Dodaj do ulubionych

PO POlskę POłorzy ... super metropolie i samor

IP: 89.231.149.* 28.05.08, 14:07
chroniczny brak pomysłu na rządzenie i nieudacznictwo więc zafundować
metropolizację i władza samorządom !!! gdzie popłyną pieniądze z prywatyzacji
np: KWK ZIEMOWIT ? kto ją przeprowadzi ? jak podzielą stołki? czy Chełmno i
Świecie z Grudziądzem mogą stworzyć metropolię ?kto zyska kto straci ? takie
miasta jak Chełmno ? jaka ich przyszłość ? miasta i regiony II kategorii ...
ALE ... Francja otwiera rynki pracy ...
Obserwuj wątek
    • Gość: kaka Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 16:38
      Czlowieku zrob cos z soba...
      Jak chcesz poruszac problemy spoleczne to idz do telewizji a nie zasmiecaj forum
      swoimi gownianymi watkami...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: radosław Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:20
        kaka to ty chyba jestes niegrzeczna
        forum jest po to aby sobie tutaj porozmawiac np. o polityce
        nikomu sie krzywda nie dzieje
        rozmowa o polityce jest tym samym jej uprawianiem
        wiec kolega wcale nie musi isc do sejmu
        narazie
    • Gość: esteta do krzyżaka Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.chelmno.mm.pl 28.05.08, 20:16
      Krzyżak analfabeto położy pisze się przez "ż" pienisz się pocisz , a
      nie dociera ze twoi konusowaci idole już nie rządzą , ukłony
      pseudokomturze , myślę że to o swoją przyszłość powinieneś się
      martwić , boli cię że to nie twoi kolesie dzielą stołki z Samoobrona
      i LPRem , zawsze możesz pojechać do Francji i krzyżak na drogę .
      • Gość: sven Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 29.05.08, 11:51
        żenujący to jest ten wasz poziom przydupasy PO, ten wasz nieudaczny
        donald poci i stęka aby zostac prezydentem ale nic z tego nie
        wyjdzie, tylko gorzej ze Polska na tym ucierpi, gdzie te reformy?
        gdzie obnizki podatkow? gdzie ta prywatyzacja? po prostu wielkie
        oszustwo i jak ktos tego nie widzi to musi byc skonczonym debilem i
        analfabetą
      • Gość: DO ciebie Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: 89.231.149.* 31.05.08, 10:20
        podnoś w szkołach poziom nauki zamiast poprawiać moje błędy !! " wykształciuchu
        " zapoznaj się ze statystykami .... i wynikami poziomu naszych uczniów w
        szkołach CCH .co cię boli prawda czy mój błąd ? chyba to pierwsze ...
    • Gość: rad Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:09
      zachowujesz się jak antek emigrant ... byle coś wklepać w klawiaturę i patrzeć
      jak nabijają posty.

Klasyczny z ciebie pisior, który mówi że pada deszcz kiedy plują w mordę ... żal
      • Gość: rad nierad do rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:18
        taaa, a klasyczny platfus mowi, ze "hura, prywatyzacja", jak wspolne
        dobro cwaniaki rozkradają
      • Gość: sven Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 29.05.08, 15:43
        a czy ty gamoniu nie potrafisz sie merytorycznie odniesc? tylko
        jakies wyzwiska o pluciu itp.
        ale moze sam juz widzisz ze cie zrobili w balona jak miliony innych
        ktorzy im zawierzyli i teraz wstyd sie przyznac, ale pozno niz wcale
        dostrzec swoje bledy,
        a emigrantem nie jestem z calym szacunkiem dla tych ktorzy musieli
        opuscic nasz kraj ze wzgledu na to ze stal zastałym bagnem bez zmian
        i mozliwosci dla mlodych ludzi, poza tymi ktorzy pracowali dla WSI i
        UB i ich pomocnikami, tak trudno sobie wyobrazic ze do innych krajow
        nie wyjezdza sie tylko na emigracje? tylko takie podroze przewidzial
        twoj rzad dla Polakow?
        • Gość: do svena Re: PO POlskę POłorzy ... super metropolie i IP: *.chelmno.mm.pl 29.05.08, 19:33
          sven mówisz jak poeta ,ale głowa nie ta , masz coraz mniej
          słuchaczy nie chcę cie obrażać , dltego powiem krótko skończ te
          kacze nawijki , bo ludzie maja tego dosyć .Straszysz kim ? W balona
          to ty robisz sam siebie i resztki twoich pisiorów których w Chełmnie
          jest coraz mniej po prostu zmadrzeli ale tobie , obserwatorowi i
          temu krzyżakowi od siedmiu boleści to nie grozi więc sobie jeszcze
          pokwaczcie , tyle waszego , rozumu nie da się kupić svenku malutki.
          • Gość: sven do do IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 02.06.08, 10:07
            a co ty ostatnio kupiles? dobra posade w cch czy moze mandacik
            zalatwiles?
            nieslychane jak siedzac przed kompem cale zycie i w oknie majac
            ciagle ten sam widok mozna tak sie wymadrzac gamoniu, rusz dupe to
            nie bedziesz musial zazdroscic
            • Gość: do svena Re: do do IP: *.chelmno.mm.pl 02.06.08, 21:51
              Cztery dni myślałeś i co wymyśliłeś , trochę wulgaryzmów ,g
              widziałeś i g wiesz , bo rozumu svenie nie da się kupić ale za to
              głupotę można mieć wrodzoną i to jest ten twoj atut , a czego to
              tobie można tak zazdrościć zarozumiały krasnalu może odpowiesz ? Co
              ty sieroto wiesz o oknach , może trochę o siedzeniu , śpij
              dobrze ,może ci się przyśni że jesteś mądry !
              • Gość: sven Re: do do IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 03.06.08, 09:10
                żałosny twój poziom, wulgaryzmy to u ciebie sie pojawily gamoniu, na
                pozostale nie odpowiadam bo twoj poziom jest bariera zbyt duza aby
                sie porozumiec, wyjdz zza biurka i zobacz prawdziwe zycie, zrobiles
                cos sam kiedykolwiek taci/mamin-synku?
                • Gość: migiel Re: do sven IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:41
                  ty sven - obserwator, mam przypominiec ci jaki ty załosny poziom
                  reprezentujesz? Takiego poziomu jak ty masz to nikt nie
                  reprezentuje! Osmiesz siebie, swoich przydupników, zaslepionych
                  koleżków i tych co cie PISiorze znają. Tylko frajerzy są w ciebie
                  wpatrzeni, a normali ludzie mają cie za niespełna rozumu goscia.
                  hahaha

• Gość: sven Re: do migiela IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 03.06.08, 11:35
                    ujawnij sie kartoflu to moze sie okaze ze wiekszej sponsorowanej
                    sieroty to nie ma w calym cch, no ujawnij sie skoro wiesz kim
                    jestem, strach cie oblecial czy moze wstyd ze taki pie.. jak ty
                    takie farmazony pisze jakby rozumy zjadl i zycie pokazuje co innego?
                    • Gość: do svena Re: do migiela IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.08, 19:05
                      ty mały prymitywny rozumku znowu ci się pomotało , glusiu kartofle
                      to twoi idole , pisuary to twoje fotele , strach mnie nie obleciał
                      musiał byś jeszcz uróść krasnalku , a ty mały jesteś , przecież wiem
                      jak wyglądasz i głupstwa piszesz , ale ja wielkodusznie ci wybaczam
                      pisz dalej ale byków nie rób bo cię skarcę ty rozumku malutki , tyci
                      jak twoje pisie, jeśli sie usmarkałeś przy czytaniu też ci
                      wybaczam , uściski, twój wyrozumiały pedagog.
                      • Gość: sven Re: do migiela IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 04.06.08, 09:16
                        twoj poziom i wymyslanie wyzwisk sięgnął bruku, bez komentarza
                        prostaku,
                        skoro mnie znasz to powiedz kim jestes, jesli jestes mezczyzna a nie
                        piździdubkiem który nic z życiu bez protekcji i kumoterstwa nie
                        zrobił
                        • Gość: do svena Re: do migiela IP: *.chelmno.mm.pl 04.06.08, 21:12
                          Byłem bardzo delikatny , ale teraz powiem tak jak sie powinno mówić
                          do takiego prymitywa jak ty : puknij się mocno w swoj pusty łeb , z
                          pisowskim pozdrowieniem sp......j dziadu,twój Ankieter.
                          • Gość: sven Re: do migiela IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 05.06.08, 08:43
                            no widzę dalej słowotok prostaku, dalej wyzwiska i ten buraczany
                            styl który wyniosłeś z domu?
                            jaki Ankieter? Powiedz jasno kim jesteś jeśli nie jesteś zwykłym
                            pi..cem i tchórzem, i jeśli zostały Ci resztki honoru lub jeśli
                            to za szumne słowo dla Ciebie byłoby resztki meskości

Skoro wiesz kim jestem i pewnie mnie na ulicy widzisz to powiedz
                            jasno nędzniku a nie ukrywasz się jak dziecko pod kołdrą
                            • Gość: do svena Re: do migiela IP: *.chelmno.mm.pl 05.06.08, 18:12
                              Wiesz kim jestem - twoim nieczynnym sumieniem o którym dawno
                              zapomniałes a którego resztki jeszcze się po tobie pałętają ,
                              paniał ?
                              • Gość: sven Re: do migiela IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 06.06.08, 10:20
                                dalej kluczysz i wijesz się jak śmierdzący tchórz, unieś twarz i nie
                                kryj się pod biurkiem pi..cu, chyba że naprawdę jesteś
                                maminsynkiem i boisz się ponosić konsekwencje swoich słów, jesteś?
                                nie liczę na kolejne głupie odpowiedzi tylko na jasną kim jesteś
                                • Gość: monia Re: do migiela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 18:25
                                  widać migiel potrafi tylko wypisywać bzdury i obrażac jak kryje się
                                  zaswoim komputerem, jakby był mężczyzną to by powiedział svenowi kim
                                  jest ale widać to jakaś ciota z niego,
                • Gość: #55 Re: do do IP: 89.231.149.* 03.06.08, 09:49
                  vice minister Grzegorek łapówkarzem ? pani Kopacz już jest pani zakopana !!!
                  dobrze że nasz szpital na "peryferiach " panie starosto G i pani dyrektor B o
                  byście nic nie zepsuli bo jest trochę lepiej ... a sp..... łatwo ludzie by WAM
                  nie wybaczyli !!!!
                  '
                  • Gość: do Krzyżaka55 Re: do do IP: 80.51.140.* 03.06.08, 10:03
                    Widzisz co narobiłeś ze swoimi kretyńskimi wątkami? Nie dość że
                    durnoty piszesz , to jeszcze ludzie się pożarli przez ciebie.
                    • Gość: do migiela Re: do do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 11:40
                      oberwuję ten wątek i widzę że sven nikogo nie obraził, to on stał się obiektem
                      tych niewybrednych i infantylnych jak ich autorzy komentarzy, m.in. migiel,
                      siedzą w swoich zatęchłych klimatach i nic im się nie chce poza zrobić a może
                      nic nie mogą? poza obrażaniem ludzi na forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka