07.04.12, 21:37
kurde, znowu ogladam, choc juz mialem nie. ale ogladam, to jest ode mnie silniejsze...

ale dochodze do wniosku, ze jurorami powinni byc ludzie nie spiewajacy sami... dzis okupnik narzekala, ze jakas laska ma maniere blablabla... fakt laska wygladala idiotycznie i metalowo i czarno... ale jezeli chodzi o spiewanie, to tatiana ze swoim glosem blaszanej żaby (nie moje określenie) moglaby jej co najwyżej wypastować buty...
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: x factor 07.04.12, 22:33
      Nie oglądam. Otoczka mnie wkurza, najazdy kamery, przeciągnięcia... starzeję się, potrzebuję szybkiego konkretu - śpiewać i już - byle ładnie. A ta pierwsza edycja dla głuchych... I jeszcze Kuźniar, który w kameralnym ujęci dla mnie zyskuje, tutaj... no nie.

P.S. Okupnik dla mnie zawsze śpiewała głosem rozklapciałej żaby. I wkurzałam się, jak mi ktoś wmówić chciał, że ma czarny głos. Przecież słyszę!

A teraz sobie zapalić pójdę. I układać zdania do książki, co to ją napiszę kiedyś :)
      • hsirk Re: x factor 07.04.12, 23:42
        powaznie? okupnik i czarny glos ??? ale jaja.

ja tez chyba slysze.
        • qw994 Re: x factor 08.04.12, 08:51
          No, ona sama tak to zresztą określała. Śmiech na sali - najbardziej sztuczna pseudowokalistka na polskim rynku.
    • qw994 Re: x factor 08.04.12, 08:49
      > dzis okupnik narzekala, ze jakas laska ma maniere blablabla...

Też oglądałam i też te słowa obśmiałam. W ogóle ta edycja jest kijowa - lukier się leje z ekranu w ilościach nieprzyswajalnych.
    • 8n Re: x factor 09.04.12, 10:16
      ale w tej dziewczynki ostatnim zaspiewaniu naprawde bylo slychac, jak wyrabia sobie paskudną maniere spiewu, ktorej tez nie znosze, nie umiem tego napisac/opisac, nie nasladujac, ale jak uslyszalam to u niej raz i drugi to pomysalam sobie "wypierdalaj!" (tak, podchodze do telewizji bardzo emocjonalnie), potem, kiedy żaba to skomentowała to się ucieszyłam, a potem byłam zła, że ją chcą.
      uważam, że powinni pozwalać śpiewac tylko osobom, których śpiew jest dla mnie przyjemny, a tej gwiazdki śpiew mierził mnie zwyczajnie.

żaba mogłaby pastować buty niejednemu, ale najwspanialsi śpiewacy nie zasiądą w jury, bo przecież ŚPIEWAJĄ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka