Dodaj do ulubionych

moje robaczki

21.08.12, 08:11
strasznie tu cicho, opowiedzcie, czy mieliście miłe wakacje, a może dopiero pojedziecie na piękną wycieczkę, albo pożalcie się brakiem wolnego dnia od ostatnich szesnastu lat.

moja siostra wygrała konkurs na najpiękniejsze włosy i wycieczkę, tata nie chce puścić jej samej i pojadę jej upilnować, hihi.
Obserwuj wątek
    • 8n Re: moje robaczki 21.08.12, 08:11
      tzn. wygrała wycieczkę w konkursie na najpiękniejsze włosy
      • berta-death Re: moje robaczki 21.08.12, 11:54
        A kto takie konkursy organizuje. I tak jestem tą, która od 16lat nie ma kiedy wybrać się na prawdziwe wakacje. Chociaż nie jestem pewna czy w moim wieku to jeszcze wypada na takie się wybierać, czy to już przypadkiem nie czas przyzwyczajać się do deptaka w Ciechocinku.
        • 8n Re: moje robaczki 21.08.12, 17:59
          nivea, i jedziemy właśnie do Krakowa.

a gdyby nie to, to do ciechocinka chciałam jechać w tym roku z koleżanką. na dotykanie skóry, zapachy i kąpiele zdrowia.
    • sru_karka Re: moje robaczki 21.08.12, 13:40
      Gratulacje dla siostry:) Głosowałam na nią, bo faktycznie ma długie i piękne włosy:)
      Ja już po wakacjach, które upłynęły pod znakiem Openera w Gdynie a później Offa w Katowicach. Także jestem spełniona koncertowo, choć pewnie to nie koniec na ten rok. Po dwóch tygodniach szaleństwa powróciłam do pracy, gdzie czekał na mnie stos zaległości. Powoli wszystko ogarniam i przygotowuję się do ślubu :>
      Jest fajnie!
      A jak Ty się czujesz?:)
      • 8n Re: moje robaczki 21.08.12, 18:08
        ja czuję, że za rok przed openerem otworzę swoje stoisko z kaloszami, gdynia była nimi zalana w tym roku, jak nigdy!

i dziękuje za głos, dzięki głosom Ninon dostała paczkę pełną kosmetykó do pięknych długich włosów, wycieczkę przyznanawło jakieś jury, to dobrze, bo to nieładnie jak ciągle super nagrody wygrywają popularne koleżanki :)

do ślubu! czu uczestniczysz w forach o ślubach i weselach? ostatnio jedno przeglądałam i tam wszystkie panie zdają się pluć jadem, i narzekać zamiast się cieszyć, że znalazły już miłość życia. ale może to dlatego, ze skupilam sie na watku /czego nienawidzicie na weselach/

• sru_karka Re: moje robaczki 22.08.12, 12:49
          Ooo tak, kalosze to jeden z pierwszych punktów w niezbędniku każdego festiwalowicza, a zwłaszcza openerowicza, gdzie od kilku lat pogoda nie rozpieszcza :)

Eee nie, w forach nie uczestniczę! Weszłam, trochę poczytałam, stwierdziłam, że jednak nie na moje nerwy i wyszłam :>
    • forumowicz_pospolity Re: moje robaczki 21.08.12, 23:39
      ja tylko weekendowo, na bajku
    • swiete.jeze Re: moje robaczki 22.08.12, 10:34
      Ja miałam jakieś wyjazdy, to od razu w kraju się pogoda załamywała, więc teraz siedzę twardo w domu.
    • hsirk czy to twoja siostra 23.08.12, 11:15
      siedzi na krawężniku na pewnym super zdjęciu ?
      • 8n Re: czy to twoja siostra 23.08.12, 11:47

yyyy, chyba nie, nie wiem
        • hsirk Re: czy to twoja siostra 06.09.12, 12:18

na jakims fotoportalu z twoimi zdjeciami bylo super zdjecie dziewczyny siedzacej na krawezniku. sama je chyba zrobilas, wiec wiesz kogo przedstawia.

dlaczego skasowalas bloga?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka