Dodaj do ulubionych

Podniebne oświadczyny

IP: 61.79.126.* 13.10.05, 02:16
1500 zl za godzine... Niektorym to sie przewraca w glowach z tego
dobrobytu. Za polowe tej kwoty mozna by kupic obiady w szkole dla biednych
uczniow.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: Podniebne oświadczyny IP: *.dyn.optonline.net 13.10.05, 04:15
      niezle, he he
      • Gość: Was Re: Podniebne oświadczyny IP: *.dyn.optonline.net 13.10.05, 05:55
        Prostacki szpan.Sloma z butow wylazi.
        Swoja osobowoscia przekonaj dziewczyne ze jestes jej wart a nie glupim szpanem
        dla prostakow nowobogackich.
        • Gość: sari Re: Podniebne oświadczyny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.10.05, 08:20
          Zazdrościcie i tyle! Bardzo ładny gest i nie ważne czy kosztował 1500 czy
          10000 - jak kogos stać to OK. Wy przekonujcie wybranki swoja osobowością,jak na
          nic więcej nie macie kasy.
          • Gość: @ Re: Podniebne oświadczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 10:36
            zazdrość i zawiść (przyzwyczajenia socjalistyczne) to stara mentalności
            każdego Polaka - z takim podejściem nawet zmiana rządu nie pomoże. Niektórym
            wystarczyło kilkanaście lat na zmianę mentalności, ale pozostałym (większości)
            to tylko jedno pomoże.
            • Gość: Wolna Re: Podniebne oświadczyny IP: *.zset.olsztyn.pl 13.10.05, 12:44
              Miłości i przychylności nie kupisz Mężczyzno takimi gestami (o ile chcesz
              trafić na naprawdę WARTOŚCIOWĄ kobietę!).Małżeństwo nie opiera się na
              posiadaniu wypchanego portfela i majątku. Nawet jeśli masz to wszystko i do
              tego odpowiednią pozycję zawodową i społeczną, to jest NIC! Liczy się poczucie
              bezpieczeństwa (nie tylko finansowe), kultura osobista, wartości jakie
              reprezentujesz. Poza tym jeśli nie stać Ciebie na kompromis i ustępstwa, a
              Twoją dewizą życiową jest kreowanie roli GRACZA, to Ty nie jesteś najlepszym
              kandydatem na partnera życiowego. Czy tacy w ogóle jeszcze istnieją?
              • Gość: diggin_dog Re: Podniebne oświadczyny IP: 80.252.4.* 13.10.05, 13:44
                Niezła Wiocha ;)
              • Gość: koprofag Re: Podniebne oświadczyny IP: *.gazownia.olsztyn.pl / *.gazownia.olsztyn.pl 13.10.05, 22:15
                1500 to niby niewiele, pierscionek zareczynowy to kilka razy tyle (wlasnie
                zaczalem sie za takim gadzetem rozgladac to wiem:)), sek w tym ze to jest po
                prostu straszny obciach, podobnie jak objezdzanie kilka razy w kolko skweru
                kosciuszki czy bulwaru w gdyni samochodem z napisem "mloda para" trabiac jak
                jakas banda kretynow:)

a dziewczynie to mozna chyba "zaimponowac" w inny sposob;)
                p.s. jesli chodzi o te obiady dla biednych dzieci...miesiecznie place jakies 2
                tys zet w formie roznego rodzaju podatkow, glowa rzadzacych w tym, zeby madrze
                wykorzystac ta forse i nakarmic potrzebujacych - to co mi zostaje moge
                wykorzystac jak chce, nawet sobie banknotami mieszkanie wytapetowac:) i nikomu
                nic do tego. Facet mial taki kaprys, ot co:)
                pzdr
            • Gość: greg Re: Podniebne oświadczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:38
              bardzo dobrze powiedziane
              • Gość: Wolna Re: Podniebne oświadczyny IP: *.zset.olsztyn.pl 13.10.05, 14:20
                Greg, cieszę się iż zgadzasz się ze mną. Czyli nie jestem osamotniona.
                "Niezła wiocha"? Jeżeli ktoś AŻ tyle ma do powiedzenia to chyba sam pochodzi z
                tych "obszarów" (nie obrażając oczywiście pięknych terenów wiejskich na naszych
                terenach).Lepiej może czasami lepiej przemilczeć niż w dwóch słowach ujmując
                ten temat.
        • Gość: nie na temat dlaczego ja mam byc jej wart a nie ona mnie ? IP: *.fbx.proxad.net 14.10.05, 00:44
    • Gość: -0- Re: Podniebne oświadczyny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 13.10.05, 11:04
      1500 PLN/h
      Po co jeszcze pchać im kasę na betonowy pas startowy? Nie mogą sobie odłożyć?
      Też bym chciał 1500PLN/h zarabiać :-)
      • Gość: p Re: Podniebne oświadczyny IP: *.vodafone-net.de 13.10.05, 11:22
        wiec kup 15-letnia cessne za 100.000 Euro, pakuj w nia 10.000 Euro rocznie
        (parking, ubezpieczenia, naprawy, pierdoly) i "zarabiaj" 150 Euro /h (ok. tylu
        kosztuje godzina wynajmu malej cessny).

Jak szybko zwroci Ci sie ten interes?? hm?

• Gość: Kasia Re: Podniebne oświadczyny IP: 81.6.128.* 13.10.05, 11:23
      A co złego jest w tym, że facet pokazuje swojej kobiecie jak bardzo ją kocha?!
      Dla niej właśnie "wymalował niebo" swoim wyznaniem. Według mnie to jest piękne!

To jest ich życie i mają prawo robić co zechcą. Gdyby ten mężczyzna umiał latać
      samolotem, zapewne zrobiłby to sam. A tak wydał na to właśnie te 1000 czy
      1500zł. Nie wszystkie talenty może posiadać człowiek. I każdy dzięki komuś
      zarabia. Tak jest na świecie.

Pewnie, że wolałabym, z przyszłym mężem, przeznaczyć na szczytny cel taką kwotę,
      abyśmy pomogli też innym i mieli jeszcze jedną satysfakcję tego dnia, ale też
      chciałabym poczuć coś równie przyjemnego i wiedzieć jak bardzo chce mi nieba
      przychylić czy jak wiele dla niego znaczę. Tak samo jak przyjemnie by było
      zobaczyć jak on się cieszy, że niespodzianka się udała.

Nie ważne za ile chce się przekonać swoją wybrankę do siebie, ale ważne czy
      naprawdę się ją kocha! Tak więc jak jej o tym powie, to już jego kwestia. Bo wie
      co jego kobieta lubi i z czego się ucieszy.
    • izulam Re: Podniebne oświadczyny 13.10.05, 11:32
      ale z Was buraki! Przecież to piękne! i w dodatku tak rzadko dziś spotykane by
      ktoś tak oryginalnie się oświadczał. Stać go na to, dlaczego zazdrościcie? to
      nawet nie zazdrość a zawiść, typowo polskie... smutne....
      • Gość: naniby Re: Podniebne oświadczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 217.153.99.* 13.10.05, 12:07
        zgadzam się w całej rozciągłości Izula.Takie duszoszczypatielnyje są dobre, ale
        nie tu i nie teraz. Rozdzielanie włosa na czworo i to w dodatku CZYICHŚ
        pieniędzy jest tu nie na miejscu. Facet zachował się fajnie, z jakimś polotem,
        a najważniejszy w końcu był efekt, bo to JEJ miało się podobać, a nie Wam
        malkontenty jedne...:)))

buźka Izolda
      • Gość: stef Re: Podniebne oświadczyny IP: *.olsztyn.net.pl 13.10.05, 14:03
        co koleś robi ze swoimi pieniędzmi to oczywiście jego sprawa. Ja zrozumiałem,
        że krytycy takiego zachowania nadmiar pieniędzy przeznaczyliby na szczytniejsze
        cele. Prawdopodobnie mają inną hierarchię wartości. Na nieszczęście, obecnie
        wszystkie kodeksy moralne są równoprawne i jak ktoś chce wykazać wyższość
        swojego dostaje po głowie.
        Negując takie stanowisko stwierdzasz, że to "typowo polskie", uważając, że
        zawiść jest przypisana polskości. Obraziłaś mnie tym, ale pewnie niewiele Cie
        to obchodzi.
        Ponieważ Ty nie jesteś zawistana, z ciekawości tylko zapytam, jakiej Ty jestes
        narodowości?
    • Gość: dora Re: Podniebne oświadczyny IP: 195.136.246.* 13.10.05, 11:38
      Hej! nie samym chlebem żyje człowiek!!!!
      Jedyne czego nikt nie może nam zabrać to wspomnienia i oni będą je mieli.
      I będą mieli jeszcze czas, żeby wspomóc innych. Skąd wiecie, że tego nie robią?
      pzdr
    • Gość: mm Re: Podniebne oświadczyny IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.05, 12:10
      a skąd wiesz Arturze, że ten ktoś nie kupił już obiadów dla biednych dzieci.. A
      może TY jeszcze tego nie zrobiłeś?? Nie osądzaj...
    • at_work A jak Aldonka źle to zrozumie 13.10.05, 14:20
      i wyjdzie za pilota Wilgi?

Ten, co wymyślił te zaręczyny musiał być chyba myśliwym.
      Wiadomo, że aby coś zaiskrzyło lepsza byłaby Iskra,
      albo MIG. No ale wtedy trzeba umieć szybko czytać, a Aldonka mogłaby nie zdążyć.
      I byłoby po ptokach i po zaręczynach

_
      Pies na kaczki.
      • Gość: ja Re: A jak Aldonka źle to zrozumie IP: *.stat.gov.pl 13.10.05, 14:46
        nie wyjdzie za pilota wilgi, bo to nie on się jej oświadczał.
        gazeta spaprała sprawę podając imię faceta który leciał tym samolocikiem.
        sprawca całego zamieszania ma na imię Sebastian.
    • Gość: krzycho Po co podajecie cene??????? IP: *.crowley.pl 13.10.05, 14:39
      Cała radość to niespodzianka przecież. O cenie niespodzianki się nie mówi.
      • Gość: hihi Re: Po co podajecie cene??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:50
        A nie wolałybyście, dziewczyny, żeby ten ktoś umiał latać tak sam z siebie,
        bez samolotu?
    • Gość: ania Re: Podniebne oświadczyny IP: 213.199.228.* 13.10.05, 15:33
      Znam Aldonke i Sebastiana!!!Sa zajebisci!!!Kogo byloby stac na taki gest?!!Kto
      naprawde kocha- nie liczy sie z niczym!!!
      • Gość: M. Re: Podniebne oświadczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:09
        Sebastian! Gratuluję i pomysłu i uczucia! Cieszę się razem z wami.
    • Gość: Patryk!!!! Re: Podniebne oświadczyny IP: 213.199.228.* 13.10.05, 15:39
      Uwazam, ze to genialny pomysl!!Chlopak ma jaja!A dziewczyna musi byc wyjatkowa,
      skoro sprawila, by on dla niej stracil glowe!!!!
    • Gość: MARIA Re: Podniebne oświadczyny IP: 213.199.228.* 13.10.05, 15:44
      Ludziska!!!!!!!! O co wam chodzi?!? DLaczego chcecie psuc to, co
      najpiekniejsze??Skad wiecie, ze Sebastian zdobyl tą kasę łatwą ręką??? Może
      chłopak sam nie jadł przez jakiś czas, po to tylko ,żeby jego ukochana poczuła
      sie jak w niebie!!! Podziwiam Go, a dziewczynie zazdroszczę!
      • Gość: skromny Re: Podniebne oświadczyny IP: *.motorola.com 13.10.05, 20:25
        Towarzystwo buraczane zawsze bedzei krytykowac wszystko co nie jest szablonowe.
        To ta mlodziez wszechpolska ... klapki na oczach - jak nie robisz tak jak
        wszyscy to odstawiasz "wioche".
        Ta sa raczej kompleksy ludzi z wiochy. A komentarz ze mozna nakarmic glodne
        dzieci - no wiec nie kupuj sobie czlowieku samochodu bo za jego wartosc mozesz
        te dzieci karmic przez pol roku, i tak samochod wytrzyma kilka lat a jak
        gostkowi wyjdzie z ta Aldona to moze i cale zycie.
        Chrzanic standardy i szablony ... bo wedlug tych szablonow jak facet sie
        elegancko ubiera i nie ma dynie ogolona na zero to na pewno gej ... taka sama
        logika.
    • Gość: as i ile Aldonek się już zglosiło IP: *.olsztyn.mm.pl 13.10.05, 16:00
      ;-)
    • Gość: Marcinlet Samolot to oczywisty symbol falliczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:21
      Gościowi chodzi tylko o seks.
    • Gość: PLATAN Re: Podniebne oświadczyny IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 13.10.05, 23:09
      nic nowego
      w Elblągu widziałem to wiele razy
      jakies 2 roki temu przeleciał taki samolocik nad oknem mojej dziewczyny
      z napisem "kocham cię ...." hehe imie akurat pasowało
    • wardog1 Re: Podniebne oświadczyny 14.10.05, 09:14
      Gość portalu: Artur napisał(a):

> 1500 zl za godzine... Niektorym to sie przewraca w glowach z tego
      > dobrobytu. Za polowe tej kwoty mozna by kupic obiady w szkole dla biednych
      > uczniow.
      Przestań się pienić ...Można by ale nikt tego nie zrobi, a nie robiąc tego
      oświadczenia też by nie było pienięndzy na obiady.
    • Gość: eMPi Re: Podniebne oświadczyny IP: 195.205.250.* 14.10.05, 09:16
      tylko pogratulować oryginalnosci pomysłu. a kasa - srasa. ja zarabiam niewiele,
      ale w obliczu prawdziwej miłości się kasy nie przelicza. też parę razy robiłem
      żonie podobne niespodzianki i wiem, że było jej miło. a gdybym zamiast tego
      mówił: wiesz kochanie, dziś z okazji naszej rocznicy tradycyjnie przelałem 1000
      zł na konto Janiny Ochojskiej, dzięki temu dzieci na Kaukazie będą miały co
      jeść - myślę że szybko by jej minął zapał do mnie.
    • Gość: Normalny Jego kasa i odwal się gołod..cu. Do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:07
      Cienias zawsze będzie cieniasem i cienasem zdechnie.
    • Gość: Redaktor Re: Podniebne oświadczyny IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.07, 11:54
      Szanowna Reksc to sobie tez marzy ze on sie jej oswiadczy ale on ma za malo
      kasy bo robi na zmiany i musi placic na dzieci ktorym dal jeden banknot na
      wakacje, podwinal ogon i ruszyl w starych smierdzacych, dziurawych skarpetach
      tysiace kilometrow zeby swoja milosc internetowa zobaczyc z bliska.

Biedna Reksc szuka swojej milosci i jakos chlopa nie znalazla wiec moze ten z
      zagranicy ktory lubuje na odleglosc zapelni jej pustke.

Daj Boze by szanowna Reksc nie odkryla za szybko kart, zeby nie przejrzala
      goscia z zagranicy, zeby nie dojrzala jego konta, jego ledwo skonczonej
      podstawowki, wywalenia na zoltych papierach z wojska , jego wybuchow krzyku
      oraz napadow furii, ktorych dzieci mialy juz dosc i absolutnie nie zycza sobie
      by tatunio kiedykoliwek zamieszkal pod jednym dachem.

Zyczymy wiec by jak najszybciej zaliczyl pare nocnych szycht, pojezdzil
      wozkiem i rozwiozl role papierowe by miec na pierscionek, benzyne do ukochanej
      i szybowcowe oswiadczyny.

Szanowna Reksc bedzie zyc w podniebnym uniesieniu milosnym do czasu kiedy nie
      spadnie z chmurek i oslepienia na ziemie i nie stlucze sobie dupy i mozgu, co
      moze wreszcie nauczy ja rozumu ze chlopa szuka sie blisko a nie po internetach.

Z powazaniem
      Redaktor srodowiskowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka