat ww. developera. Wspolczuje
            mieszkancom inwestycji zrealizowanej przez Betsi Bud.
    • wikadika Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 09:54
      Może ktoś wie gdzie można znajleść własciciela firmy betsi-bud??
      Nie mieliśmy prądu, tymczasowo był agregat :) przeżyliśmy!!!
      Zabrali nam śmietniku, bo nie opłacone były faktury, poradziliśmy sobie,
      ale za chwile możemy nie mieć wody!!!! bo Pan S. nie może nigdzie dopełnić
      formalności i podpisać umów, niedługo będzie problem z gazem jak nie przepisze
      na mieszkańców.
      Już nie mam siły do tego człowieka!!!!!!!!!!!!!
      Nie wspominam o niedokończeniu budynku i poprawkach!!!!

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Pana S. proszony jest o infomacje !!
      • 210369.b Re: Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 10:39
        Witam
        Jeżeli Pan S.to osoba o której myślę to proszę go szukać w okolicy budynku
        gdzie jest nauka j.angielskiego(odchodzi od Powstańców przy salonie piękności)
        pozdrawiam
        • wikadika Re: Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 10:47
          Dziękuje za informacje,
          dowiedzieliśmy się, że już tam nie mieszka ?
          bo wypowiedziano mu umowe ?
          hmmmm... oczywiście się tam pojawimy :)
          pozdrawiam
          • 210369.b Re: Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 11:01
            To bardzo dziwne bo w ubiegłym tygodniu był tam widziany,ten Pan jest z Zabek
            więc może jakoś można ustalić jego miejsce pobytu.
            Czytałam ze S. rozpoczyna inną inwestycję-wyślijcie kogoś kto niby chce kupić z
            nim będzie musiał rozmawiać.
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka