25.09.12, 17:22
a dlaczego my się już nie spotykamy w realu? Co prawda nie byłam prymuską z matematyki, ale z pobieżnych obliczeń mi wyszło, że to już chyba 3lata minęły od ostatniego spotkania.
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: Duchy 28.09.12, 11:09
      Ja nie piję. :D
      • swiete.jeze Re: Duchy 28.09.12, 15:07
        Może być na kawę albo zimową herbatę. Ja też chętnie wpadnę, o ile nie ma selekcji na tę imprezę:]
    • forumowicz_pospolity Re: Duchy 28.09.12, 22:21
      nie jesteśmy gotowi;]

moje ulubione wytłumaczenie

chyba kiedys na forum Kobieta albo na jakims odłamie był wątek
      gdzie niejaki Kontik montował ludzi na spotkanie forumowe w Poznaniu
      ruch był spory, zainteresowanie żywe - jakoś tak spontanicznie wskoczyłem w pociąg
      i w piątek wieczór byłem w Posen, a tam oczywiscie Kontik plus jedna gościówa która dodatkowo nie pisała nic we wzmiankowanym wątku - i to było na tyle, pytałem co jest
      tyle ludu sie deklarowało i Kontik od jednej z osób usłyszał to co dałem na górze
      • 2szarozielone Re: Duchy 29.09.12, 14:03
        Mnie spotkania forumowe jakoś tak wychodziły tylko dwuosobowe :) A tak w ogóle - to co słychać? kto się tu jeszcze ostał z forumowej ekipy?
        • forumowicz_pospolity Re: Duchy 02.10.12, 14:51
          ostało sie pare jednostek, forum mieli na zwolnionych obrotach, posty za ostatni rok mieszcza sie zapewne na jednej stronie kompa wiec lektura nadrabiająca wiele czasu nie zajmuje
        • cheekymonkey Re: Duchy 03.10.12, 20:53
          Mnie też wychodziły tylko dwuosobowe spotkania :) A tych, z którymi się udało już tu nie ma...
          • hsirk Re: Duchy 28.10.12, 21:51
            jak to, ja jestem... a, no prawda, ze mna Ci nie wyszlo. nawet w planach nie bylo :)
    • baba_krk Re: Duchy 29.09.12, 18:02
      ostatnio robiłam porządki ze zdjęciami i trafiłam na takie ze spotkania, być może nawet tego o którym piszesz
      • 8n Re: Duchy 02.10.12, 19:48
        łaaał, a co robiliście na spotkaniach? rozmawialiście o psach i komputerach?
        • wilowka Re: Duchy 03.10.12, 18:24
          Obgadywali tych co nie przyszli :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka