Dodaj do ulubionych

Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ...

IP: *.osd.vectranet.pl 19.12.03, 07:48
Od poniedziałku NIE MA GARFIELDA. Co jest, kochana redakcjo, brakuje kasy na
papier? Program telewizyjny też jakby marnej, bo okrojonej jakości. Od czasu
do czasu kupuje dodatki białostocki, gdański, warszawski. Powiem szczerze -
czy w Olsztynie na prawdę nie ma o czym pisać czy to Michnik narzucił wam
limit max 8 stron?
Zaraz idę do kiosku, jak dziś nie będzie mojego kota - to droga redakcjo -
lepiej się ewakuujcie, bo do Was przyjadę. A po moim wyjściu to będziecie
mieli jak w Australii - biurka wam do sufitu przykręcę. Nauczycie się wtedy
kombinować, więc i miejsce dla NAJWAŻNIEJSZEJ postaci waszego "pisemka" w
końcu się znajdzie.
ODDAJCIE MI KOTA!
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... 19.12.03, 07:50
      Kot kotem, ale GW schodzi na psy:(
      • Gość: mamut Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.norampac.com 19.12.03, 15:21
        Co, kota nie ma... Oddac kota...
    • Gość: oy Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.targikielce.pl / 217.97.137.* 19.12.03, 15:35
      • Gość: ramirez Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.localdomain / *.swiebodzice.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 17:50
        Ddać kota, najlepiej w worku .
        www.zlotemysli.pl/?id_c=3614
      • Gość: ramirez Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.localdomain / *.swiebodzice.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 17:52
        Oddać kota, najlepiej w worku .
        www.zlotemysli.pl/?id_c=3614
        • bpkw Redakcja spi... 19.12.03, 21:24
          No prosze. Nawet Ramirez ze swiebodzic zdazyl zaopiniowac ten watek, a naszych
          redakcyjnych spiochow nikt nie jest w stanie wyrwac z zimowego snu. Dlatego
          głosno wznosze okrzyk w stylu iscie wojskowym. Kto byl w wojsku, ten sobie z
          pewnoscia przypomni. Pobudka, pobudka, wstawac !!!.
          • bpkw Re: Redakcja spi... 19.12.03, 21:33
            Przepraszam Ramirezie. Swiebodzice pisze sie z duzej litery. Z cala pewnoscia
            na to zasluguja !!!. Bardzo lubie Dolny Slask. Nigdy nie zapomne Walimia i
            Zamku Ksiaz. No i Bledne Skalki. I tysiac innych cudownych miejsc.
    • Gość: pioter Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.osd.vectranet.pl 19.12.03, 22:21
      Dostałem odpowiedź na priva, że nie ma miejsca dla GARFIELDA, bo ostatnio jest
      dużo reklam i rozrywka spada z ramówki.
      To co, ni można dodać dodatkowych 4 stron? Będzie i porządny program, i
      miejsce na parę artykułów z życia Olsztyna (Czesław i spółka dbają, żeby było
      o czym pisać - dzięki jego kadencji dziennikarzem może zostać praktycznie
      każdy), i będzie przede wszystkim GARFIELD.
      Czy to taki problem zwiększyć "lokala" o te 4 strony???

ODDAJCIE MI KOTA! WOLNOŚĆ DLA GARFIELDA!!!
    • bpkw Wojna o Garfielda... 19.12.03, 22:45
      Przezylem w moim zyciu juz cztery wojny / w tym zadnej swiatowej /. Ten koflikt
      zapowiada sie niewinnie, ale moze skonczyc sie zle.
      Dlatego cytujac Pawlaka prosze red. Antonowicza :
      " Addaj kota "
      Obym nie byl forumowa Kasandra. Skonczyc sie to moze tak jak w filmie "Sami
      swoi", tylko, ze tym razem Pioter na Garfieldzie wyrok karabinem wykona.
      Dlatego apeluje : ADDAJCIE KOTA !!!.
      • mika_1 Re: Wojna o Garfielda... 20.12.03, 02:36
        Kot kotem, ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie.
        Z przykroscia, po raz kolejny stwierdzam, ze GW schodzi na psy:(
        • Gość: alf "Przygody Dyrektora Jaszczuka" IP: *.ols.vectranet.pl 20.12.03, 09:27
          Pioter,chodzą słuchy,że od 1 stycznia Garfielda zastąpią przygody Dyrektora
          Jaszczuka:)Podobno jest tak dobry,że inne lokalne dodatki też chcą to
          drukować.Nie mów,że się nie ucieszysz?
          • Gość: pioter Re: "Przygody Dyrektora Jaszczuka" IP: *.osd.vectranet.pl 20.12.03, 11:17
            W przypadku mego bóstwa (w przeciwieństwie do Garfielda) wystarczy jeden
            obrazek, by rozbawić publikę - wystarczy Pawełek za biurkiem z podpisem "Paweł
            J. podejmuje trafną decyzję".
            • Gość: JarOl Re: "Przygody Dyrektora Jaszczuka" IP: 80.51.196.* 20.12.03, 16:53
              Oj , chyba to była literówka !
              Miało być ..... podejmuje TREFNĄ decyzję...

pozdrowionka dla bacznych obserwatorów naszej rzeczywistości
              • Gość: pioter Re: "Przygody Dyrektora Jaszczuka" IP: *.osd.vectranet.pl 21.12.03, 01:02
                Nie, literówki nie było, choć powinien być cudzysłów. Ale interpretacja JarOla
                ma w sobie coś głębokiego .... ;o)))
    • Gość: pioter Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.osd.vectranet.pl 21.12.03, 01:04
      Sobota - znowu bez Garfielda!!!! Redakcjo, proszę, podajcie numer konta -
      zrobimy zrzutkę skoro was nie stać na papier (który potem i tak sprzedajecie).

ODDAJCIE MI KOTA!!! WOLNOŚĆ DLA GARFIELDA!!! PRECZ Z BEZSENSOWNYMI
      REKLAMAMI!!!
      • toja77 Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... 21.12.03, 11:30
        U mnie i w sobotę i w piątek GARFIELD był. Pioter jaką ty gazetę kupowałeś
      • redakcja Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... 21.12.03, 13:27
        Kajałem się już w mejlu, teraz publicznie. Naprawdę nie zawsze możemy zmieścić
        tę kolumnę, pewnie w tym tygodniu przesadziliśmy z jej wycinaniem. Ale w piateg
        Garfield był w „Co jest grane”, a w sobotę kolumna rozrywki się zmieściła! Na
        pociechę napiszę, że być może w przyszłym roku zmienimy układ dodatku tak, że
        Garfield będzie zawsze.
        Roman Antonowicz
        PS. Wy z tym finansowym wsparciem Agory to na poważnie? Zapraszamy!
        • Gość: pioter Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.osd.vectranet.pl 22.12.03, 08:00
          Panie Romanie!
          Trzymam pana za słowo, od Nowego Roku Garfield codziennie. W piątek był, ale w
          dodatku "Co jest grane". A gdzie lokalny? Kochałem najbardziej piątkowe
          wydanie, bo Garfield był dwa razy.
          Co do soboty - me culpa, me maxima culpa. Spojrzałem na ostatnią stronę
          lokalki, zobaczyłem charakterystyczne umieszczenie prognozy pogody - i nie
          przeglądając reszty dodatku - w rozpaczy napisałem o braku kotka i aż do teraz
          nie przeczytałem nic z sobotniego wydania. Dzięki Toi77 wróciła mi radość
          życia, bo mam nadzieję, że dziś dzięki temu dwa razy spotkam się z
          najwspanialszym kotem świata - przed chwilą delektowałem się sobotnim
          (cudowne - ci kolędnicy ...;o))))))), a za chwilę normalnie = z
          poniedziałkowym.
          Jeszcze raz - trzymam za słowo - od Nowego Roku Garfield codziennie.
          Pozdrawiam
          WOLNOŚĆ DLA GARFIELDA!
          PS1. Ale ze mnie lobbysta .... ;o)
          PS 2. Panie Romanie, dziękuję za słowa "pewnie w tym tygodniu przesadziliśmy z
          jej wycinaniem". Podstawą przebaczenia jest zrozumienie swojej winy i szczera
          skrucha oraz chęć poprawy. Ponieważ GW w Pana osbie wykazuje te wszystkie
          elementy - odpuszczam Wam wasze winy związane z Garfieldem - idźcie i nie
          róbcie już tego więcej! ;o)
    • Gość: pioter Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.osd.vectranet.pl 23.12.03, 20:45
      W dzisiejszej znowu nie było miejsca na dział rozrywki.
      Ale, o mamo, na drugiej stronie w prawym dolnym rogu ON - GARFIELD!
      Więc można!
      Droga redakcjo, dziękuję. Cieszę się, że mój głos nie był głosem wołającego na
      puszczy. Jestem szczerze wzruszony, od razu dzień był piękny i udany.
      Oby tak dalej - miejsce dla Garfielda musi być zawsze!
      • Gość: pioter Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.osd.vectranet.pl 07.01.04, 21:01
        Nadal codziennie jest ON - i jestem szalenie radosny z tego powodu. Nawet gdy
        wczoraj spłynęła na mnie rano strasznie przygnębiająca wiadomość - ON robiąc
        to, co potrafi najlepiej (chrrr-chrrr) dał mi chwilę wytchnienia i radości w
        tym dniu.
        Jestem Wam, droga redakcjo, szalenie wdzięczny - za codzienną obecność tego
        małego, niepozornego, skromnego, pracowitego ;o)))
        i nad wszystko ukochanego pomarańczowego kocura ...
        • Gość: mamut Re: Robimy zrzutę, bo w GW straszna bieda ... IP: *.norampac.com 07.01.04, 21:22
          NIech zyje KOCUR....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka