Gość: norbart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 17:18 Witam! Chcialbym studiowac na UWMie. Slyszalem, ze to dobry wybor. Moglibyscie podzielic sie ze mna opiniami na temat tego uniwerku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student UWM Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 19:48 Źle słyszałeś. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbart Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 16:15 a moze cos wiecej?Interesuje mnie dziennikarsto na UWMie. Dlaczego tak zdecydowanie odradzasz ten uniwerek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 18:48 Wszystko zależy o jaki dokładnie wydział chodzi. Są wydziały, które są najlepsze w kraju (byłe ART), i są również takie, które są na szarym końcu rankingów (vide Wydział Prawa i Administracji). Akurat jeśli chodzi o dziennikarstwo, to UWM chyba jest gdzieś w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 16:52 Nie jest to wprawdzie Jagiellonka czy UMK, ale szereg wydziałów rodem z dawnego WSR jest co najmniej na bardzo przyzwoitym poziomie. Powielanie opinii wynikającej z okresu postępującego stadium dokonywanej fuzji byłego ART, WSN i Wyższego Seminarium Duchownego "Hossianum" w Uniwersytet odzwierciedla tylko jakąś niepełną część prawdy. Aby nie było wątpliwości, żadna z tych uczelni nie jest moją alma mater. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: UWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 17:59 UWM to serrio dobry uniwerek...coraz lepszy, choc moim zdaniem troche niedoceniany. Z mojego doswiadczenia moge powiedziec, ze naprawde fajnie mi sie tam studiowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś