zoofka 18.09.08, 14:11 ile leci się z Warszawy do San Diego? bez przesiadek? niby prosta rzecz, ale jakoś nie mogę znaleźć przybliżonych danych. Ktoś z was może leciał i powie mi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do globtrotterów :) 18.09.08, 14:18 A jesteś pewna że istnieje bezpośrednie połączenie, ja wątpię. Z Warszawy polecisz do NY i Chicago. Ale na oko to by było 13 godzin Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do globtrotterów :) 18.09.08, 14:26 W LOT-e jest z przesiadką w Chicago 10 + 6 godzin, miodzio! Klasyczny Bad Boy Flight. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Pytanie do globtrotterów :) 18.09.08, 14:25 Sprawdź w jakichś serwisach lotniczych. Bezpośrednio Lotem pokazuje 16:45. I kosztuje 3 tysiące dolków, ale wybrałem termin na zaraz. Na później może być taniej. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do globtrotterów :) 18.09.08, 14:28 To jest z przesiadką w ORD. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Pytanie do globtrotterów :) 18.09.08, 15:23 > To jest z przesiadką w ORD. A masz rację. Nawet mi się wydawało, że 17 godzin to trochę długo jak na jednorazowy lot. Tak czy inaczej, jest to w diabły dalko. :) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Pytanie do globtrotterów :) 18.09.08, 14:41 Nie ma bezpośrednio, sprawdz, czy nie taniej przez Amsterdam KLM, Frankfurt Lufthansa lub Paryż Air France. Łącznie ok. 17 godzin z W- wy do San Diego, samego lotu z 15 godzin. Odpowiedz Link
zoofka Re: Pytanie do globtrotterów :) 22.09.08, 14:06 faktycznie z przesiadką :) w Chicago. Dzięki. Juz wiem, że to w chuj długo :( że tak się wyrażę... Odpowiedz Link