heart_of_ice 23.09.08, 23:18 dlaczego mi przesuneli Dextera na 00.00?? akurat jak ja raz musze rano wstac:/ Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: shit 23.09.08, 23:32 kurcze, na każdym forum o tym Dexterze i Dexterze a ja cały czas myślałam, że wy o Laboratorium Dextera gadacie:D Odpowiedz Link
milleniusz Re: shit 23.09.08, 23:34 > dlaczego mi przesuneli Dextera na 00.00?? Ja Dextera nie posuwałem. W ogóle, co to jest ten Dexter? Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: shit 23.09.08, 23:36 > taki program o modzie :DD Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
ursyda Re: shit 23.09.08, 23:37 trochę też tam o kosmetykach mowią. ale głownie o modzie. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: shit 23.09.08, 23:40 wydawalo mi sie, ze bardziej o mordzie...:D nieuwaznie ogladalam... Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
ursyda Re: shit 23.09.08, 23:41 nie mogłeś tak myśleć, bo ja tak myślałam, więc ty juz nie mogłes! Odpowiedz Link
milleniusz Re: shit 23.09.08, 23:43 > nie mogłeś tak myśleć, bo ja tak myślałam, więc ty juz nie mogłes! Musiałbym co prawda to skonsultować z lekarzem, ale o ile wiem, każda z moich osobowości jest niezawisła i niezależna. Więc może myśleć co chce. Ponadto, żadną z tych osobowości nie jesteś Ty. Więc sądzę, że możemy jednak myśleć czasem to samo. Choć zgadzam się, że to podejrzane. Lepiej pójdę sobie zrobić pranie mózgu. Odpowiedz Link
ursyda Re: shit 23.09.08, 23:45 milleniusz napisał: >> > > > Lepiej pójdę sobie zrobić pranie mózgu. Amway podobne robi niezłe:) Odpowiedz Link
milleniusz Re: shit 23.09.08, 23:56 > Amway podobne robi niezłe:) Ja chyba wolę bardziej mechaniczny proces. Może być w parach. :D A na takim spotkaniu raz byłem, laaata temu. Znaczy na połowie, bo nie wiedziałem do końca o-co-cho, ale jak nie chciałem klaskać w rytm, kwestionowałem jakieś bzdurne założenia, a potem nie chciałem podpisać jakichś papierów, to poprosili mnie żebym jednak dalej nieuczestniczył. :) Odpowiedz Link
ursyda Re: shit 23.09.08, 23:58 ja trafiłam jakieś dwa lata temu przez przypadek, jakiś hotel w Warszawie, spęd na 2000 osób i wszyscy klaszczą i trzymają się za ręce i ten ich wzrok to było dla mnie traumatyczne przezycie Odpowiedz Link
milleniusz Re: shit 24.09.08, 00:01 > to było dla mnie traumatyczne przezycie U mnie to było z 10 lat temu. Taki seans. Większość z nich chyba gra, a może się naprawdę tak nakręcają. Dość chory proceder. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: shit 24.09.08, 10:14 dupa wolowa ze mnie, ze mi to do glowy nie przyszlo... dzieki:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
i.nes Re: shit 24.09.08, 10:43 słuchaj, jak chcesz mogę być dobrą koleżanką i powiedzieć Ci, kto jest ice truck killerem :D Odpowiedz Link
portobello_belle Re: shit 24.09.08, 10:18 lacze sie w bolu, ja co tydzien we wtorek z namaszczeniem ogladam Prison Break o 22, niestety za tydzien zaczynam kurs, a zajecia sie odbywaja we wtorki wlasnie i trwaja do 21:45 :-( Niezalezne zrodlo Prison Brejka sie znajdzie, tyle ze ja nie przepadam za ogladaniem czegokolwiek z lapa, wole sie tradycyjnie walnac na kanapce i gapic w duzy ekran Odpowiedz Link