Dodaj do ulubionych

panele podłogowe

IP: *.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net 12.08.09, 22:43
Czy ktoś może mi podac ile biora chełminscy fachofcy za montaż
paneli podłogowych.ile za m2, Listwy wykończeniowe przypodłogowe ile
za mb.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klient Re: panele podłogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 01:11
      Witam.powiem Ci że nie patrz ie żeby robic jak najtaniej..w Chełmnie jest ekipa co kładzie panele za 5-7 zł za m2,ale po poożeniu będziesz miał problemy(podłoga zacznie się podnosić,albo na samym środku podłogi będziesz miał kołki do posadzki żeby popdłoga sie nie podnosiła;)Wiem ze kiedyś Wojtek Lewandowski kład i co prawdfa Nie był najtańszy ale baardzo dobrze zna sie na rzeczy.polożył Mi całe mieszkanie w panelach i juz kilka lat jak nowe są:) żadne wybrzuszenia ani kołków żadnych szpar.serdecznie polecam:)
      • Gość: zz Re: panele podłogowe IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.09, 09:12
        położenie paneli to około 10zł za metr, ale bez listw, nie wiem ile dodatkowo listwy
    • hehe-1 Re: panele podłogowe 14.08.09, 10:08
      JEŚLI CHCESZ TO DAM CI NAMIARY NA CHŁOPAKA.SUMIENNY,DOKŁADNY A I Z
      CENĄ SIE DOGADACIE.KICHY CI NIE ODWALI.BĘDZIESZ ZADOWOLONY...
      • Gość: buuu Re: panele podłogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:29
        Popieram mojego przed mówce:) Wojciech Lewandowksi robi sumiennie,szybko i dokłądnie:) Mi tez już 2 lata temu kład panele i są suuuper;)
        • Gość: ja Re: panele podłogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 10:36
          klade panele za 10 zl z oblistwowaniem jak bedziesz zainteresowany
          to podam namiary
    • Gość: ola Re: panele podłogowe IP: 89.231.151.* 16.08.09, 07:53
      Kup panele w Duecie a montaż masz gratis. Polecam ,bo sama skorzystałam, montaż
      został zrobiony przez stolarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka