sru_karka 04.01.10, 09:35 - Janie, wytrzyj kurze. - A gdzie kura? :D Dzień dobry wszystkim pracującym i tym leniuchującym też! :> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysialek Re: Janie ... 04.01.10, 10:25 Osobiście uważam, że zmuszanie pracownika, żeby rozpoczynał pracę po długiej przerwie w poniedziałek od godziny 13tej powinno być karalne! ...oj, jak mi się nie chce... ;( Odpowiedz Link
justysialek Re: Janie ... 04.01.10, 11:17 Ja bym wolała od 8ej - krótki ból i jedziesz dalej a tak to siedzę od rana i myślę o tym, jak mi skię nie chce iść... ;) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Janie ... 04.01.10, 11:24 Tak czy inaczej, nie jest fajnie ;> Oby do weekendu! ;D Odpowiedz Link
catthe Re: Janie ... 04.01.10, 11:35 :D Podoba mi się Jan i Kura albo kura i jan:D Oraz dzień dobry! Nie jest wcale tak źle. Dzień jest ładny, zima jest fajna, ptaki są fajne i czuje, że przez noc urosły mi cycki! Odpowiedz Link
sru_karka Re: Janie ... 04.01.10, 11:40 > że przez noc urosły mi cycki! A to od tego masowania? :> I masz rację, ptaki są fajne :D Odpowiedz Link
catthe Re: Janie ... 04.01.10, 12:02 Od masowania i jedzenia. Nie wiedziałam nawet, że człowiek musi tyle jeść, żeby sobie nabić minumim 2000 kalorii dziennie. Ciągłe jedzenie i masowanie jest trochę męczące ale czego się nie robi dla kalorii w cyckach i biodrach, tak? A ptaki są super git:D Odpowiedz Link