Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje doba w ośrodku?

IP: *.nm.matrix.pl 03.08.01, 12:19
Ile kosztuje doba w ośrodku wypoczynkowym na Mazurach? Interesują mnie głównie
okolice Mikołajek...Jeśli to możliwe, prosiłbym też o podanie informacji o
ośrodku...
Z góry serdeczne dzięki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: I co? IP: *.nm.matrix.pl 08.08.01, 15:39
      I co? Tacy jesteście uprzejmi i gościnni?
      • Gość: OLO 1 Re: I co? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:52
        Szanowni Panowie,
        podtrzymuję swoje twierdzenie, że ta wymiana poglądów nie może być nazwana
        dyskusją a jej poziom w wielu przypadkach wystawia fatalne świadectwo jej
        autorom. Otóż człowiek z Warszawy zadał pytanie a w odpowiedzi zamiast
        rzeczowej odpowiedzi otwarto szambo chamstwa. Mimo, że nie urodzony w Olsztynie
        uważam się za olsztynianina. Chamstwo meneli jest obrzydliwe.
        Mieszkamy w województwie o najwyższym wskażniku bezrobocia, rozwój turystyki
        jest dla nas olbrzymią szansą - a w każdym razie dla bardzo wielu ludzi, ilość
        turystów systematycznie maleje a wielu z nas zachowuje się w sposób debilny.
        Jeżeli już nie potrafisz zachowywać się jak człowiek cywilizowany to
        zachowaj grzeczność z wyrachowania i przesłanek ekonomicznych.
        "Kibice" piłkarscy są niestety w całej Polsce. Nie wiem tylko po co organizować
        mecze? Jako pretekst do mordobicia? Nic dziwnego, że ludzie przestają
        przychodzić na mecze.
        Uważam, że powinniśmy promować nasze województwo w każdy dostępny sposób. Na
        tym forum też.
        LUDZIE Z CALEJ POLSKI - przyjeżdżajcie do nas. Naprawdę warto i jest fajnie!
        Proszę nie zwracać uwagi na niepoczytalne wypowiedzi. Olsztyńskie jest gościnne!
    • Gość: 007 Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 16.08.01, 12:12
      huj ci do tego
    • Gość: tft Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: 195.205.47.* 17.08.01, 12:02
      zajrzyj na strone o mikolajkach to sie dowiesz Olsztyn lezy na Warmi a nie na
      mazurach to dla przypomnienia . czy to juz norma ze wszyscy chca miec wszystko
      podane na tacy sam poszukaj
      • Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo (nie-?) gościnni... IP: *.nm.matrix.pl 20.08.01, 09:29
        No i sam sobie znalazłem co chciałem wiedzieć...I już byłem nawet u Was. I
        zarówno po powyższych postach jak i po zachowaniu olsztynian w swoim mieście
        wobec gości, widać, że Wam dużo brakuje w poziomie kultury....Smutne!
        • Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo (nie-?) gościnni... IP: 195.205.47.* 20.08.01, 13:20
          Gość portalu: Warschau napisał(a):

> No i sam sobie znalazłem co chciałem wiedzieć...I już byłem nawet u Was. I
          > zarówno po powyższych postach jak i po zachowaniu olsztynian w swoim mieście
          > wobec gości, widać, że Wam dużo brakuje w poziomie kultury....Smutne!
          czy wnioskujesz to po jednym pobycie u nas ? a co myslales ze jak przyjedziesz z
          wa-wy to wszyscy poloza ci sie na kolona i beda skakac przy tobie. moze
          zachowanie Oslztyniakow wobec wa-wy ma jakies uzasadnienie nie pomyslales o tym
          co? ja mam zdecydowanie zle wspomnienia z kontaktow z warszawiakami i to nie tyko
          na Warmi i Mazurach to co wyprawiacie nad morzem to zwykle bydlo taka jest prawda
          smiecicie ,drzecie twarz w pubach wszedzie z lokciami , wyscig szczurow
          przenosicie tez na urlop brawo aby tak dalej . Czemu z Wa-wy nie przyjezdzaja
          porzadni ludzie tylko jakies burasy znam kupe ludzi z wa-wy sa w porzadku ale
          wiekszosc ........ szkoda slow

• Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t IP: *.nm.matrix.pl 21.08.01, 09:24
            Tylko, ze ta większość podająca się za warszawiaków, wcale warszawiakami nie
            jest...To są np. olsztynianie pracujący w Warszawie...Tak samo multum
            samochodów na warszawskich numerach to samochody służbowe zarejestrowane w
            Warszawie (gdzie jest np. centrala firmy) a rozjeżdżane choćby przez olsztynian
            zatrudnionych w warszawskich firmach lub ich filiach.

To co napisałem wcześniej o niegościnności olsztynian, to efekt parukrotnych
            pobytów. I wiem co piszę, bo w porównaniu z augustowiakami, czy z
            suwalszczanami to zachowujecie się jak chamy. Wcale nie oczekuję pokłonów tylko
            dlatego, ze jestem z Warszawy - to nie leży w moim charakterze...Ale zachowanie
            większości olsztynian było podczas mojego pobytu kulturalnie żenujące. I wcale
            nie wiedzieli, że byłem z Warszawy - samochód był zaparkowany daleko....

A propos...dzisiaj rano samochód z rejestracją NOS XXXX zajechał mi drogę, nie
            używał kierunkowskazów...Ale oczywiście wszystko to wina warszawiaków i
            warszawskich kierowców - prawda?
            • Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t IP: 195.205.47.* 21.08.01, 13:41
              powiedz mi czy w warszawie sa jeszcze rodowici warszawiacy i nie chodzi mi o
              kogos kto sie urodzil w wa-wie ale o takich co mieszkaja i zyja tam od pokolen
              bo odnosze wrazenia ze wiekszasc to ludzie naplywowi . zawsze kiedy ci nie
              odpowiada atmosfera czy tez "niesympatyczna ludnosc miejscowa " mozesz zmienic
              miejsce pobytu (inny pub itp.)znalezc miejsce odpowiadajace wysublimowanemu
              smakowi warszawiaka:)))to jest wolny kraj pozdrowienia
              • Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 09:11
                Są jeszcze rodowici warszawiacy i mogę się pochwalić, ze ja do nich należę od
                bodaj pięciu, czy sześciu pokoleń...Ale do rzeczy - masz rację - ok.70%
                mieszkańców Warszawy to ludność napływowa (także z Olsztyna), która nie
                wykształciła w sobie poczucia tożsamości warszawskiej w pozytywnym tego słowa
                znaczeniu. I jak na mój wysublimowany warszawski gust, będzie jej niezmiernie
                trudno to uczynić a to przez kontakty z ciągle napływającą siłą roboczą
                z "prowincji" (także z Olsztyna), która do Warszawy ma podejście bardzo niecne,
                traktując moje miasto jak dojną krowę...
                A i tak, i tak na olsztynianach mocno się zawiodłem i niełatwo będzie Wam
                zmienić moje zdanie...
                Pozdrowienia
                • Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do Warschau IP: 195.205.47.* 22.08.01, 14:37
                  no wlasnie jedno slowo- "prowincja" a ile mowi o czlowieku tak wlasnie
                  traktujecie(warszawka) ludzi z innych miast! okresla to wasz stosunek do
                  wszystkiego co nie jest z wa-wy . mam dosc juz dyskusji z Toba olewam czy ci
                  sie podoba czy nie jezeli nie to tez ok to wolny kraj ale nie oczekuj ze
                  wszyscy beda was lubic .a nie lubia was zapewniam !
                  • Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t (co za nick!) IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 14:45
                    Ja też mam gdzieś co o mnie myslisz.Domyślam się jak myślisz i zapewniam Cię,
                    ze to nieprawda! Ale cóż...Takiemu "betonowi" jak Ty nie da się przetłumaczyć,
                    że jeśli kilku warszawiaków Wam nadepnęło na odcisk, to jednakoż tacy sami są
                    wszyscy warszawiacy. Nie myślę o innych ludziach jako o "prowincjuszach", ale
                    niektórzy (jak Ty choćby) dają powody do takiego właśnie myślenia. Skąd w Tobie
                    bierze się tyle takiej nienawiści do Warszawy i warszawiaków? Z kompleksów? Z
                    zazdrości? Z głupoty?
                    • Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t (co za nick!) IP: 195.205.47.* 22.08.01, 15:02
                      Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Ja też mam gdzieś co o mnie myslisz.Domyślam się jak myślisz i zapewniam Cię,
                      > ze to nieprawda! Ale cóż...Takiemu "betonowi" jak Ty nie da się przetłumaczyć,
                      > że jeśli kilku warszawiaków Wam nadepnęło na odcisk, to jednakoż tacy sami są
                      > wszyscy warszawiacy. Nie myślę o innych ludziach jako o "prowincjuszach", ale
                      > niektórzy (jak Ty choćby) dają powody do takiego właśnie myślenia. Skąd w Tobie
                      >
                      > bierze się tyle takiej nienawiści do Warszawy i warszawiaków? Z kompleksów? Z
                      > zazdrości? Z głupoty?
                      jednak wyszlo szydlo z worka jezyk wziety prosto z szaletu umiesz tylko obrazac
                      czy cos jeszcze a juz wiem udowadniac swoja wyzszosc tylko nie wiem w czym
                      kompleksy to masz chyba ty (udowadnianie wszem i wobec ze warszawiacy sa cacy ale
                      rym:))) ) pozdrowienia

• Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do tvr5t (co za nick!) IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 15:07
                        Gość portalu: tvr5t napisał(a):

> jednak wyszlo szydlo z worka jezyk wziety prosto z szaletu umiesz tylko obrazac

Oj, czym Cię obraziłem? Betonem? Nie widzę w moim poście słów obraźliwych...A tak
                        na marginesie skąd wiesz jaki jest język szaletowy? Bywasz? Szczególnie w męskich?
                        Tam gdzie panowie się zbierają?

> czy cos jeszcze a juz wiem udowadniac swoja wyzszosc tylko nie wiem w czym
                        > kompleksy to masz chyba ty (udowadnianie wszem i wobec ze warszawiacy sa cacy a
                        > le
                        > rym:))) ) pozdrowienia
                        >

Kolego - jakim Ty językiem piszsz? Gdzie uczyłeś się składni zdań? Bo coś mało
                        zrozumiale to napisałeś...Ale nic!
                        Również pozdrawiam!
                        • Gość: tvr5t Re: Olsztynianie są wyjątkowo...do Warschau(co za nick) IP: 195.205.47.* 23.08.01, 16:34
                          kompleksy lecz gdzie indziej :))))
                          • Gość: Warschau Re: Olsztynianie są wyjątkowo... IP: *.nm.matrix.pl 23.08.01, 16:55
                            Gość portalu: tvr5t napisał(a):

> kompleksy lecz gdzie indziej :))))

Alez ja nie mam żadnych kompleksów :)))
                            Pozdro!
                            • Gość: tvr5ttFt Re: Olsztynianie są wyjątkowo...mili:)))ale nie dla bucow IP: *.net-cafe.com.pl 23.08.01, 20:26
                              masz gosciu masz :))))))
                              • Gość: Warschau Re: Olsztynianie np. TVR5TTFT są wyjątkowymi idiotami !!! IP: *.nm.matrix.pl 24.08.01, 09:49
                                Gość portalu: tvr5ttFt napisał(a):

> masz gosciu masz :))))))

Mam kompleksy? Jakie? Chyba tylko taki, ze nie jestem takim wyjątkowym idiota jak
                                Ty...ale wcale tego nie żałuję...He, he...
                                • Gość: z Re: Olsztynianie np. TVR5TTFT są wyjątkowymi idiotami !!! IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 09:19
                                  a ty kim jestes ty spawaczu bez podstawowki
    • Gość: OLO1 Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 07:50
      ta wmiana inwektyw jest doprawdy żenująca. Bardzo przepraszam wszystkich
      warszawiaków. Polecam ośrodek 26 km od Mikołajek. Wilkasy k/Giżycka. Country
      Club, tel. 0- 87 428 04 54. Mają stronę w internecie. Proszę poszukać, nie
      pamiętam adresu. W ośrodku posiadają 2 rodzaje domków, hotelik, pawilony.
      Warunki dobre. Oprócz tego konie, rowery, łódki, kajaki,bilard, sauna,masaże
      wodne, solarium. Ceny już teraz niskie. Jest tam fajnie przez cały rok,
      polecam i zapraszam wszystkich.
      • Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? - dzięki Olo IP: *.nm.matrix.pl 24.08.01, 09:55
        Gość portalu: OLO1 napisał(a):

> ta wmiana inwektyw jest doprawdy żenująca. Bardzo przepraszam wszystkich
        > warszawiaków. Polecam ośrodek 26 km od Mikołajek. Wilkasy k/Giżycka. Country
        > Club, tel. 0- 87 428 04 54. Mają stronę w internecie. Proszę poszukać, nie
        > pamiętam adresu. W ośrodku posiadają 2 rodzaje domków, hotelik, pawilony.
        > Warunki dobre. Oprócz tego konie, rowery, łódki, kajaki,bilard, sauna,masaże
        > wodne, solarium. Ceny już teraz niskie. Jest tam fajnie przez cały rok,
        > polecam i zapraszam wszystkich.

Serdecznie Ci OLO dziękuję - jesteś naprawdę jednym z nielicznych olsztynian
        miłych i gościnnych. Nie jestem takim "rozwrzeszczanym" warszawiakiem, staram się
        do wszystkich ludzi podchodzić z pełnym szacunkiem i kulturą ale naprawdę już mam
        dosyć tego, że skoro jestem warszawiakiem to można nazwac mnie chamem, bucem i
        jeszcze paroma innymi epitetami. Uogólnianie nie prowadzi do dobrego - skoro
        spotkało się na swej drodze warszawiaka chama (w każdym mieście tacy się
        zdarzają) to chyba nie powód następnego spotkanego wyzwać również, mimo, ze jest
        on diabetralnie rózny od tego pierwszego...I cieszy mnie, ze są jeszcze tacy
        ludzie jak Ty Olo a nie sami tacy jak tvr5ttFt...
        Jeszcze raz dziękuję za informacje i zapraszam do Warszawy...
        • Gość: OLO 1 Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? - dzięki Olo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 10:27
          Nie ma za co. Będzie mi miło jak skorzystasz z zaproszenia. Nie należy zwracać
          nadmiernej uwagi na młodych, żle wychowanych ludzi, których matki były zbyt
          zapracowane żeby im czasami przylać w dupę. Wykorzystaj pogodę, przyjezdzaj.
    • Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 25.08.01, 12:11
      lepiej nie przyjezdzaj bo takich jak ty mamy juz dosc tylko pija a potem
      halasuja po nocach buce warszawskie macie przecierz swoj pomnik stalina i zam
      mazecie spedzac swoj urlop bardzo wysoko precz z naszych mazur. wy brudasy
      flejtuchy .powinni wprowadzic wizy dla dziczy. pozdrawiam patriota z mazur.
      • Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.nm.matrix.pl 27.08.01, 09:17
        Gość portalu: z napisał(a):

> lepiej nie przyjezdzaj bo takich jak ty mamy juz dosc tylko pija a potem
        > halasuja po nocach

A Wy nie pijecie (przynajmniej część z Was)? Nie hałasujecie? Gdyby nie turyści
        wogóle nie mielibyście co robić....to byłoby dopiero pijaństwo!!!

> buce warszawskie macie przecierz swoj pomnik stalina i zam
        > mazecie spedzac swoj urlop bardzo wysoko

Bez komentarza, bo to jakieś idiotyczne wypociny...Jak na grafomana, piszesz na
        bardzo miernym poziomie....

> precz z naszych mazur.

Z Waszych? Jakich Waszych? Takie one Wasze jak i nasze? Czyżbyś był potomkiem
        Jadźwingów, Mazurów?

> wy brudasy flejtuchy .

I vice versa....

> powinni wprowadzic wizy dla dziczy.

A moze i nawzajem? Ciekawe gdzie by część z Was zarabiała pieniądze jak nie w
        Warszawie? A olsztynian jest w Warszawie multum! A gdyby nie było turystów z
        Warszawy? Nie powiesz, ale stracilibyście trochę kasy..co?

> pozdrawiam patriota z mazur.

He, he...zapewne z Mazurskiego Frontu Wyzwolenia albo z Ludowego Frontu
        Wyzwolenia Mazur...
        Idiota jesteś a nie patriota!
        Bez pozdrowień a i tak przyjmę zaproszenie Ola....

P.S. Na więcej Cię w nicku nie stać tylko na jedyne marne z?
        • Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 27.08.01, 09:31
          jak dla ciebie to ( z) wystarczy ten olo to napewno tez warszawiak.a wiec
          zdala od mazur . pojedz lepiej do hiszpani bylem tam teraz . bylo
          warszawiakow do h....a. tylko chleli i zygali gdzie popadlo. mozesz
          sprawdzic COSTA BRAVA miejscowosc Pals. napewno pasujesz do
          nich. mazury bez warszawiakow patriota.
          • Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.nm.matrix.pl 27.08.01, 10:09
            Gość portalu: z napisał(a):

> jak dla ciebie to ( z) wystarczy

Cóż, wiesz znam więcej literek zapewne niz Ty, więc możesz sie popisac i napisać
            zez na ten przykład...

> ten olo to napewno tez warszawiak.

Taaaa, mieszka dwie ulice ode mnie a na internet jeździ do Olsztyna....

> a wiec zdala od mazur .

A podobno Olsztyn jest na Warmii...

> pojedz lepiej do hiszpani bylem tam teraz . bylo
            > warszawiakow do h....a. tylko chleli i zygali gdzie popadlo.

Nie lubię Hiszpanów za to ich znęcanie się nad zwierzętami....
            A warszawiacy chlali i rzygali, bo to dla wszystkich polaków jest normalne -
            pojechac na wczasy = upić się na maxa....Jakby olsztynienie tego nie robili...

> mozesz sprawdzic COSTA BRAVA miejscowosc Pals.

Nie sprawdzę, bo wcale nie wybieram się w tamtym kierunku...

> napewno pasujesz do nich.

Napewno, mimo, ze pijam tylko piwo...Szkoda, ze ty nie pasujesz, bo podejrzewając
            Twój wiek mamusia jeszcze Ci broni brac do ust alkohol...Poczekaj, dorośniesz i
            też wyruszysz w "rejs" - wtedy pogadamy...

> mazury bez warszawiakow patriota.

Mazury bez z - bo im tylko hańbę przynosi.

Cosmopolita - Warschau

• Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 27.08.01, 12:14
              mozemy juz pogadac mam 40 lat ty malolacie nie lubie warszawiakow zza buga
            • Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 27.08.01, 12:18
              i dotego biedna swolocz.zacznil oszczedzac w pko to kiedys pojedziesz do
              hiszpani bedziesz zygal jak inni zza buga (warszawiacy)
              potriota
              • Gość: Warschau Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.nm.matrix.pl 27.08.01, 16:06
                Oj zal mi Ciebie...A do twojej wiadomości - nikt z mojej rodziny zza Buga nie
                pochodzi lecz z kierunku odwrotnego (stąd też nick - Warschau)...
                A swoim słownictwem, sposobem wypowiadania się i ciemnomyślenia na 40-latka nie
                wygladasz...Może i Twój ojciec ma 40 lat, ale Ty co najwyzej 14...
                Bez pozdro
                • Gość: olfre Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: *.net-cafe.com.pl 27.08.01, 19:19
                  bylem wczoraj na stadionie i widzialem tych "wspanialych warszawiakow" z
                  ich "kultura" i "wspanialym" zachowaniem to po prostu bandyci niestety to
                  prawda zwykli bandyci a Warschau probuje nam wcisnac jacy ci warszawiacy
                  wspaniali i kulturalni i cudowni smiech pusty mnie ogarnia a ze pochodzi zza
                  zachodniej granicy to analogia sama sie nasuwa czy ty tez masz wasik a moze
                  nalezales do stasi:)))) wprowadza kulture tak jak facet z wasikiem przestaje
                  sie dziwic ze tak sa warszawiacy odbierani w calej Polsce niestety ale sami
                  sobie na ta opinie zapracowali bandyci na stadionach,piraci drogowi , chamy w
                  knajpach , brudasy w lasach to obraz warszawki
                  • Gość: z Re: Ile kosztuje doba w ośrodku? do z IP: 62.67.136.* 27.08.01, 22:01
                    niech zyje olfre!!!
                    • Gość: mk Re: Warschau! Warschau! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:52
                      Warschau, nie daj się. Skaczą Ci po plecach i przecierają Tobą podłogę. Jak nie
                      odpiszesz, to kto będzie bronił honoru prawdziwych warszawiaków?
                      A przy okazji, czy rzeczywiście kibicujesz Legii, czy jesteś ponad kibolami?
                      • Gość: Warschau Re: DO WSZYSTKICH MOICH ANTAGONISTÓW IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 10:47
                        W celach wyjaśnienia dla z i olfre...

Z, nie jestem spawaczem a grafikiem z wyższym wykształceniem
                        (ASP)...studiowałem także architekturę a teraz idę na reżyserię
                        telewizyjną...to gwoli wyjasnienia 40-latku.

Olfre - z panem z wąsikiem nic wspólnego nie mam a kraj pochodzenia części
                        mojej rodziny to Austria a dokładniej CK. Miasto zaś to wspaniały Wiedeń.

MK - nie kibicuję Legii ani żadnemu innemu zespołowi. Czyli jak napisałeś
                        jestem nad kibolami, ponieważ to socjologiczne zjawisko po pierwsze nic ze
                        sportem nie ma wspólnego, po drugie jest zbyt prymitywne...

Do wszystkich - jak w każdym mieście tak i w Warszawie znajdą się głupcy,
                        idioci i chamy. Także i w Olsztynie! Ale biorąc pod uwagę liczbę mieszkańców
                        stolicy i Olsztyna logiczne jest, ze odsetek prymitywów w Warszawie jest
                        większy. Takie są reguły matematyczne, takie są zasady rachunku
                        prawdopodobieństwa...Nieprawdaż? A to, ze Wy zauważacie tylko takich - cóż
                        Wasza sprawa. Ja na całe szczęście taki nie jestem, staram się być miły i
                        uprzejmy dla wszystkich. Po prostu szanuję innych ludzi - nieważne skąd
                        pochodzą...
                        I co mnie za to spotyka? Spójrzcie na siebie...Uprzejmie zapytałem o
                        interesującą mnie sprawę (patrz tytuł wątku) i co otrzymałem (oprócz dwóch
                        wyjątków - Ola i Mk - za co im serdecznie dziękuję)? Chamskie odzywki i
                        wyzwiska. I dziwicie się potem, ze warszawiacy się tak a nie inaczej zachowują?
                        Jak przebywa się wśród prowincjuszy i chamów - człowiek się do nich upodabnia.

I na koniec...Naprawdę nic do Olsztyna i jego miszkańców nie miałem. Ale po tym
                        co mnie tu spotkało nabrałem wątpliwości, czy co poniektórzy z Was zasługują na
                        jakikolwiek szacunek!

Pozdrawiam Ola,Mk i innych "fajnych" olsztynian!
                        • Gość: OLO 1 Re: DO WSZYSTKICH MOICH ANTAGONISTÓW IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:57
                          Pozdrawiam. Nasze listy rozminęły się w czasie. Wszystko co napisałeś popieram.
                          Konsekwentnie zapraszam. Przyjedż - załatwię zniżkę, daj znać.
                          • Gość: Warschau Re: DO OLA IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 11:14
                            Jeszcze raz dziekuję za zaproszenie. Zamierzam wpaść do Olsztyna w weekend -
                            tak gdzies w połowie września razem z żoną. Może małe pifko wchodziłoby w
                            rachubę?
                            • Gość: z Re: DO OLA IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 11:40
                              molo tego ze spawacz to alkocholik
                              • Gość: Warschau Re: DO Z IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 11:49
                                Co to znaczy molo - czyżby to sopockie? Chyba chodziło ci o mało - bucu!
                                Jestes tak prymitywny i prowincjonalny, ze naprawdę nie mam ochoty z Tobą
                                dyskutować. Lepiej zajmij się sobą albo przepędzaniem z Mazur wszystkich przez
                                Ciebie znienawidzonych - czyli kazdego, kto nie dorównuje poziomowi Twojej
                                głupoty i debilizmu.
                                • Gość: Warschau Re: DO OLA IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 11:50
                                  Mam nadzieję, ze we wrześniu znajdzie się jeszcze nad jeziorami trochę
                                  słońca...A ciekawe miejsca chetnie bym zwiedził....
                                  • Gość: z Re: DO OLA IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 09:20
                                    masz przeciesz statue stalina ciekawe miejsce nie
                              • Gość: OLO 1 Re: DO OLA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:51
                                Niereformowalny to mała - analfabeta. Poprawnie pisze się alkoholik a nie przez
                                ch. Jak się masz robaczku?
                            • Gość: z Re: DO OLA IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 11:42
                              nie pisze sie pifko tylko piwko ty analfabeto
                              • Gość: OLO 1 Re: DO OLA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:49
                                Niestety jesteś niereformowalny.
                            • Gość: OLO 1 Re: DO OLA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 11:47
                              Jasne, ale od 10 do 16 jestem nieobecny. Chętnie się spotkam i poopowiadam o
                              fajnych miejscach.Pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka