Dodaj do ulubionych

Wyrywają torebki

31.10.03, 10:37
Każdy pewnie słyszął o tym jak to młodzi bandyci wyrywają starszym kobietom
torebki. Proceder ten kwitnie w najlepsze od kilku tygodni, a nasza świetna
policja jest znowu bezradna. Może sami sobie poradzimy z tymi napadami? Gdzie
napadają, jak kradną, ilu ich jest, jak się bronić.
Obserwuj wątek
    • Gość: FC Re: Wyrywają torebki IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 09.06.04, 20:25
      • Gość: ds Re: Wyrywają torebki-do FC IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.04, 13:45
        pojawilo sie kilka twoich postow, niestety pustych-a wiec podejrzewam
        wykasowanych, czyzbys bracie mial tak niska kulture wlasna, czy moze b.slabe
        poczucie wartosci wlasnej ze ublizac tylko potrafisz.Ludzie ktozy sie szanuja
        szanuja tez innych, w tym miejscu juz slysze stek bluznierstw lecacych w moja
        strone....ty nie masz nic do powiedzenia wiec wkladasz do ust stek wyzwisk,
        bardzo to prymitywne i zalosne, az dziw ze potrafisz wlaczyc kompa, chyba ze
        ktos to za ciebie robi.....zastanow sie chlopie(???)co robisz......
        • Gość: MIś Re: Wyrywają torebki-do FC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 15:13
          Ci co kradną to dzieci ze Styczniowej i sąsiadzi pana burmistrza..
          • Gość: LOKI Re: Wyrywają torebki-do FC IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.06.04, 19:40
            JESTES GLUPIM BARANEM A MOZE STYCZNIOWA TO MELINA
    • Gość: qualin Re: Wyrywają torebki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:45
    • Gość: Alex<------>Yashin Re: Wyrywają torebki IP: 81.210.32.* 22.06.04, 22:52
      To jest przykre ze takie coś sie dzieje ale powiem ze wiem kto to robi
      • Gość: duo Re: Wyrywają torebki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:51
        gdybys wiedzial, to napisalbys. tylko sie chwalisz. narzekac kazdy
        potrafi.sproboj cos dobrego zrobic, chyba, ze nie stac ciebie na to.
        • Gość: Alex<------>Yashin Re: Wyrywają torebki IP: 81.210.32.* 25.06.04, 11:08
          Duo ja nie chwale sie !!!! napisalem bo wiem kto to jest duzo ludzi wie kto to
          robi i nigdy nie nalezy kapowac niech zlapia na goracym uczynku niech nasza
          policja sie wezmie do roboty bo dobrze wiedza kto to jest !!!! podstawa nie
          nalezy kapowac !!!!!!
          • Gość: duo Re: Wyrywają torebki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:42
            Alex. to nie jest kapowanie.tu chodzi o pomaganie - samym sobie. czy bylbys
            zadowolony, gdyby cos takiego spotkalo twojego bliskiego.skad wiesz, ze policja
            wie, kto to jest.podejrzewasz ich o lenistwo, albo ...
          • Gość: duo Re: Wyrywają torebki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:42
            Alex. to nie jest kapowanie.tu chodzi o pomaganie - samym sobie. czy bylbys
            zadowolony, gdyby cos takiego spotkalo twojego bliskiego.skad wiesz, ze policja
            wie, kto to jest.podejrzewasz ich o lenistwo, albo ...
          • Gość: poqraqua Re: Wyrywają torebki IP: 172.28.30.* 01.07.04, 15:16
            Teamat jest dość ważny. Co to są za obawy, że nie należy kapować. A kraść
            należy? Jeśli ja wiem. lub choćby podejrzewam popełnienie przestępstwa -
            zgłaszam to policji. Może być nawet anonimowo np. na tzw. telefon zaufania
            (jest podany w gazetach). Oni to sprawdzą i jeśli jest podstawa coś z tym
            zrobią.
            To się nazywa postawa obywatelska i troska o bezpieczeństwo. Ja osobiście nie
            mam skrupułów. Jeśli ktoś łamie prawo to powinien ponieść konsekwencje, a jeśli
            w większości społeczeństwa pokutuje peerelowskie uprzedzenie do policji i do
            współpracy z policją, to nie ma co zwalać winy na policję.
            Ale skoro nie możesz powiedzieć (nie tu na forum, bo to może byc niesłuszne
            oskarżenie) to chociaż powiedzcie jak bronić się przed tym procederem.
            Ps. możemy umówić się prywatnie i pogadać o tym anonimowo.
            • Gość: SIaRa Re: Wyrywają torebki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:57
              konfi konfi , a przyjaciół też sypiesz ? telefon zaufania - taaaaa im to można
              ufać bardzo kapom - jasne :) ale za torebki to by się mogli wziąść i łapać
              leszczy . Ćwick z psem :)))))))))))))))
              • Gość: skąpy Re: Wyrywają torebki IP: 172.28.30.* 20.07.04, 10:02
                no i do torebek doszły portfeliki. Mojemu znajomemu wyciagnęli niedawno z
                plecaka, a słyszałem, że kobity też są okradane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka