Dodaj do ulubionych

Znowu, ku#wa

24.05.11, 18:32
Znowu połasiłam się na coś, co miało być łatwą kasą i znowu okazało się, że jestem największym frajerem w całym powiecie. Cała sprawa miała trwać 2x 4 dni, ta wspaniała firma TYDZIEŃ spóźniła się ze zrobieniem tego, co było z ich strony do zrobienia (ok. godziny, może półtorej jak ktoś jest mniej kumaty roboty), jak już zrobili to i tak do poprawy, a ja nie dość, że od rana do nocy musiałam odsiedzieć swoje w jakimś wypiździewie, to teraz mam jeszcze jakieś 25h klepania w klawiaturę. Wczoraj dostałam jednego mejla, że mogę się nie spieszyć, bo to jest do zrobienia do końca maja. Za chwilę drugiego, że ich szef zapomniał, że w piątek te materiały mają iść gdzieś tam dalej, więc w sumie mam to zrobić na JUŻ, a przed chwilą kolejnego, że przecież ja już dawno powinnam mieć wszystko gotowe i przecież dostanę od nich TYLE KASY (to jest najbardziej bezczelne), że jak śmiem mieć jakieś pretensje.

Oczywiście umowy to oni dopiero ogarniają, bo to jest tyyyyleee roboty i się nie wyrobili i jeśli nie mam czasu tego skończyć, to mogę im oddać nieskończone (za co oczywiście policzą sobie z mojego wynagrodzenia) i z wielką łaską mogę im oddać połowę do jutra, a resztę do poniedziałku.

Kurwa, czy ja naprawdę jestem czarna?
Obserwuj wątek
    • hsirk Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 22:54
      Jezu.

Duze dziewczyny a takie naiwne...

Nie ma czegos takiego na swiecie jak obiad za darmo. I nigdy nie bylo

Zanim nastepnym razem przyjmiesz taka robote, uswiadom sobie ze wiekszosc takich super ofert jest oparta na oszustwie. Zadaj sobie pytanie czy robota glupiego .jelenia ma taka wartosc jaka ci nagadano niejasno plus drugie tyle dla cwaniakow.

Inna sprawa ze ty tez chcialas sie opierdalac i latwo zarabiac. Ale
      nie twoj czas chyba jeszcze. Nawet jesli dalas sie omamic tym europejskim pierdoleniom.

Nie ma lekko. To jest zycie.
      • zloty.strzal Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:12
        Dobra, ale poprzednim razem coś robiłam dla tej firmy i nie było problemów. Teraz, że niby już to robiłam to miałam ogarnąć grupę osób i pozbierać do kupy wszystko od nich i to jest masakra.
        • hsirk Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:14
          Moze po prostu nie dalas rady.
          • zloty.strzal Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:27
            Może.
            • hsirk Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:45
              Moze. 25 h stukania w klawiature... ech... 100 znakow na minute to.nardzo chujowa predkosc, jesli wg niej wyznaczac naklad pracy stukania w klawiature. 1125 znakow na strone to znormalizowana strona dla potrzeb tlumaczen (mowi sie normalnie o 1800).

Wiec 25 h...

Mniemam, ze oddasz im jakies minimum 280 lub wiecej stron...

• hsirk Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:53
                Przepraszam, odszczekuje, zle policzylem.

Jakies 133 strony.
              • zloty.strzal Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:54
                Wg moich obliczeń 848, ale z Excela i część jest wykresami, a ja mam w domu kilka kilogramów makulatury, która ma się tam znaleźć.
                • hsirk Re: Znowu, ku#wa 25.05.11, 00:01
                  To po cholere sie zalisz publicznie? Szlachectwa ci to nie doda.

• zloty.strzal Re: Znowu, ku#wa 25.05.11, 00:08
                    Sorry, zapomniałam. Tu tylko o grupowym rżnięciu można.
                    I nawet nie można kliknąć kosza.
    • hsirk Re: Znowu, ku#wa 24.05.11, 23:04
      Aha nie doczytalem. Oczywiscie nie jestes czarna i z

pewnoscia ci sie wszystko nalezy. Zdecydowanie. A jakby malo bylo ze jestes biala, to jestes tez szczupla. Wiec w dwojnasob.

• qw994 Re: Znowu, ku#wa 25.05.11, 08:32
      Ałć, współczuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka