elderlane 28.11.09, 00:04 zadam.nie wiem po co.taki nastrój mam to tak durnie zapytam.co pijecie na co dzień? herbatę? wodę? soki jakieś? colę? ja wodę żłopię.bardzo bardzo rzadko colę.herbatę jedną dziennie też. smętny gupi wąt,ale ma być. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:07 Nie wiem, co jest grane, ale czasem mi się zwykła herbata w dżekusia zmienia na moich oczach!!! Odpowiedz Link
i.nes Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:09 A miałam Ci nie wypominać, że byłaś w MOIM mieście i nawet znać nie dałaś.... Odpowiedz Link
funny_game Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:11 Nieśku, ja ni xuja nie miałam jak się z kimś spotkać. Wracaliśmy na hura i zajebistym fuksem, bo M. musiał do roboty. Odpowiedz Link
i.nes Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:33 mam nadzieję, że masz dobre usprawiedliwienie ;P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:08 Głównie herbatę - białą i zieloną z różnymi dodatkami. Ostatnio suszoną żurawiną i różaną konfiturą wykradzioną babci. I wódkę. I dwie kawy dziennie. Odpowiedz Link
hermina26 Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:09 Piję dużo herbaty zielonej - koło 8 kubków! Do tego wode! Jak jest miłe towarzystwo to pije kawe! No i alkohol pije z uciechą wielką! Oto mój skromny wkład w "głupi wątek"! Odpowiedz Link
elderlane Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:13 i kawę zbożową co wieczór:) z mlekiem:) albo czekoladę,ale te sklepowe kiepskie dosyć.. Odpowiedz Link
hermina26 Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:18 A za co dwója! Każdy wykrzyknik po zanczącej wypowiedzi - nie pięć z rzędu! Brak 2!!!!! Odpowiedz Link
elderlane Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:21 a co to za stawianie dwój w pijącym wątku? siadać obydwie.pała! Odpowiedz Link
hermina26 Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:23 elderlane napisała: > siadać obydwie.pała! Jaka pała! Ja o herbacie, a wy o pale! A fuj Odpowiedz Link
i.nes Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:21 o jesssó, pyskują na Panią Fany, lecę po popkorn! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:32 hermina26 napisała: > A za co dwója! > Każdy wykrzyknik po zanczącej wypowiedzi - nie pięć z rzędu! > Brak 2!!!!! Pyskuje! Do kąta! Odpowiedz Link
hermina26 Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:46 Taaaa Ale mi przykro! Tylko jedna pała? Byłam bardzo pyskata!!! Odpowiedz Link
elderlane Re: głupie pytanie 28.11.09, 01:00 no niech stracę.dwie są.bo i was pyskatych tyle. Odpowiedz Link
zoofka Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:25 wodę żywiec na codzień. A teraz wino. ale nie mam z kim, więc sama żłopię. Dobre jucha! Odpowiedz Link
hermina26 Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:30 Ze mną się podziel - cierpie na deficyt wina!! (Nie)winna się czuje i zle mi z tym!:( Odpowiedz Link
hermina26 Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:38 A musimy za coś pić? Ja tam mogę pić bez powodu! Albo taka wersja: każdy powód jest dobry!:) Odpowiedz Link
funny_game Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:34 Ty! ja Ci przyśle kolegę. Tylko on będzie na golasa i musisz go jakoś między jednym winem, a drugim zbawić. No ale razem się napijecie! I on ma bliżej do ciebie :D Co? :F Odpowiedz Link
elderlane Re: głupie pytanie 28.11.09, 00:49 aa...to o to chodzi.ty nie chcesz zbawiać i nas chcesz w to wrobić??? Odpowiedz Link
funny_game Re: głupie pytanie 28.11.09, 01:08 Spokojnie. Jak go znam, to będzie nawet przyjemne i dlatego ja nie mogę :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: głupie pytanie 28.11.09, 05:59 wode z lidla, taką lekko gazowaną herbatę zieloną 2 kawy, w porywach do 3 colę jak mam PMS albo kaca :) Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: głupie pytanie 28.11.09, 10:13 Herbatę, hektolitrami, zwykle czarną, ewentualnie malinową (tylko Herbapolu), to mój podstawowy napój. Jak poszłam na studia i przestałam 3 razy w tygodniu uczęszczać na zajęcia sportowe, ponieważ lubię słodką herbatę, przerzuciłam się na słodzik (wiem, że niezdrowe i chemia) bo na cukrze bym tyła przy takiej ilości, w jakiej z herbatami go spożywałam. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: głupie pytanie 28.11.09, 10:58 Kawę. W biurze i w domu młynek w ekspresie prawie nie przestaje robić bzzzzzz :) Ponadto Colę i wodę z lidla. Herbaty od dłuższego czasu nie piję. Odpowiedz Link
maple_syrup Re: głupie pytanie 28.11.09, 13:07 Colę i kawę - zdecydowanie w nadmiarze, wodę mineralną i różne herbaty owocowe, z jaśminem i innymi dodatkami. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: głupie pytanie 28.11.09, 13:27 Preferuję wodę, ale po zjedzeniu czegoś tłustego wolę herbatę, kawę stosuję gdy zasypiam a nie powinienem lub po bardzo obfitym posiłku :) Odpowiedz Link
wilowka Re: głupie pytanie 28.11.09, 17:09 zielona, czerwoną, białą herbatę i czarną czasem, ale musi być dobra, pokrzywę, skrzyp, czasem rumianek i miętę. Oczywiście niesłodzone, bo nie byłabym w stanie przełknąć słodzonej herbaty. Wodę mineralną (z Lidla: Długopole Zdrój), Colę zero czasami i wodę gorącą przegotowaną - bardzo lubię. Kawę jedną dziennie, albo z ekspresu albo żużelek. Nie znoszę rozpuszczalskiej, mdli mnie od samego zapachu Odpowiedz Link