Gość: aga IP: *.centertel.pl 17.10.08, 16:36 ludzie potrzebuje pomocy od tych którzy maja psa rasy bokser i zdarzyło sie ze ten pies omdlewał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: potrzebuje szybkiej odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 17:39 to nad czym się tu zastanawiać - do weterynarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne.boleyn Re: potrzebuje szybkiej odpowiedzi IP: 77.245.255.* 17.10.08, 17:56 ja mam boksera albinosa, bardzo dużo śpi ale nigdy nie omdlewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do Anny Boleyn IP: *.centertel.pl 24.10.08, 16:12 ja też mam albinoskę, pół roczną i muszę ci napisać że ona też mi duż spała i okazało się że to początek padaczki, w jakim wieku jest Twój pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: potrzebuje szybkiej odpowiedzi IP: *.eranet.pl 18.10.08, 16:46 Boksery to sympatyczne psiaki ale mają niestety często problemy ze zdrowiem. Są zmodyfikowane genetycznie i ich serduszko i in. narządy wewnętrzne są nieproporcjonalnie małe do reszty sylwetki. To powoduje, że często dochodzi do niedotlenienia co może powodować omdlenia. Myślę, że powinieneś zapytać specjalisty jak pomóc swojemu pupilowi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś