cookie_monsterzyca 28.10.09, 10:15 pachniecie, albo jaki jest Wasz ulubiony zapach? W snsie, że pachnidło :) to tak z okazji mego niewyłażeniadziśzwyra będę gópie wątki tworzyć :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: czym 28.10.09, 10:18 prawdziwy facet pachnie skarpetami, moczem i papierochami Odpowiedz Link
simon_r Re: czym 28.10.09, 10:45 tak jest.... a prawdziwy rycerz to w ogóle cuchnie bo nigdy nie zdejmuje zbroi! Polecam ot tym, które szukają rycerza z bajki :)) Odpowiedz Link
8n Re: czym 28.10.09, 10:50 kedyś była taka reklama, nie mogę znaleść, że pani szykowała się na randkę, w tle była piosenka gdzie pani śpiewała, że wie czego chcą chłopcy, i przed samym wyjściem wyciągnęła z lodówki piwo, otworzyła, umoczyła sobie w nim palce i poperfumowała się nim za uszkiem na szyi. Odpowiedz Link
8n Re: czym 28.10.09, 10:31 diesel - fuel for life <3 zawsze jak go noszę, to słyszę, że pięknie pachnę :) Odpowiedz Link
cafem Re: czym 28.10.09, 10:41 Pachnacy balsam do ciala. Chetnie to zmienie, jesli ktos wskaze mi nieuczulajace perfumy! :( Odpowiedz Link
mala_mee Re: czym 28.10.09, 12:11 Dzisiaj Dior J'adore L'absolu. Lubię go. Ale ulubiony to chyba DKNY. Odpowiedz Link
wilowka Re: czym 28.10.09, 17:42 Davidoff Cool Water Estee Lauder Pleasures Podoba mi się J'adore bardzo i choruję na Burberry (nie pamiętam jaki dokładnie, bo wszystkie podobnie wyglądają, taki piżmowato zimowy. Kochałam Indian Summer jak jeszcze był. Bardzo ciężko mi dobrać zapach, który będzie mi się podobał i nie będzie powodował bólu głowy, bo ja z tych delikatnych ;) Odpowiedz Link
elderlane Re: czym 28.10.09, 19:04 a ja się nie perfumuje praktycznie wcale.mam jakieś perfumki, ale nawet nie wiem co to.próbki małe. Odpowiedz Link
qw994 Re: czym 28.10.09, 19:07 Zrobiła się chłodno, więc Envy Gucciego :) W lecie Davidoff Cool Water albo CK One :) Na wieczór Dolce Gabbana klasyczne albo Poeme Lancome :) Trochę tego mam :) Odpowiedz Link
conena Re: czym 29.10.09, 14:54 ja mam kilka ulubionych. zależy od klimatu i jakie mam ciuchy na tyłku akurat, to se korpus spryskuję amorem amorem, kenzo białem albo czerwonem, angelem, burberem, diorem żadorem, eternitem klajna, no i ostatnio fazę mam na szanel chance ale bez szału. Odpowiedz Link