psze 25.06.07, 16:59 Ostrzegam wszystkich przed firmą Betsi-Bud. Właściciel firmy jest niepoważny i współpraca z nim to prawdziwa męczarnia. Niezadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranoma Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 25.06.07, 17:02 :) pewnie dlatego zamknęli swój punkt przy kościele jeszcze zanim zdążyli go otworzyć:D Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 25.06.07, 18:00 psze napisała: > Ostrzegam wszystkich przed firmą Betsi-Bud. > Właściciel firmy jest niepoważny i współpraca z nim to prawdziwa męczarnia. > > Niezadowolona Ale czemu mamy Ci wierzyć? Opisz swoje przygody z deweloperem. Na czym polegała ta "niepoważność" i męczarnia we współpracy? P.S. Capslock Ci się zacina. Odpowiedz Link Zgłoś
wikadika Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 26.06.07, 10:16 Właściciel firmy Betsi-Bud to lekkoduch, który wszystkich ma głęboko w d..... Opóźnienia w budowie to już przeszłość, ale od roku mieszkańcy nie mogą się doprosić poprawek na budynku i posesji, nie ma odbioru budynku i nic na to nie wskazuje, że w najbliższym czasie coś się zmieni. Nie wywiązał się z zobowiązań w aktach webec mieszkańców. Od kilku miesięcy nie odbiera telefonów, nie ma biura obecnie, nie wiadomo gdzie przebywa, brak z nim kontaktu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczyna nową inwestycję, więc przestrzegam następnych naiwnych, jak ktoś chce wiecej zasięgnąć opinii, niech przyjedzie do Ząbek i porozmawia z klientami z ul. Mazowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 26.06.07, 10:32 Myślę, że słowo "deweloper" jest nadużywane. Taki z niego deweloper jak z koziej d... trąba. Ot, zwykły ząbkowski cwaniaczek który wziął się za kolejny biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
klientniezadowolony Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 26.06.07, 11:32 Trafne porównanie. Tak niesolidnej firmy nie znam. Odradzam każdemu. Na początku super, pięknie - a teraz nie umie dokończyć tego co zaczął, co miesiąc słyszymy (niestety nie od niego, gdyż mieszkańców Mazowieckiej unika) że za miesiąc skończy i tak od prawie roku, a bierze się za kolejne inwestycje. Cwaniak, krętacz. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: BETSI-BUD - NAJGORSZY DEWELOPER!!!!!!! 28.06.07, 16:50 Wciaz czekam kiedy zostana przeproszony za inwektywy, ktorymi mnie obrzucano, gdy prawie 1,5 roku temu ostrzegalem przed firma Betsi Bud, wiecej w watku z forum Developerow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35843744&v=2&s=0 Przykro mi jest, ze jednak mialem racje na temat ww. developera. Wspolczuje mieszkancom inwestycji zrealizowanej przez Betsi Bud. Odpowiedz Link Zgłoś
wikadika Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 09:54 Może ktoś wie gdzie można znajleść własciciela firmy betsi-bud?? Nie mieliśmy prądu, tymczasowo był agregat :) przeżyliśmy!!! Zabrali nam śmietniku, bo nie opłacone były faktury, poradziliśmy sobie, ale za chwile możemy nie mieć wody!!!! bo Pan S. nie może nigdzie dopełnić formalności i podpisać umów, niedługo będzie problem z gazem jak nie przepisze na mieszkańców. Już nie mam siły do tego człowieka!!!!!!!!!!!!! Nie wspominam o niedokończeniu budynku i poprawkach!!!! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Pana S. proszony jest o infomacje !! Odpowiedz Link Zgłoś
210369.b Re: Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 10:39 Witam Jeżeli Pan S.to osoba o której myślę to proszę go szukać w okolicy budynku gdzie jest nauka j.angielskiego(odchodzi od Powstańców przy salonie piękności) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wikadika Re: Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 10:47 Dziękuje za informacje, dowiedzieliśmy się, że już tam nie mieszka ? bo wypowiedziano mu umowe ? hmmmm... oczywiście się tam pojawimy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
210369.b Re: Poszukiwania Pana S- własciciela Betsi-Bud 29.06.07, 11:01 To bardzo dziwne bo w ubiegłym tygodniu był tam widziany,ten Pan jest z Zabek więc może jakoś można ustalić jego miejsce pobytu. Czytałam ze S. rozpoczyna inną inwestycję-wyślijcie kogoś kto niby chce kupić z nim będzie musiał rozmawiać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś