forumowicz_pospolity 29.11.09, 21:39 wersja polska ale własciwie jakby koprodukcja polsko-amerykanska jak ktos tego jeszcze nie widział to musi to nadrobić :) kolo w kajaku the best, polska krew :] Predator Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Predator, remake 29.11.09, 21:48 stedo napisała: > A u mię pusto w tym mniejscu:) jak to, klikasz w link i co widzisz? Odpowiedz Link
stedo Re: Predator, remake 30.11.09, 07:32 Aa, bo z tą operą/przeglądarka polecona przez informatyka gdy mnie ostatnio "usługiwał"/ to cały teatr, żeby nie powiedzieć cyrk;)Nie wiadomo kiedy jej czegoś zabraknie i nie wywiąże się z zadania.W operze w miejscu videa było puste miejsce. Niezawodny Firefox dopiero wyrobił:) Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Predator, remake 30.11.09, 13:52 Zawiodłam się, myślałam że będzie o Predatorze od Alienów, albo solo. Nota bene, ma być polski film o wampirach. Pójdę, z ciekawości. Mam nadzieje, że mój zmysł estetyczny zbytnio na tym nie ucierpi. Odpowiedz Link