cafem 13.10.09, 20:10 Nie, zebym strasznie wybrzydzala. Ja naprawde lubie snieg. Ale nie kiedy jest tak cholernie zimno!!! Pod koldre chce:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grassant Re: Zima 13.10.09, 20:26 gazeta_mi_placi napisała: > Ja też :-( zmieszczę się? Odpowiedz Link
cafem Re: Zima 13.10.09, 20:29 Zmiescicie. Bo ja spod tej koldry do pracy musze uciekac. Oblozono mnie projektem i bede znow po polnocach w biurze zasuwac:/ Moze se choc koca tam wezme? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Zima 13.10.09, 20:32 grassant napisał: > gazeta_mi_placi napisała: > > > Ja też :-( > > zmieszczę się? Jeżeli masz 180,jesteś opalony i umięśniony to tak :-) Odpowiedz Link
grassant Re: Zima 13.10.09, 21:51 gazeta_mi_placi napisała: > grassant napisał: > > > gazeta_mi_placi napisała: > > > > > Ja też :-( > > > > zmieszczę się? > > Jeżeli masz 180,jesteś opalony i umięśniony to tak :-) 2ch mi brakuje, może jednak? :))) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zima 13.10.09, 20:40 Mieszkam w Szczecinie i śnieg widzę 2 dni w roku... pierwszego dnia, kiedy kompletnie blokuje ruch w mieście. i drugiego dnia, kiedy się zamienia w błotnistą, szarą breję i znika. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zima 13.10.09, 20:44 Nie zdążyłem skończyć, Dlatego nie darzę śniegu i siebie szczególnym sentymentem. Ale lubię jeździć w miejsca gdzie śnieg jest, choć na nartach nie jeżdżę. Odpowiedz Link
cafem Re: Zima 13.10.09, 22:30 A zapraszalam:P Snieg jest piekny pod warunkiem, ze swieci slonce. Snieg + wilgoc + mgla + mroz to to, czego nie cierpie najbardziej:/ Ale pod koldre juz wlazlam:) Dosc pracy na dzis! Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zima 13.10.09, 22:41 > A Ty to wciaz z nosem w poprzednim watku:D Skąd, to było po prostu w ten sposób odczytałem w pierwszej chwili Twoją wypowiedź, serio. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zima 13.10.09, 22:40 A ja lubię. Pewnie to wynika z mej próżności, bo najładniejsze ciuchy w mej szafie to te zimowe :D Odpowiedz Link
cafem Re: Zima 13.10.09, 22:48 Oo, Ja jeszcze zakupow zimowych nie zrobilam. I ten snieg tak znienacka...:/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Zima 13.10.09, 22:58 a ja chce na rower! wiec przejdzie pierwsza wczesna fala a w nagrode bedzie dalej ładnie, włącznie z listopadem :] Odpowiedz Link
cafem Re: Zima 13.10.09, 23:12 Na upartego to rowerem caly rok mozna jezdzic. Kiedys praktykowalam - na uczelnie, stancje i do monopolowego, na okraglo:) Deszcz snieg czy szaruga:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Zima 13.10.09, 23:28 cafem napisała: > Na upartego to rowerem caly rok mozna jezdzic. > > Kiedys praktykowalam - na uczelnie, stancje i do monopolowego, na > okraglo:) Deszcz snieg czy szaruga:) no ja wiem ze mozna cały rok ale chodzi o czerpanie z tego minimum przyjemnosci jak spada ponizej zera to robi się słabo :] trzymamy kciuki za dobra pogode! (jutro nie trzymamy ;]) Odpowiedz Link
cafem Re: Zima 13.10.09, 23:33 > no ja wiem ze mozna cały rok ale chodzi o czerpanie z tego minimum przyjemnosci > jak spada ponizej zera to robi się słabo :] Jak spada ponizej zera to sie z roweru spada:) Ale na upartego sie przejechac da:) To trzymamy, a jak! Odpowiedz Link
catthe Re: Zima 13.10.09, 23:07 Nie wiem co to będzie. Od jutra zima a ja nie mam czapki, szalika ani rękawiczek ani ciepłych gaci ani nic no. Odpowiedz Link
catthe Re: Zima 13.10.09, 23:17 Tak, zakupy są konieczne ale niestety to u mnie nie takie proste. Nie chodzi o finanse ale o inną przeszkodę. Nie mniej jednak nie jest to niemożliwe więc będę musiała być dzielna, pokonać przeszkodę i kupić parę ciepłych rzeczy bo inaczej tego nie widzę;) Odpowiedz Link
cafem Re: Zima 13.10.09, 23:25 Czymkolwiek jest owa przeszkoda, jak juz dotrzesz na zakupy, to obkup sie na spooory zapas. Tak cobys za czesto z przeszkoda do czynienia nie miala ;) (i zebys sie z duzych zakupow tlumaczyc nie musiala:) Odpowiedz Link