Dodaj do ulubionych

Ludzie!!! CUDA!!!

IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 01.07.08, 11:53
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,69866,5412314,Celtycki_tygrys_stracil_kly.html

tak to jest jak głupkowaty nierób z sopotu (całe życie nic nie
robił, sam się zresztą kiedyś tak nazwał) gada co mu doradcy od
wizerunku doradzą, a czas i tak zweryfikuje te wszystkie głupoty,
tylko szkoda że większość Polaków dała się na to nabrać, ale może
coś ich ta lekcja nauczyła..........
Obserwuj wątek
    • Gość: psychiatra Re: Ludzie!!! CUDA!!! IP: *.chelmno.mm.pl 01.07.08, 19:17
      Jeżeli On jest głupkowaty , to dla ciebie brakuje skali
      skretynienia nawet w 1: 100000 jesteś za ostatnim zerem , przejrzyj
      się w lustrze pisiomatołku , zwymiotowałeś ?
      • Gość: sven do psychola IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 02.07.08, 10:39
        ale koleś czy ty nie potrafisz czytac? jesli potrafisz tylko obrazac
        i buzgi bezpodstawne rzucac to przejedz sie przez wisle do szpitala,
        tam ci moze jeszcze pomoga,
        bo na artykul napisany w twojej gazetce nie dales zadnego
        komentarza, nie rozumiesz co tam jest napisane? czy moze brak ci
        slow, bo jedyne jakie znasz to jezyk budki z piwem? do szkoly
        cymbalisto w takim razie, ale do prawdziwej szkoly a nie drukarni
        dyplomow
        • Gość: taj Re: do psychola IP: *.chelmno.mm.pl 02.07.08, 11:43
          "Jeszcze bedzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie..."
          • Gość: Michał Re: do psychola IP: *.gprs.plus.pl 02.07.08, 19:13
            Sven trochę przeginasz z tym głupkiem, do kometarza "Psychiatry" się
            nie odniosę bo to rynsztok,
            Ale to prawda że staliśmy się obiektem kłamstw i mydlenia oczu cudem
            w Irlandii, a mówiący to często nawet nie mieli pojęcia o czym
            mówią, jak sprawa podatków które okazało się są w Irlandii bardziej
            solidarne (progresywne) niż u nas, i takich przykładów jest mnóstwo,
            może to rzeczywiście czegoś nas nauczy, nie wierzyć w ładne
            opakowania i lanserkę
            • Gość: do Michała Re: do psychola IP: *.chelmno.mm.pl 02.07.08, 21:25
              Wg ciebie twój kumpel swen trochę przesadza a mój komentarz to
              rynsztok , to ja ci powiem jakie jest twoje pisanie , otóż jest
              typu ;picu picu panie dziedzicu ; ktoś coś mydlił ,podatki
              solidarne ,progresywne ,ładne opakowania , lanserka , chłopie sam
              się zamotałeś i pewno już nie wiesz o ,co tak naprawdę chodzi to
              tyle ; obiekcie kłamstw ; myślę że nie obraziłem twojej
              inteligencj , bo przecież musiałbyś ją najpierw mieć . Komentarz się
              pisz tak jw.no no lanserka jaki ładny wyraz , skąd on go zna?
      • Gość: blondi do psychiatry IP: 80.50.108.* 03.07.08, 12:09
        tobie kolego chyba rzeczywiście jest potrzebny psychiatra, poziomem bluzg i
        rynsztoka to tu każdego przebijasz, sven tylko zaczął watek o porażkach i
        kłamstwach tego rządu, nic wiecej!
        • Gość: do blond Re: do psychiatry IP: *.chelmno.mm.pl 03.07.08, 18:08
          Cóż innego mogła napisać blondi? Kolor włosów zobowiązuje .
          • Gość: Michał Re: do psychiatry IP: *.gprs.plus.pl 03.07.08, 20:29
            Kolego jaki Ty jesteś nieskomplikowany a wręcz prosty, wg Ciebie
            blond to glupia, czarny to leń, itd.
            Nie mogłeś już nic więcej wydusić z tej podobno inteligentnej
            główki?
            • Gość: do svena Re: do psychiatry IP: 89.231.150.* 04.07.08, 11:22
              proponuję odnależdż tego psychiatrę poprzez prokuratora i odprowadzić na adres
              jaki sam wskazuje , i niech zasili wakacyjny fundusz biednych dzieci np w kocie
              50 tysięcy ,czas na poskromienie tego gościa i wielu innych z tego forum , masz
              moje wsparcie
              • Gość: ... Re: do psychiatry IP: 89.231.150.* 04.07.08, 11:26
                dla tych z kącika ortografii ma być" kwocie ", przepraszam
          • Gość: do blondi Re: do psychiatry IP: *.chelmno.mm.pl 04.07.08, 19:35
            znasz takie powiedzenie : nie strasz , nie strasz i zastanów sie co
            piszesz , tylko wam wolno obrażać ludzi , ja przynajmniej staram się
            to robic delikatnie , usciski.
    • Gość: do svena Re: Ludzie!!! CUDA!!! IP: *.chelmno.mm.pl 04.07.08, 19:56
      Moze to tobie potrzebny jest psychiatra , jak by nie było obrażasz
      Premiera Polski a twoi klakierzy przyklaskują , biedne dzieci
      rzeczywiście czekają na wsparcie , wy jesteście z tej grupy która
      ma licencję na obrażanie bo przecież wam wszystko wolno , ale tylko
      tak się wam wydaje , jest was paru którzy opanowali to forum , myślę
      że dyskusja z wami jest bez sensu , pogadajcie sobie między sobą
      macie dosyć wyrównany poziom, adieu !
      • Gość: Michał do mafiozów z PO IP: *.gprs.plus.pl 09.07.08, 18:40
        występki tego rządu to jeden wielki skandal, chcą uwięzić tropiciela
        mafiozów, gospodarka ledwo zipie, podatki podnoszą, szpitale
        padają, .....
        tego nawet żenadą nie można nazwać, a jeśli ktoś tego jeszcze nie
        widzi to jest tępy jak pień, bo tylko tak można nazwać tak skrajną
        formę głupoty i uległość wobec tej prymitywnej propagandy, to już
        bezmóżdze totalne, i to mają być te wykształciuchy? zwykłe cymbały
        • Gość: do svena i michał Re: do mafiozów z PO IP: *.chelmno.mm.pl 09.07.08, 20:17
          Jednak ktoś cię nauczył żebyś sobie nie wycierał gęby nazwiskami
          ludzi , ucz sie dalej i pamiętaj ze biedne dzieci czekają , swoją
          drogą te twoje wypociny wcale nie obrazują sytuacji w kraju chyba że
          wolisz pyskówki poprzedniej twojej jedynie słusznej władzy a ja i
          wiekszość ludzi cenię sobie spokój i normalność ,i kto jest tępy jak
          pień , kto cymbałem ? To twoje słowa spojrzyj w lustro .
          Wykształciuch .
          • Gość: Mcihał Re: do mafiozów z PO IP: *.gprs.plus.pl 09.07.08, 22:11
            ale kto i czego mnie nauczył? sprecyzuj proszę
            a na temat tragicznej i beznadziejnej sytuacji w kraju nie co z toba
            gadac bo jestes zadzumiony i zbyt tepy ćwierćinteligencie, i
            naprawdę wątpię abyś kiedyś zmienił ten stan swojej świadomości, żal
            • Gość: do mcihała Re: do mafiozów z PO IP: *.chelmno.mm.pl 10.07.08, 19:35
              Jeżeli ja jestem ćwierć to twoją inteligencję mierzyć trzeba
              mierzyć w promilach bobasku, tak jak alkohol synku .
              • Gość: Michał Re: do mafiozów z PO IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 22:52
                widzę że posty na które się uaktywniasz i wykazujesz aktywność z
                wypiekami na policzkach to obrzucanie się ćwiartkami lub połówkami,
                wyzwanie kogoś lub naubliżanie, i jakieś twoje psychodeliczne aluzje
                która naprawdę są zrozumiałe tylko dla ciebie,
                a cos merytorycznego? nie starczylo sily czy rozumku misiu?
                dam ci rade pierdz dalej w stolek i nie odzywaj sie wiecej, a
                weekend spedz przed kompem czekajac z utesknieniem czy ktos nie
                wywola cie do tablicy chlopaczku
                • Gość: do michasia Re: do mafiozów z PO IP: *.chelmno.mm.pl 11.07.08, 21:39
                  Nie chcę sie wyrazac i dlatego może nie będę tak wyrazisty jak ty ,
                  Nie pisz o rozumku bo przecież nie wiesz co to jest , to trzeba
                  mieć , jeśli chodzi o pierdz. w stołek to przecież twoje jest
                  najgłośniejsze i najbardziej wstrętnie woniejące na tym forum , a
                  czy ty wiesz co znaczy merytoryczny bo bardzo chętnie używasz tego
                  wyrazu bobasku , więc już się nie spieniaj , zmień pampersa i
                  przeczekaj jakos te dwa dni kiedy nie będę z tobą korespondował
                  Glusiu . Uściski Wykształciuch , zazdrościsz ? Trzeba było się
                  uczyć ,Michałku .
                  • Gość: Michał Re: do mafiozów z PO IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 23:09
                    psy łańcuchowe szczekaja a pochód PiS idzie dalej.......,
                    tak chłopcze histori nie zatrzymasz a na pewno nie sam bo za krótki
                    jesteś sądzac po języku i prostackim stylu wypowiedzi, juz wiesz że
                    nic nie powstrzyma żenującego upadku mafiozów, i nikt już ich nie
                    wybroni przed więzieniem na które od dawna zasługują, a trafią tam
                    również tym razem ich lokalni satelici którzy na boku przekształcają
                    ziemię i robią lipne przetargi i budują drogi przez prywatne pola,
                    to kryminał panowie zza kawiarnianego stołu,
                    • Gość: do michusia Re: do mafiozów z PO IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.08, 21:21
                      To prawda pochód PIS idzie dalej , pierwszego dnia wieczorem
                      widziano ich pod Płockiem za dwaDobra rada nie pień się tak bo ci
                      pompka siędzie dni byli już w Prabutach teraz idą w kierunku Helu a
                      tam dalej ziemia się kończy i zaczyna się morze , tak wygląda ten
                      wasz pochód . Ty Michcik nie strasz ludzi kryminałem bo nigdy nie
                      wiadomo kto pierwszy tam się znajdzie , co do mojego stylu pisania
                      taka niedojda jak ty nie jest w stanie go ocenić , pozatym wybaczam
                      zawsze ludziom twojego pokroju tzn wiesz jakim ? Dobra rada nie pień
                      się tak bo ci pompka siądzie ty kwintesencjo inteligencji , bez
                      poważania Wykształciuch , a trzeba było się uczyć Michu.
                      • Gość: wienio Re: do mafiozów z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:25
                        Przecież obserwator,sven, michał to ta sama osoba, ta
                        naj...niepoznajecie?? Po co te dyskusje.

wienio
                        • Gość: do Wienia Re: do mafiozów z PO IP: *.chelmno.mm.pl 18.07.08, 19:20
                          Dziękuję że otwarłeś mi oczy , rzeczywiście styl , chamstwo i
                          płycizna myślowa o tym świadczą , dodałbym jeszcze krzyżaka 55 i
                          chyba się nie mylę , pozdro Wykształciuch .
                      • Gość: Michał Re: do imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 20.07.08, 11:44
                        tylko obelgi i ubliżanie, a niedojdą to musisz być sądząc po twoim
                        języku, i do tego jadowitą niedoróbką, zrobiles cos w zyciu sam
                        brakorobie?
                        i najsmiesniejsze jak taki prymityw i len szkolny jak ty nazywa sie
                        wyksztalciuchem, koles co ksiazki jednej do konca nie przeczytal,
                        zenujace, i nie rozsmieszaj wiecej ludzi nazywaniem siebie
                        wyksztalciuchem bo pekna im brzuchy od smiechu
                        • Gość: do michcika obser Re: do imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 20.07.08, 15:12
                          Jednak cię reanimowali kto by pomyślał , już waniało , nie martw
                          się o moje książki , myślę że ty niedorajdo nawet nie wiesz w którą
                          stronę przewraca się kartki , ale michałki tak mają obserwatorze,
                          bardzo się zmartwiłem czy aby ten brzuch ci nie pękł , bo wczoraj
                          wieczorem po naszym mieście niósł się bardzo brzydki odór , puściło
                          dopiero nad ranem jak się czujesz biedo ty moja , wyzdrowiej bo bez
                          ciebie na tym forum to tak jakoś poważnie i normalnie jak by nie
                          było Plucia i Stękania , mimo wszystko twój oddany Wykształciuch
                          bobasku.
                          • Gość: Michał Re: do imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 13:00
                            no i znowu wpadasz prymitywie w znane tory, bluzgi i wyzwiska, tylko
                            widac tyle potrafisz, i powiedz mi w jakiej to szkole tego ucza? bo
                            w cch nie ma chyba takich szkol w ktorych by takich tepaków jak ty
                            wypuszczali,
                            a tatus dał ci na lody na weekend?
                            • Gość: do michała Re: do imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 21.07.08, 21:07
                              Jeżeli inteligencja jest tak obfita jak u ciebie miki że aż kapie
                              ci z dzioba , to rzeczywiscie do mojej szkoły by cię nie przyjęli ,
                              na lody ja mogę tobie dać ale musisz ślicznie zakwakać
                              obserwatorku . twój szczerze oddany Wykształciuch .
                              • Gość: Michał Re: do imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 10:05
                                synuś puknij się w łeb może przybędzie ci rozumku, do jakiej szkoły?
                                a ile tatuś zapłacił abyś tam mógł pierdzieć w ławkę i ściągi pisać?
                                nie pogrążaj się miernoto i nie zabieraj głosu na tematy o których
                                jak widać nie masz zielonego pojęcia,
                                a twój błazen z sopotu juz sie konczy i pewnie jego dworzanie
                                zadadza mu ostatni cios w plecy, ale to dla ciebie abstrakcja
                                filozofie spod budki z piwem.......
                                • Gość: Wykszt do michcika Re: do imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 22.07.08, 20:40
                                  Mówiłem ci że myślenie to nie twoja specjalność , zmęczyłeś się
                                  aż czuć było w okolicy nigdy bym nie pomyślał że inteligencja w
                                  twoim wykonaniu to odór jak z fermy drobiu nie powiem jakiego ale ty
                                  wiesz , trzymaj tak dalej i nie zapominaj pajacu ze obrażasz
                                  p .Premiera RP a nie wszyscy to lubią . Ja jednak ciebie bardzo
                                  cenię , twój organizm to ogromna "kupa " zalet , elokwencji i
                                  inteligencji i za to obyś pisał nam te bzdety wiecznie twój
                                  Wykształciuch .Pozdrów obserwatora i svena .
                                  • Gość: Michał do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 20:08
                                    a ty dalej szczekasz, i nic merytorycznego tylko jak zwykle obelgi
                                    bałwanie, tatuś nie nauczył że czasem trzeba ruszyć głową, a może
                                    tatuś pójdzie siedzieć niedługo i nie ma czasu na nauki synka?
                                    nie liczę na odpowiedź bo poziom który narzucasz jest bliski
                                    rynsztoka albo pewnie fetoru tych ferm drobiowych które tak dobrze
                                    znasz,
                                    żegnam i prosze nie pisz juz wiecej bo twojemu idolowi błaznowi z
                                    sopotu nie pomoga twoje interwencje, to juz polityczny trup, jeśli
                                    wiesz co to znaczy pustaku
                                    • Gość: Wykszt d o michcik Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 23.07.08, 20:22
                                      Powiem ci że szkoda że głupota nie umie fruwać , zbliża się jesień
                                      odleciałbyś sobie do ciepłych krajów , a propo czy czytałeś taką
                                      powieść pt." Durny Michałko " mogę ci pożyczyć . Dalej powiem ci
                                      palancie że ja nie czepiałem się twojej rodziny , ty postąpiłeś jak
                                      większość twoich idoli i obraziłeś kilka razy mojego ojca nie rób
                                      tego więcej już cię chyba nie lubię - Wykształciuch / w
                                      przeciwieństwie do ciebie prostaku /.
                                      • Gość: Michał Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 21:07
                                        z chęcią przejrzę twoją ulubioną lekturę o przygodach michałki tylko
                                        podaj adres gdzie ją mogę pożyczyć, a co do tatusia to nie bądź pipą
                                        tylko powiedz kim jesteś, chyba że tatuś naprawdę niedługo pójdzie
                                        siedzieć za przekręciki i się już boisz?
                                        • Gość: wienio Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 09:55
                                          A ciebie michu to nie jest pipa? I to jaka. Z takimi jak ty sie
                                          właśnie zadajesz ciemniakami i karerowiczami, ktorym oczy mydlisz a
                                          swoje robisz pisiorze. A okolica sie smieje hahaha. Patrz na swoje
                                          przekrety a nie przekręciki kogos.
                                          • Gość: Michał Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 24.07.08, 12:03
                                            o czym ty mówisz, a skąd ty wiesz kim jestem? bo chyba mnie mylisz z
                                            jakimiś swoimi mocodawcami bo ja żadnego przękrętu nie zrobiłem,
                                            utrzymuję się z uczciwej pracy, naprawdę tak też można żyć jeśli nie
                                            wiedziałeś
                                            • Gość: do miazorchała Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 24.07.08, 17:20
                                              hau , hau ! robisz tylko uczciwe przekręty ? urwało ci się
                                              zdanie dokończ bo zacznę wyć .Azor .
                                              • Gość: Mcihał Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 24.07.08, 19:42
                                                gdzie sie ukrywasz tchorzliwy wyksztalciuchu? czy twoj ojciec juz
                                                siedzi czy niedlugo sie tam znajdzie? i kto ci wtedy bedzie na lody
                                                dawal bo sam sieroto niezarobisz na waciki nawet
                                                • Gość: Gogo Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 24.07.08, 20:20
                                                  Obserwuję to od kilku dni i co stwierdzam - dwóch idiotów próbuje
                                                  udowodnić iż jeden z nich nie jest idiotą. A jak jest wszyscy widzą !
                                                  • Gość: Mcihał Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 25.07.08, 11:25
                                                    idiotą to sam jesteś skoro takie banialuki czytasz i obelgi jakimi
                                                    rzuca tutaj tchórzliwy "wyksztalciuch",
                                                    ja widzę że koleś nie ma honoru i nie mam ochoty odpowiadać na te
                                                    chamskie zaczepki już więcej, tym bardziej że jest dużo
                                                    poważniejszych spraw w naszym miescie, jak katastrofa adriany i
                                                    ludzi tam pracujących, może "wykształciucha" to nie interesuje bo
                                                    jemu i tak tatuś zawsze zapłaci wszelkie rachunki
                                                  • Gość: do micha Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 25.07.08, 19:26
                                                    A jednak ktoś powinien zrobić ci pranie tego zafajdanego aparatu
                                                    zpomocą którego myślisz że myślisz lebiego .
                                                  • Gość: do ex michala Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 25.07.08, 19:32
                                                    Rzeczywiście zajmij sie sprawą Adriany , masz taki duży łeb to na
                                                    pewno coś wymyślisz tylko pamiętaj myśl łbem nie... twój oddany
                                                    Wykszt.
                                                  • Gość: Michał Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.gprs.plus.pl 27.07.08, 10:27
                                                    i znowu szczekasz? co w weekend tatus nie dał kieszonkowego i
                                                    telewizję musiałeś oglądać synusiu? a tatuś kiedy piżamke na koszt
                                                    podatnikow założy?

a adriane to zalatwiono z premedytacją, i pewnie to niedlugo wyjdzie
                                                    na jaw
                                                  • Gość: twoje sumienie Re: do marnej imitacji wyksztalciucha IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.08, 18:45
                                                    Pofrunąłeś michałku - obserw . to dobrze fruwaj długo .twój W .
    • Gość: l Re: Ludzie!!! CUDA!!! IP: 89.127.168.* 20.07.08, 12:51
      llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
      • Gość: emo Re: Ludzie!!! CUDA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 11:52
        icantsleep.fbl.pl :DDD
        • Gość: sven cudotwórco oddaj nam 100 milionów!!! IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 29.07.08, 18:04
          gdzie są te obiecane podwyżki, nowe miesjca pracy, nowe inwestycje,
          nowe drogi i boiska????????????
          panie błaznie z sopockiego deptaku oddaj każdemu oszukanemu Polakowi
          100 milionów (czyli w PLN 10 000) za te szalbierstwa, i to z
          własnego majątku a nie z państwowego, może to nauczy takie hieny
          mówić prawdę a nie ciągle kłamać!!!
          • Gość: do svena Re: cudotwórco oddaj nam 100 milionów!!! IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 18:38
            Odezwał się wielki guru , pisowski aparatczyk sven vel obserwator
            vel michał , na kolana Narodzie mali ludzie widzą lepiej patrzą z
            wysokości kolan , ja chcę 3 miliony mieszkań , co do kłamstw to wy
            macie na nie monopol . Trójco czemu tak długo na was czekałem
            całuski z obrzydzeniem ale zawsze wam przyjemnie .Bolo .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka