g.r.a.f.z.e.r.o 07.01.10, 23:12 Zauważyliście że podmienili nam Cafe.pl w stopce forum? Przyznam że już chyba wolałem tego golasa na futerku od tego co pokazuje się teraz. No, ale adblock sobie z panami zaraz poradzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: psst... 07.01.10, 23:14 A mnie się podoba ten pierwszy po lewej. Ja bym brała :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: psst... 07.01.10, 23:23 Oooo, widzisz, Szaro, Tobie Black, a mnie Adaśko - dogadamy się chyba ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: psst... 07.01.10, 23:32 Myślę, że ma duszę Rysia z Klanu :) Mój typ. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: psst... 07.01.10, 23:37 Rysio miał ostatnio dzień wolny i z tej okazji mył mopem podłogę w korytarzu :-) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: psst... 07.01.10, 23:23 Nooo, już ich nie ma i się nie pojawią(tak samo jak denerwujące logo w stopce wiarusika, z tego co pamiętam). Od razu lepiej. Odpowiedz Link
lacido Re: psst... 07.01.10, 23:26 oczywiście nie miałam na myśli że Ci panowie maja w sobie coś z pierdoły ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: psst... 07.01.10, 23:28 lacido napisała: > oczywiście nie miałam na myśli że Ci panowie maja w sobie coś z pierdoły ;) ... aczkolwiek wykluczyć tego też nie można :D Odpowiedz Link
lacido Re: psst... 07.01.10, 23:30 aczkolwiek nie choć biorąc pod uwagę zarost to co poniektórzy są całkiem mrauuu :P ---- Ludzie rozstają się z jakiegoś powodu. Mówią jaki to powód, dając ci szansę byś odpowiedział. Nie uciekają, ot tak sobie. Nie, to po prostu dziecinada. (MP) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: psst... 07.01.10, 23:42 Ja byłam pierwsza :D Zajrzyj waćpanna w drugi post od góry :D Odpowiedz Link
lacido Re: psst... 07.01.10, 23:48 poza tym tam była cząstka "bym" sugerująca przypuszczenie a nie twierdzenie :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: psst... 08.01.10, 00:02 Ty nie myśl za wiele, bo Twe sugestie jak kulą w płot :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: psst... 07.01.10, 23:36 > choć biorąc pod uwagę zarost to co poniektórzy są całkiem mrauuu :P Wiedziałem :D Nie ma, za tydzień ja kupuję reklamę na 69 i pół, oczywiście pod pseudonimem :) Odpowiedz Link
lacido Re: psst... 07.01.10, 23:39 ej no nie musisz kupować, prześlij fotkę :P maruu będzie forumowe :DDD Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: psst... 07.01.10, 23:43 > ej no nie musisz kupować, prześlij fotkę :P To nie to samo... fotka taka ma w zwyczaju wędrować po forum, a na taki anons to niejedna osoba odpowie, ale w życiu sie znajomym forumowym nie przyzna :) A z tego anonsu chyba będę musiał zrezygnować - spojrzałem w lustru i niestety nie mam takich brwi zamaszystych więc źle się będę prezentował :) Odpowiedz Link
lacido Re: psst... 07.01.10, 23:47 o i tu się mylisz, do mnie fotki wędrowały tylko od autorów fotek, chyba jakaś wyalienowana jestem zaczynam się martwić ;/ jakoś nie przyszłoby mi do głowy odpowiadać na coś takiego, może dlatego że tera zauważyłam i możne zmienię zdanie ;))) zamaszystych w sensie wyrazistych? Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: psst... 07.01.10, 23:51 > > zamaszystych w sensie wyrazistych? Zamaszystych w sensie zamaszystych. Namalowanych kredką z fantazją i polotem :D Odpowiedz Link
menk.a Re: psst... 07.01.10, 23:50 lacido napisała: > zwracacie uwagę na takie pierdoły? Jeśli pierdoła jest ciasteczkiem. Lub herbatniczkiem. :P Odpowiedz Link