qw994 02.02.10, 07:13 Jak długo jeszcze, do cholery??!! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7518418,Nad_Polske_znow_nadciagaja_sniezyce.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: Kur@%&*&!!!!! 02.02.10, 08:16 Zauważyłam że zawsze się kumuluje w środy. Pewnie dlatego, że to jedyny dzień tygodnia, kiedy tuż po pracy muszę bardzo szybko dojechać do centrum na zajęcia. Jak nie muszę, to jakoś mniej pada i takie korki się nie robią. Czy to jest to, co określamy "złośliwością rzeczy martwych"? Pauli -- "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.] Odpowiedz Link
maple_syrup Re: Kur@%&*&!!!!! 02.02.10, 08:31 O! A u mnie kumulacja jest we wtorki - też wtedy mam najwięcej zajęć, czasu na dojazdy pomiędzy poszczególnymi miejscami bardzo mało i wydaję na dodatek majątek na telefony, bo muszę zawiadamiać, że stoję w korku i się spóźnię. A spóźniać się nienawidzę. Odpowiedz Link
sru_karka Re: Kur@%&*&!!!!! 02.02.10, 08:58 A ja się już chyba przyzwyczaiłam. I powoli akceptuję ten stan rzeczy bo narzekaniem i tak nic nie zmienię :> Staram się widzieć pozytywne strony tej zimy, że biało dookoła, no i że mamy odgórne przyzwolenie na spóźnianie się do pracy :DD Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kur@%&*&!!!!! 02.02.10, 09:43 przeczekamyyy dojeeedzieeeemyyy:] ogólnie to mi sie podoba, szczególnie jak nie mrozi tyle ze raz - wali mi to program bajkerski, dwa - jak to wszystko zacznie topniec to bedzie masakra Odpowiedz Link
sru_karka Re: Kur@%&*&!!!!! 02.02.10, 09:52 > jak to wszystko zacznie topniec to bedzie masakra To fakt. Trzeba się zaopatrzyć w kalosze (oby nie w pontony!) To już lepiej niech mrozi. Tylko, ze kiedyś i tak te wszystkie zwały śniegu będą musiały stopnieć. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kur@%&*&!!!!! 02.02.10, 12:22 sru_karka napisała: > > jak to wszystko > zacznie topniec to bedzie masakra > > To fakt. Trzeba się zaopatrzyć w kalosze (oby nie w pontony!) własnie tego sie obawiam tzn w miescie pewnie jak zwykle zgrubsza sie po kosciach rozejdzie ale w tzw terenie to bedzie miazga raczej, szkoda mi tych ludzi licze ze moze bedzie jakos tak sukcesywnie topniało a nie przyjebie od razu 18 stopni i przez 2tygi bedzie trzymac > To już lepiej niech mrozi. Tylko, ze kiedyś i tak te wszystkie zwały śniegu będ > ą > musiały stopnieć. Odpowiedz Link
lupus76 :) 02.02.10, 20:34 Oby jak najdłużej. Dziś byłem na nartach i było baaaardzo okej. A jak się na Chopok wybiorę będzie jeszcze okejniej. Odpowiedz Link