Dodaj do ulubionych

A inskrypcję też można

06.10.11, 19:01
zamieścić na marginesie karty bez jej unieważnienia? :)

Gdyż uileu zapodawszy nieopodal:

> Przed ostatnimi wyborami prezydenckimi, dowiedziałam się z konferencji PKW, że
> rysunek poza obrębem literek (czyli jakiś margines na dole) nie dyskwalifikuje
> karty ani głosu. Skorzystałam zatem i ryjka jakiegoś namachałam :)
klik

Ja to, na ten przykład, bym se chętnie bzyknął na marginesie jakąś apostrofę do ostatniego szańca obrony przed zdradziectwem. klik Choćby w ten deseń:

Mężu załófania Mełża Opacznościowego Premiera Kaczyński Jarosława, czujnym bądź!!!
Gdyż widziałę nitkę do wpuszczenia nielegalnych głosów na Peło, co wystawała spod pokrywy tej ąfory na głosy.

Gdyby tak na samym dole, żeby nie właziło w nazwiska. To nie będzie dyskwy?
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: A inskrypcję też można 06.10.11, 19:13
      Przepienkna inskrypcyja :)

Art. 161 Dopiski na karcie do głosowania a ważność głosu

1. Dopisanie na karcie do głosowania dodatkowych numerów list i nazw lub nazwisk albo poczynienie innych dopisków nie wpływa na ważność oddanego na niej głosu.
      • redundant Sie opkuła... :) 07.10.11, 01:16
        Chorobcia, z WOS-u plusik. :cool:

Piesek też jest pod wrażeniem. :)
        • wilowka Re: Sie opkuła... :) 07.10.11, 07:44
          Panie z WOSu? Dyć ja somsiadów rozpytała :D
          Pozdro dla pieska !
    • swiete.jeze Re: A inskrypcję też można 06.10.11, 22:21
      > Gdyby tak na samym dole, żeby nie właziło w nazwiska. To nie będzie dyskwy?

Były różne typu "to sami Żydzi są" albo "głosowałbym na Pawlaka, ale nie startuje". W samorządowych był nawet jeden głos na Forfitera.
      • redundant Re: A inskrypcję też można 07.10.11, 01:24
        Jak można, to może jeszcze jakieś Heil Nergal tam na dole zapodam. I jeszcze dodam AYBABTU.
        To będą musieli urnę wyegzorcyzmować oraz tych spośród siebie, na których mogłem był chuchnąć. :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: A inskrypcję też można 07.10.11, 11:44
      Na karcie możesz napisać co chcesz - byle w TYLKO w jednym kwadracie dwie linie krzyżowały się tworząc krzyżyk.
    • hsirk pono mozna 07.10.11, 20:05
      ale jesli napiszesz RIP przy nazwisku jakiegos po linii, to nie wiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka