stedo 07.08.08, 15:27 ..wysłałam Ci odpowiedż.Przynajmniej usiłuję;))Już 0,5h wisi z napisem "działanie w toku" i nic.Ale zapisałam treść i potem spróbuję jeszcze raz:)).Wyleż z tej swojej dziupli na forum i daj głos:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceks20 Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 15:38 ja juz od wczoraj zamartwiam sie bo przy monitortowaniu tresci humorystyczno-interligenckich na forum gazety pl zauwazylem brak kitkowych postow brak mi kitka na forum:( Odpowiedz Link
stedo Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 15:45 No właśnie!Siedzi w tej skorupie i dołuje się.Może zrobimy tu ogólnoforumową akcję żeby ją wydobyć:))Kiiiiteeeek, Kiiiiteeek, wyłaż! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 16:14 > Uff, udało się:)) Co się udało, jak ja nie widzę Kitka? Kitek wyłaź ze skorupy! :) Odpowiedz Link
stedo Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 16:20 No weż, milleniuszu nie marudż!:)).Przecież taki biegły jesteś "w te klocki".Spójrz na drzewko uważnie.Poczta do Kitka poszła, bo wisiała i nie chciała polecieć.:)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 16:26 stedo napisała: > No weż, milleniuszu nie marudż!:)).Przecież taki biegły jesteś "w te > klocki". Chyba nie nadążyłem za Twym tokiem. Albo ktoś mi podmienil w międzyczasie klocki i jestem mniej biegły. Poproszę o wyjaśnienie jak chłopu na zagrodzie. :) Odpowiedz Link
stedo Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 16:30 Nie umiem rozmawiać z "chłopami na zagrodzie" ani z babami na stawie;))Przykro mi;)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 17:10 > Nie umiem rozmawiać z "chłopami na zagrodzie" ani z babami > na stawie;))Przykro mi;)) A to błąd. Warto umieć się porozumieć w każdych warunkach. Zresztą, oni często mają więcej (i bardziej) do powiedzenia niż niejeden zadyszany krawaciarz, czy szpilkowa panienka. :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 16:17 Kitek pewnie nad logiem forumowym pracuje:) albo nie - wyleguje sie na plaży Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 16:57 Kto widział, żeby Kitek przychodził na "Kitku, wyłaź!" ?? To się robi tak: kici,kici,... fotel wolny... Mój kiziak reaguje jeszcze na hasło "kroję wątróbkę", ale ten forumowy chyba nie poleci ;) Odpowiedz Link
stedo Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 17:16 Ale ten Kitek, to nie od kanapowca, tylko od tego co ma na głowie:))Ja już poznałam etymologię nicka:)) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 17:29 teraz to mnie zaintrygowałas :) czyzby Kitek nosił czapkę z futra kitka?? albo kocią łapkę przyczepioną na szczęście do kapelusza? a może "Kitek" to zdrobnienie od "kit" ? :) Odpowiedz Link
stedo Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 17:33 Bardziej prozaicznie:))Kitkę z własnego owłosienia nosił:)) Odpowiedz Link
stedo Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 18:07 No, porost swój na łepetynie wiązał w kitkę:)) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 18:10 Aaaaaaaaaaaa ! Nie wiem czemu, ale najprostsze rozwiązanie nie przyszło mi do głowy ;) Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 18:01 Terroryści!!! Podadzą wielkość żądanego okupu czy od razu zrobią jej kęsim???? Odpowiedz Link
mini_kks Re: Kitek, Kitek.. 07.08.08, 18:36 Kitek, wyłaź, tu doszedł jeden PRZYSTOJNY forumowicz! :)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Kitek, Kitek.. 08.08.08, 23:45 Ooooo to Wy mnie jednak lubiiiicieeee. :-) A myślałam, że już nie. ;-( Odpowiedz Link