wilowka 27.10.12, 08:39 gówna. Wcześnie, co? Macie zimówki? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukorica.aratas Co białego? Gdzie? 27.10.12, 10:54 Komuś niechybnie białe mroczki przed oczyma wirują... :> > Macie zimówki? Relaksy mogą być? :P Odpowiedz Link
berta-death Re: Pierwsza dostawa białego 27.10.12, 14:51 Aż muszę rolety odsłonić, bo dopiero się obudziłam i jeszcze nie wiem co w wielkim świecie słychać. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Pierwsza dostawa białego 27.10.12, 20:50 pewnie że mamy głęboko zakopane :) Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: Pierwsza dostawa białego 27.10.12, 23:08 Owszem, mamy, już od ładnych paru dni :) A śniegu w tym momencie już pod dostatkiem... W centrum kraju jakby co... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pierwsza dostawa białego 30.10.12, 21:45 mamy wtb velociraptor, dają dobrze radę ;] ale ogólnie mogłby juz stopniec Odpowiedz Link
wilowka Re: Pierwsza dostawa białego 30.10.12, 22:48 Velociraptor, ładna nazwa, taka... z pazurem ;) ja też mam zimówki. W bagażniku, za dociążenie mi robią, bo się okazało, ze jedna jest pęknięta - naderwana :/ Odpowiedz Link
qw994 Re: Pierwsza dostawa białego 31.10.12, 09:01 Zimówki na razie w garażu, zmieniam w przyszłym tygodniu :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Pierwsza dostawa białego 31.10.12, 13:11 U mnie wczoraj rano postraszyło zimą, ale poprószyło ze 2 godziny i tyle śniegu widziałam. A już przygotowałam na tę okoliczność moje super-ciepłe rękawiczki jednopalczaste. Dzisiaj słońce i w miarę ciepło, czyli jesień w pełni, z czego bardzo się cieszę! Odpowiedz Link