Gość: bezimienny IP: *.cpe.marton.net.pl 04.02.08, 00:21 Utworzyłem na swojej stronie galeryjkę z fotkami Chełmna. Nie są to zapewne dzieła sztuki, ale czy muszą? :) Zapraszam: piotrp.fr.pl/category/rozmaitosci/chelmno/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonimowy anonim Re: Zdjęcia chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 04.02.08, 10:21 bardzo podobają mi się twoje fotki...najbardziej urzekły mnie fotografie przedstawiające Jezioro Starogrodzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
groznylenio Re: Zdjęcia chełmna 04.02.08, 14:22 Witam Byłem u Was nad chełmnem rok temu. Bardzo ładna miejscowość i fajni ludzie. Jak wszystko pójdzie dobrze to w tym roku również będe latał z sympatycznym kolegą Rafałem którego pewnie znacie:) Ps. Teraz lata na nowym niebieskim skrzydełku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny Re: Zdjęcia chełmna IP: *.bydgoszcz.psgaz.pl 04.02.08, 14:47 Znamy, znamy. Szczerze mówiąc glajcik to moje marzenie. Pewnie za jakiś czas dołączę do Was. :) Póki co latam modelami, co też możesz zobaczyć na stronce. Pozdrówka PiotrP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał i Karolina Re: Zdjęcia chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 06.02.08, 19:34 Witam. Powoli wiosna nadchodi i czas na fotografie naszego miasta z lotu ptaka... jak to ładnie Piotr napisał: " kocham moje miasto. Dlaczego? Nie pachnie świeżą farbą, nie pławi się w bogactwie, nie daje wielu życiowych okazji, ale niczym kobieta ma swój styl, magię roztaczającą się wokół i ten specyficzny klimat wywołujący drżenie duszy." Piotr bedziemy w kontakcie i dostaniesz pare unikalnych fotografii do publikacji. A Leszka i Renate zapraszamy serdecznie do Chełmna :-) Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny Re: Zdjęcia chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 06.02.08, 21:10 > Piotr bedziemy w kontakcie i dostaniesz pare unikalnych fotografii > do publikacji. Chętnie stworzę dodatkową galeryjkę dla Twoich zdjęć. Liczę też na to Rafale, że mnie "przelecisz" :) i sam też trochę popstrykam. Póki co pozdrawiam serdecznie tych co latają i tych uziemionych. Wasz PiotrP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Zdjęcia chełmna IP: *.nott.cable.ntl.com 06.02.08, 20:31 Piotrek prześliczne zdjęcia,mamy w Chełmnnie bardzo dużo zabytków,a Ty je bardzo ładnie ujołeś na swoich fotografiach.Naprawdę dobre fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny Re: Zdjęcia chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 06.02.08, 21:12 Dziękuję za miłe choć niekoniecznie zasłużone słowa uznania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 22:45 poprawiony link: piotrp.fr.pl/category/rozmaitosci/chelmno/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Gazeta.pl FotoForum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 08:50 Chełmno w "toruńskim" FotoForum: fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,32875570,32875570,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Gazeta.pl FotoForum II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 08:53 I jeszcze jeden wątek: fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,32594442,32594442,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś