wilowka 02.06.10, 22:05 A nie chcę spać, ale jednak mi się chce. Przemęczyć się w imię zasad niechodzenia wczesnego spać, czy pójść spać a rano szaleć z maszyną Marylą? Hmmm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-live Re: Spać mi się chce 02.06.10, 22:13 To Maryla jeszcze żyje? Już myślałam, że zajeździłaś biedaczkę na śmierć. ;P Odpowiedz Link
wilowka Re: Spać mi się chce 02.06.10, 22:20 A żebyś wiedziała, zbuntowała się zdzira i tydzień w serwisie była (przez ten czas narysowałam z nudów dwie czereśnie, kulkę, rurkę i bratka, oraz udziergałam półtora kocyka niemowlęcego i jeden bucik. Ale już od wczoraj maleniunia Marylka jest w domu i bzyka aż miło: Bzzz Bzzz Odpowiedz Link
berta-live Re: Spać mi się chce 02.06.10, 22:30 Konie to też ona zrobiła? Właśnie zerknęłam na Twojego bloga. Odpowiedz Link
wilowka Re: Spać mi się chce 02.06.10, 22:45 Konie? Takie trzy? Też. Wszystko co tam szyte , to ona robi. Czasem jej pomagam, ale ona rządzi :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Spać mi się chce 03.06.10, 19:32 > Przemęczyć się w imię zasad niechodzenia wczesnego spać, Wczesnego? Ja o 15 na chwilę oczy zamknęłam i 3h zleciały. W ten zacny sposób organizm mi się znowu przestawia do życia w nocy. Odpowiedz Link