Dodaj do ulubionych

Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki

10.08.08, 18:35
Hmm, tylko nie wiem, czy by było widać, że one są z seks szopu...
Normalne czarne rękawiczki, bez palców, tyle że pani, która je prezentuje,
jest goła, więc wiadomo... ale jakbym ja była ubrana, chyba efekt nie byłby
taki wyzywający i byłyby normalne, nie?
(Szkoda, że nie mogę podlinkować, ale dzieci mogą tu trafić)
Obserwuj wątek
    • 2szarozielone Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:38
      Jeden post, a tyle mentalnych barier... Kobieto, jesteś więźniem własnego
      umysłu. Zakładaj i linkuj, co chcesz :))))

Przepraszam, mam głupawkę lekką. I na Forum Frondy mi napisali, że wulgarna jestem.
      • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:40
        Ja się troszczę o dzieci, które mogą tu trafić :)
        • 2szarozielone Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:42
          Tu nie trafią żadne dzieci, a jak już, to Berta się nimi zaopiekuje :))))
          • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:47
            No, dobra, chodzi mi o te pierwsze, na samej górze:
            dyskrecja.pl/sklep.php/p4616-Handstulpen-doppelt.html
            • 2szarozielone Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:48
              fajne :) podobają się mi się :)
              • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:50
                To mogę je założyć normalnie do płaszczyka? Normalnie, na uczelnię???
                • 2szarozielone Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:54
                  Moim zdaniem możesz :)
    • bertrada Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:47
      To jest forum dla dorosłych, dzieci tu nie trafią. Dawaj linka. ;D
      • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:48
        dyskrecja.pl/sklep.php/p4616-Handstulpen-doppelt.html
        Pierwsze u góry.
        • bertrada Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:51
          Podejrzewam, że w sklepach z odzieżą indyjską albo gothic rockową też takie
          można kupić. ;D
          • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 18:55
            Sklep z odzieżą gothic rockową???? Muszę takiego poszukać, coś czuję, że się tam
            obkupię :)
            • bertrada Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:26
              Tu masz linka:
              www.rockmetalshop.pl/cat-pol-1487-SUKIENKI-Spodnice.html
        • kitek_maly Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:00

> dyskrecja.pl/sklep.php/p4616-Handstulpen-doppelt.html
          > Pierwsze u góry.

Fajowe.
          Ale też chcesz je nosić do takiego stroju jak ta pani prezentuje? :-)
          • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:02
            Ja chcę je nosić do czarnego płaszczyka :)
            I nie wiem, czy można :)
            • kitek_maly Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:10

Ja bym założyła, bez żadnego zastanawiania się.
              Może też sobie takie kupię?... Tylko ja wolałabym pomacać przed zakupem, żeby być pewną, że z fajnego materiału zrobione.
              • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:17
                Liczę, że są z dobrego materiału. Oni mają dobre gatunkowo rzeczy.
    • 2szarozielone Aaaaaaa :D:D:D:D:D:D 10.08.08, 18:49
      A tutaj znajde prezent dla mego kochanka, na okrągłe urodziny:

dyskrecja.pl/sklep.php/k259-Koszulki-dla-Panow.html
      :-DDDDDDDDDDD Nie mogę :)
      • liisa.valo Re: Aaaaaaa :D:D:D:D:D:D 10.08.08, 18:51
        Ale ten sklep jest fajny. Już tam kupowałam :) Mam kartę rabatową 10% :)
        • 2szarozielone Re: Aaaaaaa :D:D:D:D:D:D 10.08.08, 18:53
          Coś Ty narobiła... Tam są sztuczne pochwy z błoną dziewiczą. Ludzie nie
          przestają mnie zadziwiać... Cholera, zrobię tam zakupy, ale mam teraz w planach
          przeprowadzkę, to nie wiem jaki adres podac :))))

Ale nie, nie sztuczną pochwę, nie potrzebuję chwilowo.
      • bertrada Re: Aaaaaaa :D:D:D:D:D:D 10.08.08, 18:53
        Jakieś gejowate te ciuchy.
        ;D
    • stedo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:36
      Te rękawiczki same w sobie wcale nie są seksi, tylko takie właśnie dla fanów
      gotyku.Można spokojnie zakładać je nawet na uczelnię.Dużo bardziej seksownie
      wyglądają te drugie, długie, a jeszcze bardziej by były, gdyby były bez palców,
      tylko takie zaczepiane na środkowy. Ale takie to tylko na duże imprezy."Córunia
      mamuni" miała takie na balu pożegnalnym w gimnazjum a potem w liceum.A teraz to
      zakłada je ew. na Sylwestra:))
    • stedo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 19:39
      Masz "szopę z seksem"?No, na sianku też ma swój smak;))Tylko co tam rękawiczki
      robiły? Na seks w szopie nie zakłada się chyba takowych.;))
      • liisa.valo Re: Znalazłam w szopie z seksem fajne rękawiczki 10.08.08, 20:09
        Hehe, no nie... na sianku jeszcze nie praktykowałam. Na trawce ino, póki co :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka