Gość: blody marry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 13:18 nie moge pojac waszego gatunku!!w ogole!!dlaczego klamiecie i krzywdzicie kobiety??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mezczyzna Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 13:40 Kobieto a o co dokladnie ci chodzi,nie kazdy facet jest taki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LG Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 07.01.08, 15:36 nie chcac obrazac was. To nie jestescie wcale lepsze co to za kobieta ktora idzie do burdla dawac d...y zeby miec pieniadze albo stoi kolo jakis drob i łapie na stopa i oferuje niewiadomo co zeby tylko dostac pieniadze samo od ciebie nie wzielo sie powiedzenie "daje dupy za talerz zupy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.08, 18:40 bo traca glowe przez milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 19:21 Na pytanie dlaczego okłamujemy kobiety mam taką odpowiedź: ponieważ kiedy mówimy prawde wy wpadacie w szał, płacz albo sie załamujecie, więc musimy ściemniac dla waszego dobra, żebyscie zmarszczek szybko nie dostały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do: blody marry 07; IP: 80.51.140.* 18.03.08, 12:10 bo faceci myslą zamiast głową to kutasem,potrafią tylko kłamać,oszukiwać,krzywdzić,nigdy nie są szczerzy bo nawet nie wiedzą co to jest ,,prawda"umieją tylko ,,ścieme walić"żeby jakąś laske zaliczyć.A jak sie laska nie da omotać to jej sie tyłek obrąbie.ja ostatnio miałam taką nie miłą sytuacje że koleś którego uważałam za kumpla tak mi zszarpał opinie że szkoda słów...a potem wyszło szydło z worka,od innych lasek sie dowiedziałam że on już taki jest..do każdej laski taką ścieme wali a chodzi mu tylko o to aby mu,,tyłka dać"Nie ma co wierzyć facetom!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dleczego faceci ta Re: do: blody marry 07; IP: *.chelmno.mm.pl 18.03.08, 19:38 Masz racje kolezanko taka jest prawda.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on19 Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 07.01.08, 19:42 a dlaczego Ty jestes taka kretynką?? Nie mam pojęcia czemu mierzysz wszystkich facetów jedna miarką... zal mi Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekrtywny Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: 80.51.140.* 07.01.08, 21:35 do Ps , uśmiałem się, dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blody marry Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:24 to udowodnij mi ze sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 07.01.08, 22:53 Bo to jedyny sposób, by ustrzec się Waszej złej naturze. Gdy jesteśmy dla Was dobrzy, to wykorzystujecie to, gdy żli, to nas szanujecie. Sameście sobie winne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 07.01.08, 22:55 Bo kobiety złe są.... jakby powiedział Bodzio Linda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 08.01.08, 09:18 nie ma co się wzajemnie obwiniać i kobiety i ężczyżni są tacy sami i mają coś za uszami tak jak ktoś wyżej powiedział nie można wszystkich do jednego worka wrzucać facet cię zranił?postąp tak samo lub szukaj nowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adbor Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 13:50 mozesz powiedziec jacy jestesmy my faceci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.08, 17:57 baby to sa h..e a faceci przynich jak te pizdy wychodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkhk Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 21:48 bo wy takie jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 19.01.08, 13:58 nie wiem ile masz lat i nie wiem co Cie spotkało ale jestem po wielu związkach i uwierz mi na słowo kobiety są gorsze.. (wiem to przede wszystkim po sobie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 16:06 ona ma 17 lat to poilu zwiaskach morze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 20:58 ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.cpe.marton.net.pl 19.01.08, 21:16 Wszystkie baby to są ch..e... Tylko motor ma pizde... odpowiedź jest prosta ... i odpowiedział juz PS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: 80.51.140.* 20.01.08, 03:54 oj sa tacy co nie klamia...zalezy w jakim wieku szukasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: 89.231.149.* 18.03.08, 12:26 jaki żal z takich tematów... komuś się nudzi w domu chyba...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brudslodycza Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.range86-152.btcentralplus.com 18.03.08, 13:08 Ja zawsze mowilem: "Ja Ci zle to sobie zmien" i chyba zadzilalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: 89.231.148.* 18.03.08, 17:48 nie każdy facet jest taki. A i osoba która przede mną sie wypowiadała ma racje z tym że my dziewczyny szukamy tych złych a dobrymi chłopakami gardzimy. To raczej coś z nami dziewczynami jest nie tak. Ale zresztą nieważne czy to chłopak czy dziewczyna kłamie to wszystko zależy od charakteru danej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedstawia Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:14 Poto jesteśmy ludżmi aby się różnić od siebie.Nasza natura jest na tyle skomplikowana że niema po co oceniać obu płci.Wkładanie kobiety i facetów do dwóch przeważnie czarnych worków niema sensu.Każdy ma swój worek z swoim bagażem doświadczeń..Osoba która poruszyła temat chyba przejechała się na facecie.Pamiętajmy że są dwie strony medalu.Żeby się rozczarować trzeba zasłóżyć.Po ziemi niechodzą święci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:48 zgadzam sie z toba facet czy kobieta to jest natura sa tacy potrzebujacy wiecej poprostu natura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:05 ja jestem kobietą aczkolwiek nie uważam że wina w nie udanych związkach jest po stronie facetów ,ani też nie uważam że to wina kobiet...faceci ranią ,ale kobiety też...my jesteśmy bardzo kapryśne...dziwnie sie zachwujemy czasem...i nigdy nie wiadomo co nam odbije...a faceci juz tacy są tak samo z tym wyglądem przecież kobietki tez lecą na wygląd nie oszukujmy się...więc ja radze zaczać patrzyć obiektywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: 89.127.174.* 20.03.08, 10:25 To jest jakis zasrany stereotyp ze facet wali scieme zeby zamoczyc. Jezeli macie Panie z takim typem do czynienia to powinnyscie wyczuc ze kolezka robi wam papke z mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dlaczego faceci sa tacy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:37 jacy Odpowiedz Link Zgłoś