puszysta_gimnazjalistka 12.11.09, 13:23 Wiem, że to nieodpowiednie miejsce, ale liczę tu na współczucie i zrozumienie. Otóż, na FK mi napisali, że mam puszyste cycki ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:26 Nie, to nieprawda. Po za tym napisałem przecież, że liczę na współczucie i zrozumienie. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:29 a ja myślałem że przyszedłeś się tu pochwalić.ale skoro się myliłem to współczuję ci puszystych cycków Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:28 daj linka, pojdziemy z odsieczą :] Odpowiedz Link
wiarusik Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:30 kto pójdzie ten pójdzie.ja na wyprawę się nie wybieram Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:38 Za późno, już nic nie da się z tym zrobić, napisane w internecie będzie żyło w nieskończoność. Tutaj Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:28 Gdzie? Tam się pośmieję, tu zaleję Cię falą udawanej empatii :DDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:38 Dawaj tę falę, jak Twoja fala mi nie pomoże będę musiał iść po Tigera. Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:47 Biedny Pusio, puci puci. To nic, że masz puszyste cycki, za to masz chude rączki :F Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:49 Dobra, to ja idę po tego Tigera. Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:06 Tylko nie pozwól nikomu po drodze gapić się na swoje cycki!!! :F Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:08 Cholera, nie mam w tym doświadczenia a w biurze sami faceci !!! Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:10 Czyli będą się gapić. Musisz zrobić srogą minę, taką, jak np. robisz, gdy kot Ci puści łocha na buty i krzyknąć "Gdzie się gapicie, świnie?!". No ja dziś nie mam czasu przyjechać z prezentacją. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:19 O przepraszam, mój kot nie robi takich rzeczy. Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:31 Nasz niedawno zrobił :) Ale i tak miszczem jest drugi rzygający z rozpryskiem z parapetu kuchennego na blat ze śniadaniem i kubkiem herbaty :DDD Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:33 funny_game napisała: > miszczem jest drugi rzygający z rozpryskiem z parapetu kuchennego na > blat ze śniadaniem i kubkiem herbaty :DDD > Na drugi raz nie stawiaj paprotek i innego zielska na parapecie w kuchni... Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:40 Nie posiadam kwiatów doniczkowych (zjedzone), a ziół nie ruszają. Kot był po śniadaniu i mu się ulało, o niedowidzący jasnowidzu! :P Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:54 funny_game napisała: > Głupio Ci?! > Pewnie, wstydzę się jak cholera !!! Jutro wezmę kredyt i kupię okulary :(( Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:56 Teraz mi głupio... Przyjmij ode mnie niejadalny przez koty rozmaryn :) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Protestuję !!! 12.11.09, 15:04 funny_game napisała: > Przyjmij ode mnie niejadalny przez koty rozmaryn :) Nia ma sprawy, tylko gdzie mam go zwrócić ?? Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 15:08 No jak to, gdzie? Na śniadanie i do herbaty, przecież piszę wyraźnie :F Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Protestuję !!! 12.11.09, 15:14 funny_game napisała: > No jak to, gdzie? > Na śniadanie i do herbaty, przecież piszę wyraźnie :F > Tyle to jeszcze widzę, ale mam problem - nie jadam śniadań (z czystego lenistwa) a piję kawę lub piwo (tylko wówczas gdy zbraknie pół basa)... Odpowiedz Link
funny_game Re: Protestuję !!! 12.11.09, 15:40 No to do kawy, piwa czy tego półpaśca :F Odpowiedz Link
baba_krk Re: Protestuję !!! 12.11.09, 23:10 Funny skisłam przy opisie kociej akcji. No normalnie obśmiałam się jak norka :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 14:41 Mój nawet jak się trawy nażre to nie rzyga, swoje włosy również trawi i wydala. Odpowiedz Link
catthe Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:29 :D Pokaż im i nam, że wcale nie masz. Fota będzie mniejszym wstydem niż już na zawsze przyklejona etykietka 'puszyste cycki on ma'. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Protestuję !!! 12.11.09, 13:39 Zaraz pójdę do łazienki, będę sprawdzał czy oby rzeczywiście nie są trochę puszyste. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Nie przejmuj się... 12.11.09, 14:18 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Otóż, na FK mi napisali, że mam puszyste cycki ! Za rok wątek się zarchiwizuje i nawet pies z kulawą nogą tam nie zajrzy. PS. Swoją drogą to nawet nie wiedziałem, że masz puszyste cycki !?! Rzuć foto... Odpowiedz Link