funny_game 19.09.09, 12:38 Puszysty pewnie kupi, ja też się zastanawiam. Converse rulez! www.converse.com/#/products/collections/acdc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: A Ce Piorun De Ce 19.09.09, 12:43 zespół ten nieodmiennie kojarzy mi się z jedną koleżanką ze studiów. na wykładzie z eurocośtam wykładowca co chwilę mówił "o ej si di", "o ej si di" w kółko i w kółko. koleżanka odwróciwszy się w moją stronę z miną kiedy-kurwa-przerwa-na-fajkę powiedziała "o ej si di si" a ja, głupia, popłakałam się ze śmiechu. bo acdc tak ładnie pasowało do pana wykładowcy w garniturku i okularkach, że koniec. no i na tym skończę mą wstrząsającą historię. Odpowiedz Link
funny_game Re: A Ce Piorun De Ce 19.09.09, 12:50 :D To ja idę zapalić, bo rzucam od poniedziałku. Odpowiedz Link
bertrada Re: A Ce Piorun De Ce 19.09.09, 14:39 No nie wiem czy Puszysty kupi. Nie widzę różowych. ;F Odpowiedz Link
funny_game Re: A Ce Piorun De Ce 19.09.09, 14:45 Okulary różowe na nos i po sprawie :) Odpowiedz Link