tygrysio_misio 15.08.08, 19:58 czy posiadanie soebie samego na zielono na forum gazety jest narcyzmem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: narcyzm?? 15.08.08, 20:24 dobgrze,ze nie tylko siebie mam na zielono....bo to byloby straszne byc az tak zapatrzonym w siebie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: narcyzm?? 15.08.08, 20:23 takiego "nie jestem taka zla na jaka wygladam"?? ;] to sie nie ima mojego samokrytycyzmu..potrafie sie zjebłac tak,ze inni zaczynaja sie mnie bac..wiec ciezko powiedziec gdzi tu lubeinei siebie;] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: narcyzm?? 15.08.08, 20:25 > to sie nie ima mojego samokrytycyzmu..potrafie sie zjebłac tak,ze inni zaczynaj > a > sie mnie bac..wiec ciezko powiedziec gdzi tu lubeinei siebie;] Ale samouwielbienie aż kapie z Twoich postów. A przykładem braku samokrytycyzmu jest wątek o blogu. :-PP Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: narcyzm?? 15.08.08, 20:51 widzisz...ja potrafie sie zbesztac i sie wielbic;] taka jestem powalona..a pozatym to jestesem cyniczna wredna samica psia...;] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: narcyzm?? 15.08.08, 20:28 Hmm... ja tam akurat nie wyglądam źle, więc u mnie to raczej samoakceptacja typu: "można mnie lubić i zasługuję na to, co dobre". Odpowiedz Link