Gość: Oskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 17:34 Szukam pracy ja młody 21lat chłopak po LO. Oferty proszę kierowac na maila oli1211@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaki typ Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 17:54 Nawet ogloszenia poprawnie nie napisze... Ja mlody <lol> PiEjEeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Szukam pracy IP: *.chelmno.mm.pl 14.04.08, 22:23 ktos już kiedyś na tym forum napisał,że pracy sie na forum nie znajdzie.sam widzisz:tylko złośliwe komentarze.Popytaj w Urzędzie Pracy,poczytaj ogłoszenia w internecie.Ja w ten sposób znalazłam.A jeszcze łatwiej dzięki życzliwym znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:15 Dzieki no byłem w UP już nie raz po LO nic niema tylko zawodowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Un Re: Szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 23:04 A jakie masz wymagania co do pracy?? Bo kurde nie wiem czy moja firma spełniła by twoje wymagania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:12 Niemam wymagań tylko chciałbym podjąć pracę-każdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy z miasta Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 23:31 siema mam dla ciebie robote mozesz jezdzic u mnie moim paleciakiem po zakładzie he he Odpowiedz Link Zgłoś