Gość: gimnazjalista IP: 80.51.140.* 20.04.08, 12:20 proszę o jakieś opinie, informacje itp. z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafal Re: licea w chełmnie IP: *.zsmeie.torun.pl 21.04.08, 10:39 jak chcesz jakieś dobre liceum to nie idźdo chełmna bo tam nie ma nic porządnego wybierz się do torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: licea w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 13:36 Nie zgodzilbym sie z ta opinia, jezeli cenisz sobie wysoki poziom nauki, to polecam Tobie KLO na Slowackiego . Sam jestem absolwentem tego liceum, przygotowano mnie doskonale do podjecia studiow, studia rowniez bez problemu skonczylem (Uniw. Adama Mickiewicza w Poznaniu - prawo) . Prawda jest taka, ze jezeli jestes zdolny i pracujesz nad soba, szkola w sumie nie ma znaczenia . Jednak sugerujac sie zarowno szkolami chelminskimi i swieckimi (calym pobliskim regionem), to pod wzgledem naukowym mysle ze pallotynskie KLO to dobry wybor . Powodzenia w dalszej edukacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: licea w chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 15:09 ale kasa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: licea w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 17:15 No niestety nauka kosztuje ;) Nic za darmo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: licea w chełmnie IP: 80.51.140.* 21.04.08, 17:42 Szczerze polecam Liceum Kopernika :) Pogłoski chodzą,ja osoboście słyszałam od nauczycieli w gimnazjum [:/], że poziom baaaardzo niski.. Z czym sie w tym momencie nie zgodze ! Nauki jest dużo, ale nauczyciele tak fantastyczni, ze da sie wszystko zrozumiec na lekcji i w domciu "doczytać":) Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubaniec;P Re: licea w chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 21:04 Ja polecam Grubno. Liceum o bardzo wysokim poziomie. Nauczyciele po cześci Ci sami co w KLO =) Atmosfera spoko=) Osobiscie kończe technikum ale moge powiedziec ze jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: licea w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 23.04.08, 14:11 Ja polecam LO w Grubnie bez wahania. Sam koncze w tym tygodniu i nie dam powiedziec złego słowa. Nauczyciele wymagający, ale o to chyba chodzi. Atmosfera bardzo dobra, z każdym, naprawde z każdym, możesz się dogadać. A nauczycieli rzeczywiście część z KLO, m.in. pani Szpręglęwska, pani Pikulska, pan Kaliszer, państwo Kensik.. ale cała reszta ciała pedagogicznego naprawdę też bardzo kompetentna i "życiowa": pan Jaruszewski, pani Góra i inni. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: licea w chełmnie IP: 89.231.149.* 25.04.08, 20:25 Osobiście polecam LO na Dominikańskiej. Nie słuchaj że poziom niski bo tak mówią Ci którzy nie znają tych realiów. Nauczyciele są wymagający i świetnie tłumaczą. Jeśli będziesz się uczył to ukończysz tą szkołę i napewno będziesz super przygotowany do studiowania. Naprawdę polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: licea w chełmnie IP: *.ipt.aol.com 26.04.08, 10:04 Hej, ja ukończyłam Liceum Ekonomiczne w Chełmnie. Mam zawód technik- ekonomista i dalej kształcę się na studiach. Ta szkoła ułatwiła mi naukę na studiach ;) Wszystko zależy od tego kim chcesz zostać w przyszłośći. Osobiście polecam ekonomik w Chełmnie. W moim wypadku na jedno miejsce starały się dwie, trzy osoby. Jeśli chodzi o poziom to uważam że nie jest niski. Trzeba sporo wysiłku jeśli ma się jakiekolwiek ambicje ;); ale wierz mi jeśli będziesz przykładała się do lekcji to "wyniesiesz" z tej szkoły bardzo wiele co Ci się przyda w życiu codziennym Pozdrawiam Jula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: licea w chełmnie IP: *.gprs.plus.pl 26.04.08, 11:46 W Chełmnie nie ma liceum ekonomicznego, jest tylko technikum ekonomiczne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: licea w chełmnie IP: *.ipt.aol.com 26.04.08, 14:53 Ja wieki temu kończyłam Liceum Ekonomiczne ;) może teraz jest Technikum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: licea w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 27.04.08, 16:09 Ja również polecam LO w Grubnie. Od tego roku bedzie juz wiecej niz jedna klasa :). W szkole jest super atmosfera ;). Pozdr i zachecam Odpowiedz Link Zgłoś