berta-death 25.09.12, 17:22 a dlaczego my się już nie spotykamy w realu? Co prawda nie byłam prymuską z matematyki, ale z pobieżnych obliczeń mi wyszło, że to już chyba 3lata minęły od ostatniego spotkania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiete.jeze Re: Duchy 28.09.12, 15:07 Może być na kawę albo zimową herbatę. Ja też chętnie wpadnę, o ile nie ma selekcji na tę imprezę:] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Duchy 28.09.12, 22:21 nie jesteśmy gotowi;] moje ulubione wytłumaczenie chyba kiedys na forum Kobieta albo na jakims odłamie był wątek gdzie niejaki Kontik montował ludzi na spotkanie forumowe w Poznaniu ruch był spory, zainteresowanie żywe - jakoś tak spontanicznie wskoczyłem w pociąg i w piątek wieczór byłem w Posen, a tam oczywiscie Kontik plus jedna gościówa która dodatkowo nie pisała nic we wzmiankowanym wątku - i to było na tyle, pytałem co jest tyle ludu sie deklarowało i Kontik od jednej z osób usłyszał to co dałem na górze Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Duchy 29.09.12, 14:03 Mnie spotkania forumowe jakoś tak wychodziły tylko dwuosobowe :) A tak w ogóle - to co słychać? kto się tu jeszcze ostał z forumowej ekipy? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Duchy 02.10.12, 14:51 ostało sie pare jednostek, forum mieli na zwolnionych obrotach, posty za ostatni rok mieszcza sie zapewne na jednej stronie kompa wiec lektura nadrabiająca wiele czasu nie zajmuje Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: Duchy 03.10.12, 20:53 Mnie też wychodziły tylko dwuosobowe spotkania :) A tych, z którymi się udało już tu nie ma... Odpowiedz Link
hsirk Re: Duchy 28.10.12, 21:51 jak to, ja jestem... a, no prawda, ze mna Ci nie wyszlo. nawet w planach nie bylo :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Duchy 29.09.12, 18:02 ostatnio robiłam porządki ze zdjęciami i trafiłam na takie ze spotkania, być może nawet tego o którym piszesz Odpowiedz Link
8n Re: Duchy 02.10.12, 19:48 łaaał, a co robiliście na spotkaniach? rozmawialiście o psach i komputerach? Odpowiedz Link