Gość: Warschau IP: *.nm.matrix.pl 03.08.01, 12:19 Ile kosztuje doba w ośrodku wypoczynkowym na Mazurach? Interesują mnie głównie okolice Mikołajek...Jeśli to możliwe, prosiłbym też o podanie informacji o ośrodku... Z góry serdeczne dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: I co? IP: *.nm.matrix.pl 08.08.01, 15:39 I co? Tacy jesteście uprzejmi i gościnni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO 1 Re: I co? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:52 Szanowni Panowie, podtrzymuję swoje twierdzenie, że ta wymiana poglądów nie może być nazwana dyskusją a jej poziom w wielu przypadkach wystawia fatalne świadectwo jej autorom. Otóż człowiek z Warszawy zadał pytanie a w odpowiedzi zamiast rzeczowej odpowiedzi otwarto szambo chamstwa. Mimo, że nie urodzony w Olsztynie uważam się za olsztynianina. Chamstwo meneli jest obrzydliwe. Mieszkamy w województwie o najwyższym wskażniku bezrobocia, rozwój turystyki jest dla nas olbrzymią szansą - a w każdym razie dla bardzo wielu ludzi, ilość turystów systematycznie maleje a wielu z nas zachowuje się w sposób debilny. Jeżeli już nie potrafisz zachowywać się jak człowiek cywilizowany to zachowaj grzeczność z wyrachowania i przesłanek ekonomicznych. "Kibice" piłkarscy są niestety w całej Polsce. Nie wiem tylko po co organizować mecze? Jako pretekst do mordobicia? Nic dziwnego, że ludzie przestają przychodzić na mecze. Uważam, że powinniśmy promować nasze województwo w każdy dostępny sposób. Na tym forum też. LUDZIE Z CALEJ POLSKI - przyjeżdżajcie do nas. Naprawdę warto i jest fajnie! Proszę nie zwracać uwagi na niepoczytalne wypowiedzi. Olsztyńskie jest gościnne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 16.08.01, 12:12 huj ci do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tft Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: 195.205.47.* 17.08.01, 12:02 zajrzyj na strone o mikolajkach to sie dowiesz Olsztyn lezy na Warmi a nie na mazurach to dla przypomnienia . czy to juz norma ze wszyscy chca miec wszystko podane na tacy sam poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo (nie-?) gościnni... IP: *.nm.matrix.pl 20.08.01, 09:29 No i sam sobie znalazłem co chciałem wiedzieć...I już byłem nawet u Was. I zarówno po powyższych postach jak i po zachowaniu olsztynian w swoim mieście wobec gości, widać, że Wam dużo brakuje w poziomie kultury....Smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo (nie-?) gościnni... IP: 195.205.47.* 20.08.01, 13:20 Gość portalu: Warschau napisał(a): > No i sam sobie znalazłem co chciałem wiedzieć...I już byłem nawet u Was. I > zarówno po powyższych postach jak i po zachowaniu olsztynian w swoim mieście > wobec gości, widać, że Wam dużo brakuje w poziomie kultury....Smutne! czy wnioskujesz to po jednym pobycie u nas ? a co myslales ze jak przyjedziesz z wa-wy to wszyscy poloza ci sie na kolona i beda skakac przy tobie. moze zachowanie Oslztyniakow wobec wa-wy ma jakies uzasadnienie nie pomyslales o tym co? ja mam zdecydowanie zle wspomnienia z kontaktow z warszawiakami i to nie tyko na Warmi i Mazurach to co wyprawiacie nad morzem to zwykle bydlo taka jest prawda smiecicie ,drzecie twarz w pubach wszedzie z lokciami , wyscig szczurow przenosicie tez na urlop brawo aby tak dalej . Czemu z Wa-wy nie przyjezdzaja porzadni ludzie tylko jakies burasy znam kupe ludzi z wa-wy sa w porzadku ale wiekszosc ........ szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t IP: *.nm.matrix.pl 21.08.01, 09:24 Tylko, ze ta większość podająca się za warszawiaków, wcale warszawiakami nie jest...To są np. olsztynianie pracujący w Warszawie...Tak samo multum samochodów na warszawskich numerach to samochody służbowe zarejestrowane w Warszawie (gdzie jest np. centrala firmy) a rozjeżdżane choćby przez olsztynian zatrudnionych w warszawskich firmach lub ich filiach. To co napisałem wcześniej o niegościnności olsztynian, to efekt parukrotnych pobytów. I wiem co piszę, bo w porównaniu z augustowiakami, czy z suwalszczanami to zachowujecie się jak chamy. Wcale nie oczekuję pokłonów tylko dlatego, ze jestem z Warszawy - to nie leży w moim charakterze...Ale zachowanie większości olsztynian było podczas mojego pobytu kulturalnie żenujące. I wcale nie wiedzieli, że byłem z Warszawy - samochód był zaparkowany daleko.... A propos...dzisiaj rano samochód z rejestracją NOS XXXX zajechał mi drogę, nie używał kierunkowskazów...Ale oczywiście wszystko to wina warszawiaków i warszawskich kierowców - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t IP: 195.205.47.* 21.08.01, 13:41 powiedz mi czy w warszawie sa jeszcze rodowici warszawiacy i nie chodzi mi o kogos kto sie urodzil w wa-wie ale o takich co mieszkaja i zyja tam od pokolen bo odnosze wrazenia ze wiekszasc to ludzie naplywowi . zawsze kiedy ci nie odpowiada atmosfera czy tez "niesympatyczna ludnosc miejscowa " mozesz zmienic miejsce pobytu (inny pub itp.)znalezc miejsce odpowiadajace wysublimowanemu smakowi warszawiaka:)))to jest wolny kraj pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 09:11 Są jeszcze rodowici warszawiacy i mogę się pochwalić, ze ja do nich należę od bodaj pięciu, czy sześciu pokoleń...Ale do rzeczy - masz rację - ok.70% mieszkańców Warszawy to ludność napływowa (także z Olsztyna), która nie wykształciła w sobie poczucia tożsamości warszawskiej w pozytywnym tego słowa znaczeniu. I jak na mój wysublimowany warszawski gust, będzie jej niezmiernie trudno to uczynić a to przez kontakty z ciągle napływającą siłą roboczą z "prowincji" (także z Olsztyna), która do Warszawy ma podejście bardzo niecne, traktując moje miasto jak dojną krowę... A i tak, i tak na olsztynianach mocno się zawiodłem i niełatwo będzie Wam zmienić moje zdanie... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do Warschau IP: 195.205.47.* 22.08.01, 14:37 no wlasnie jedno slowo- "prowincja" a ile mowi o czlowieku tak wlasnie traktujecie(warszawka) ludzi z innych miast! okresla to wasz stosunek do wszystkiego co nie jest z wa-wy . mam dosc juz dyskusji z Toba olewam czy ci sie podoba czy nie jezeli nie to tez ok to wolny kraj ale nie oczekuj ze wszyscy beda was lubic .a nie lubia was zapewniam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t (co za nick!) IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 14:45 Ja też mam gdzieś co o mnie myslisz.Domyślam się jak myślisz i zapewniam Cię, ze to nieprawda! Ale cóż...Takiemu "betonowi" jak Ty nie da się przetłumaczyć, że jeśli kilku warszawiaków Wam nadepnęło na odcisk, to jednakoż tacy sami są wszyscy warszawiacy. Nie myślę o innych ludziach jako o "prowincjuszach", ale niektórzy (jak Ty choćby) dają powody do takiego właśnie myślenia. Skąd w Tobie bierze się tyle takiej nienawiści do Warszawy i warszawiaków? Z kompleksów? Z zazdrości? Z głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t (co za nick!) IP: 195.205.47.* 22.08.01, 15:02 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Ja też mam gdzieś co o mnie myslisz.Domyślam się jak myślisz i zapewniam Cię, > ze to nieprawda! Ale cóż...Takiemu "betonowi" jak Ty nie da się przetłumaczyć, > że jeśli kilku warszawiaków Wam nadepnęło na odcisk, to jednakoż tacy sami są > wszyscy warszawiacy. Nie myślę o innych ludziach jako o "prowincjuszach", ale > niektórzy (jak Ty choćby) dają powody do takiego właśnie myślenia. Skąd w Tobie > > bierze się tyle takiej nienawiści do Warszawy i warszawiaków? Z kompleksów? Z > zazdrości? Z głupoty? jednak wyszlo szydlo z worka jezyk wziety prosto z szaletu umiesz tylko obrazac czy cos jeszcze a juz wiem udowadniac swoja wyzszosc tylko nie wiem w czym kompleksy to masz chyba ty (udowadnianie wszem i wobec ze warszawiacy sa cacy ale rym:))) ) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t (co za nick!) IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 15:07 Gość portalu: tvr5t napisał(a): > jednak wyszlo szydlo z worka jezyk wziety prosto z szaletu umiesz tylko obrazac Oj, czym Cię obraziłem? Betonem? Nie widzę w moim poście słów obraźliwych...A tak na marginesie skąd wiesz jaki jest język szaletowy? Bywasz? Szczególnie w męskich? Tam gdzie panowie się zbierają? > czy cos jeszcze a juz wiem udowadniac swoja wyzszosc tylko nie wiem w czym > kompleksy to masz chyba ty (udowadnianie wszem i wobec ze warszawiacy sa cacy a > le > rym:))) ) pozdrowienia > Kolego - jakim Ty językiem piszsz? Gdzie uczyłeś się składni zdań? Bo coś mało zrozumiale to napisałeś...Ale nic! Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do Warschau(co za nick) IP: 195.205.47.* 23.08.01, 16:34 kompleksy lecz gdzie indziej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo... IP: *.nm.matrix.pl 23.08.01, 16:55 Gość portalu: tvr5t napisał(a): > kompleksy lecz gdzie indziej :)))) Alez ja nie mam żadnych kompleksów :))) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvr5ttFt Re: Olsztynianie są wyjątkowo...mili:)))ale nie dla bucow IP: *.net-cafe.com.pl 23.08.01, 20:26 masz gosciu masz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Olsztynianie np. TVR5TTFT są wyjątkowymi idiotami !!! IP: *.nm.matrix.pl 24.08.01, 09:49 Gość portalu: tvr5ttFt napisał(a): > masz gosciu masz :)))))) Mam kompleksy? Jakie? Chyba tylko taki, ze nie jestem takim wyjątkowym idiota jak Ty...ale wcale tego nie żałuję...He, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Olsztynianie np. TVR5TTFT są wyjątkowymi idiotami !!! IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 09:19 a ty kim jestes ty spawaczu bez podstawowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO1 Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 07:50 ta wmiana inwektyw jest doprawdy żenująca. Bardzo przepraszam wszystkich warszawiaków. Polecam ośrodek 26 km od Mikołajek. Wilkasy k/Giżycka. Country Club, tel. 0- 87 428 04 54. Mają stronę w internecie. Proszę poszukać, nie pamiętam adresu. W ośrodku posiadają 2 rodzaje domków, hotelik, pawilony. Warunki dobre. Oprócz tego konie, rowery, łódki, kajaki,bilard, sauna,masaże wodne, solarium. Ceny już teraz niskie. Jest tam fajnie przez cały rok, polecam i zapraszam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? - dzięki Olo IP: *.nm.matrix.pl 24.08.01, 09:55 Gość portalu: OLO1 napisał(a): > ta wmiana inwektyw jest doprawdy żenująca. Bardzo przepraszam wszystkich > warszawiaków. Polecam ośrodek 26 km od Mikołajek. Wilkasy k/Giżycka. Country > Club, tel. 0- 87 428 04 54. Mają stronę w internecie. Proszę poszukać, nie > pamiętam adresu. W ośrodku posiadają 2 rodzaje domków, hotelik, pawilony. > Warunki dobre. Oprócz tego konie, rowery, łódki, kajaki,bilard, sauna,masaże > wodne, solarium. Ceny już teraz niskie. Jest tam fajnie przez cały rok, > polecam i zapraszam wszystkich. Serdecznie Ci OLO dziękuję - jesteś naprawdę jednym z nielicznych olsztynian miłych i gościnnych. Nie jestem takim "rozwrzeszczanym" warszawiakiem, staram się do wszystkich ludzi podchodzić z pełnym szacunkiem i kulturą ale naprawdę już mam dosyć tego, że skoro jestem warszawiakiem to można nazwac mnie chamem, bucem i jeszcze paroma innymi epitetami. Uogólnianie nie prowadzi do dobrego - skoro spotkało się na swej drodze warszawiaka chama (w każdym mieście tacy się zdarzają) to chyba nie powód następnego spotkanego wyzwać również, mimo, ze jest on diabetralnie rózny od tego pierwszego...I cieszy mnie, ze są jeszcze tacy ludzie jak Ty Olo a nie sami tacy jak tvr5ttFt... Jeszcze raz dziękuję za informacje i zapraszam do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO 1 Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? - dzięki Olo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 10:27 Nie ma za co. Będzie mi miło jak skorzystasz z zaproszenia. Nie należy zwracać nadmiernej uwagi na młodych, żle wychowanych ludzi, których matki były zbyt zapracowane żeby im czasami przylać w dupę. Wykorzystaj pogodę, przyjezdzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 25.08.01, 12:11 lepiej nie przyjezdzaj bo takich jak ty mamy juz dosc tylko pija a potem halasuja po nocach buce warszawskie macie przecierz swoj pomnik stalina i zam mazecie spedzac swoj urlop bardzo wysoko precz z naszych mazur. wy brudasy flejtuchy .powinni wprowadzic wizy dla dziczy. pozdrawiam patriota z mazur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.nm.matrix.pl 27.08.01, 09:17 Gość portalu: z napisał(a): > lepiej nie przyjezdzaj bo takich jak ty mamy juz dosc tylko pija a potem > halasuja po nocach A Wy nie pijecie (przynajmniej część z Was)? Nie hałasujecie? Gdyby nie turyści wogóle nie mielibyście co robić....to byłoby dopiero pijaństwo!!! > buce warszawskie macie przecierz swoj pomnik stalina i zam > mazecie spedzac swoj urlop bardzo wysoko Bez komentarza, bo to jakieś idiotyczne wypociny...Jak na grafomana, piszesz na bardzo miernym poziomie.... > precz z naszych mazur. Z Waszych? Jakich Waszych? Takie one Wasze jak i nasze? Czyżbyś był potomkiem Jadźwingów, Mazurów? > wy brudasy flejtuchy . I vice versa.... > powinni wprowadzic wizy dla dziczy. A moze i nawzajem? Ciekawe gdzie by część z Was zarabiała pieniądze jak nie w Warszawie? A olsztynian jest w Warszawie multum! A gdyby nie było turystów z Warszawy? Nie powiesz, ale stracilibyście trochę kasy..co? > pozdrawiam patriota z mazur. He, he...zapewne z Mazurskiego Frontu Wyzwolenia albo z Ludowego Frontu Wyzwolenia Mazur... Idiota jesteś a nie patriota! Bez pozdrowień a i tak przyjmę zaproszenie Ola.... P.S. Na więcej Cię w nicku nie stać tylko na jedyne marne z? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 27.08.01, 09:31 jak dla ciebie to ( z) wystarczy ten olo to napewno tez warszawiak.a wiec zdala od mazur . pojedz lepiej do hiszpani bylem tam teraz . bylo warszawiakow do h....a. tylko chleli i zygali gdzie popadlo. mozesz sprawdzic COSTA BRAVA miejscowosc Pals. napewno pasujesz do nich. mazury bez warszawiakow patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.nm.matrix.pl 27.08.01, 10:09 Gość portalu: z napisał(a): > jak dla ciebie to ( z) wystarczy Cóż, wiesz znam więcej literek zapewne niz Ty, więc możesz sie popisac i napisać zez na ten przykład... > ten olo to napewno tez warszawiak. Taaaa, mieszka dwie ulice ode mnie a na internet jeździ do Olsztyna.... > a wiec zdala od mazur . A podobno Olsztyn jest na Warmii... > pojedz lepiej do hiszpani bylem tam teraz . bylo > warszawiakow do h....a. tylko chleli i zygali gdzie popadlo. Nie lubię Hiszpanów za to ich znęcanie się nad zwierzętami.... A warszawiacy chlali i rzygali, bo to dla wszystkich polaków jest normalne - pojechac na wczasy = upić się na maxa....Jakby olsztynienie tego nie robili... > mozesz sprawdzic COSTA BRAVA miejscowosc Pals. Nie sprawdzę, bo wcale nie wybieram się w tamtym kierunku... > napewno pasujesz do nich. Napewno, mimo, ze pijam tylko piwo...Szkoda, ze ty nie pasujesz, bo podejrzewając Twój wiek mamusia jeszcze Ci broni brac do ust alkohol...Poczekaj, dorośniesz i też wyruszysz w "rejs" - wtedy pogadamy... > mazury bez warszawiakow patriota. Mazury bez z - bo im tylko hańbę przynosi. Cosmopolita - Warschau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 27.08.01, 12:14 mozemy juz pogadac mam 40 lat ty malolacie nie lubie warszawiakow zza buga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 27.08.01, 12:18 i dotego biedna swolocz.zacznil oszczedzac w pko to kiedys pojedziesz do hiszpani bedziesz zygal jak inni zza buga (warszawiacy) potriota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.nm.matrix.pl 27.08.01, 16:06 Oj zal mi Ciebie...A do twojej wiadomości - nikt z mojej rodziny zza Buga nie pochodzi lecz z kierunku odwrotnego (stąd też nick - Warschau)... A swoim słownictwem, sposobem wypowiadania się i ciemnomyślenia na 40-latka nie wygladasz...Może i Twój ojciec ma 40 lat, ale Ty co najwyzej 14... Bez pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olfre Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.net-cafe.com.pl 27.08.01, 19:19 bylem wczoraj na stadionie i widzialem tych "wspanialych warszawiakow" z ich "kultura" i "wspanialym" zachowaniem to po prostu bandyci niestety to prawda zwykli bandyci a Warschau probuje nam wcisnac jacy ci warszawiacy wspaniali i kulturalni i cudowni smiech pusty mnie ogarnia a ze pochodzi zza zachodniej granicy to analogia sama sie nasuwa czy ty tez masz wasik a moze nalezales do stasi:)))) wprowadza kulture tak jak facet z wasikiem przestaje sie dziwic ze tak sa warszawiacy odbierani w calej Polsce niestety ale sami sobie na ta opinie zapracowali bandyci na stadionach,piraci drogowi , chamy w knajpach , brudasy w lasach to obraz warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 62.67.136.* 27.08.01, 22:01 niech zyje olfre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Warschau! Warschau! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:52 Warschau, nie daj się. Skaczą Ci po plecach i przecierają Tobą podłogę. Jak nie odpiszesz, to kto będzie bronił honoru prawdziwych warszawiaków? A przy okazji, czy rzeczywiście kibicujesz Legii, czy jesteś ponad kibolami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: DO WSZYSTKICH MOICH ANTAGONISTÓW IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 10:47 W celach wyjaśnienia dla z i olfre... Z, nie jestem spawaczem a grafikiem z wyższym wykształceniem (ASP)...studiowałem także architekturę a teraz idę na reżyserię telewizyjną...to gwoli wyjasnienia 40-latku. Olfre - z panem z wąsikiem nic wspólnego nie mam a kraj pochodzenia części mojej rodziny to Austria a dokładniej CK. Miasto zaś to wspaniały Wiedeń. MK - nie kibicuję Legii ani żadnemu innemu zespołowi. Czyli jak napisałeś jestem nad kibolami, ponieważ to socjologiczne zjawisko po pierwsze nic ze sportem nie ma wspólnego, po drugie jest zbyt prymitywne... Do wszystkich - jak w każdym mieście tak i w Warszawie znajdą się głupcy, idioci i chamy. Także i w Olsztynie! Ale biorąc pod uwagę liczbę mieszkańców stolicy i Olsztyna logiczne jest, ze odsetek prymitywów w Warszawie jest większy. Takie są reguły matematyczne, takie są zasady rachunku prawdopodobieństwa...Nieprawdaż? A to, ze Wy zauważacie tylko takich - cóż Wasza sprawa. Ja na całe szczęście taki nie jestem, staram się być miły i uprzejmy dla wszystkich. Po prostu szanuję innych ludzi - nieważne skąd pochodzą... I co mnie za to spotyka? Spójrzcie na siebie...Uprzejmie zapytałem o interesującą mnie sprawę (patrz tytuł wątku) i co otrzymałem (oprócz dwóch wyjątków - Ola i Mk - za co im serdecznie dziękuję)? Chamskie odzywki i wyzwiska. I dziwicie się potem, ze warszawiacy się tak a nie inaczej zachowują? Jak przebywa się wśród prowincjuszy i chamów - człowiek się do nich upodabnia. I na koniec...Naprawdę nic do Olsztyna i jego miszkańców nie miałem. Ale po tym co mnie tu spotkało nabrałem wątpliwości, czy co poniektórzy z Was zasługują na jakikolwiek szacunek! Pozdrawiam Ola,Mk i innych "fajnych" olsztynian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO 1 Re: DO WSZYSTKICH MOICH ANTAGONISTÓW IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:57 Pozdrawiam. Nasze listy rozminęły się w czasie. Wszystko co napisałeś popieram. Konsekwentnie zapraszam. Przyjedż - załatwię zniżkę, daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: DO OLA IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 11:14 Jeszcze raz dziekuję za zaproszenie. Zamierzam wpaść do Olsztyna w weekend - tak gdzies w połowie września razem z żoną. Może małe pifko wchodziłoby w rachubę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: DO OLA IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 11:40 molo tego ze spawacz to alkocholik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: DO Z IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 11:49 Co to znaczy molo - czyżby to sopockie? Chyba chodziło ci o mało - bucu! Jestes tak prymitywny i prowincjonalny, ze naprawdę nie mam ochoty z Tobą dyskutować. Lepiej zajmij się sobą albo przepędzaniem z Mazur wszystkich przez Ciebie znienawidzonych - czyli kazdego, kto nie dorównuje poziomowi Twojej głupoty i debilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: DO OLA IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 11:50 Mam nadzieję, ze we wrześniu znajdzie się jeszcze nad jeziorami trochę słońca...A ciekawe miejsca chetnie bym zwiedził.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: DO OLA IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 09:20 masz przeciesz statue stalina ciekawe miejsce nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO 1 Re: DO OLA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:51 Niereformowalny to mała - analfabeta. Poprawnie pisze się alkoholik a nie przez ch. Jak się masz robaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: DO OLA IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 11:42 nie pisze sie pifko tylko piwko ty analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO 1 Re: DO OLA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:49 Niestety jesteś niereformowalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO 1 Re: DO OLA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:47 Jasne, ale od 10 do 16 jestem nieobecny. Chętnie się spotkam i poopowiadam o fajnych miejscach.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś