sootball 13.02.10, 23:32 Dzisiaj przeróbki i różne dziwaczne covery. Słucham i kwiczę :))) Czekam na Titanica w wykonaniu pijanych Rosjan :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Strefa rokendrola wolna od angola 14.02.10, 00:03 kurka, spóźniłam się ;) Ale w ogóle bardzo lubię tę audycję, tylko mnie denerwuje prowadzący :/ Odpowiedz Link
sootball Re: Strefa rokendrola wolna od angola 14.02.10, 00:17 A mnie nie. Nie wiem dlaczego. Powinien ;) Ale nie wkurza. Na odwrót, niż zazwyczaj :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Strefa rokendrola wolna od angola 14.02.10, 00:27 Ja mam w Trójce często tak, że jak podoba mi się muzyka, to mnie wkurza prowadzący - i odwrotnie. "Strefa" jest np. pierwszym przypadkiem - audycje Manna drugim :) Wyjątkiem są np. Ptaszyn i Waglewscy :-D Wyjątkiem przeciwnym, wkurzającym po całości jest Hirek Wrona :-D Odpowiedz Link
uleczka_k Re: Strefa rokendrola wolna od angola 14.02.10, 13:35 Chciałam wysłuchać tej audycji, naprawdę. Wytrzymałam godzinę. Muzyka bardzo fajna, ale prowadzący - katastrofa. Nie byłam w stanie wysłuchiwać jego kretyńskich wypowiedzi. Ku mojemu własnemu zaskoczeniu, poczułam ogromną ulgę, kiedy przełączyłam na inną stację. To mnie ostatecznie przekonało, że szkoda się męczyć. Ktoś trafnie podsumował tę audycję, że jest jak wykwintne danie podane na brudnym talerzu, czyli dobra muza i okropne prowadzenie. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Strefa rokendrola wolna od angola 14.02.10, 15:19 A tak z innej beczki - nie wiecie, co się stało z listą przebojów zbyt podobnych? Odpowiedz Link