sundry 27.10.08, 18:50 Denerwuję się:/ Mój chłopak pije dziś z kolegami,od wczoraj jestem chora z niepokoju,zakomunikował,że będą pić jakieś ścierwo:/Niech mi ktoś powie,że wszystko będzie ok,i że nie będę musiała identyfikować zwłok.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 18:55 Wódę z mety albo rozcieńczony spirytus z Ukrainy przemycany w oponie? Jak się zacznie ściemniać, to skończą. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 19:03 jak głupi to wyślij go do AA, bo mądry nie pije byle czego. a, tak będziesz miała go szybciej z głowy, bo zatruje Ci życie. najgorsze, że tacy wpędzają kobietę w poczucie winy i żyją sobie w najlepsze jej kosztem. tylko chcę dla ciebie dobrze. szczerze. Odpowiedz Link
sundry Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 19:06 Byle co to nie jest,sklepowe produkty.Pije mniej więcej tyle ile standardowy student,ja też zresztą.To tylko ja mam tendencję do zamartwiania się. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 19:09 zrób sobie coś dobrego i coś przyjemnego, relaksującego dla Ciebie:) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd chwilkę;) 27.10.08, 18:58 jest dorosły i pije na własną odpowiedzialność. Odpowiedz Link
sundry Re: chwilkę;) 27.10.08, 19:00 Marne to pocieszenie,jeśli może sobie przy tym zrobić coś złego. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: chwilkę;) 27.10.08, 19:06 nie chcę Ciebie pocieszać, bo nie będzie do dla Ciebie dobre. ani jemu, ani Tobie to nie pomoże. kiedyś moja niby mądra koleżanka chciała z dobrego serca pomóc narkomanowi. on ją oszukiwał i nic mu to nie pomogło. tak samo jest z alkoholikami. gdyby nie był, to nie piłby świństwa. ani na umór. Odpowiedz Link
sundry Re: chwilkę;) 27.10.08, 19:09 To ja uznaję,że drink składający się z wódki,piwa,red bulla i soku porzeczkowego jest świństwem.Ktoś inny może tak nie twierdzić. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 19:00 Nie martw sie, przeciez nie idzie pic pierwszy raz:) Poradzi sobie;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
sundry Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 19:04 O,dziękuję,tego było mi trzeba:) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Czy mogę pomarudzić chwilkę? 27.10.08, 19:16 > O,dziękuję Bardzo prosze:) Nalezy sie 1zł i 18 groszy;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
iberia.pl ścierwo ? 27.10.08, 20:19 znaczy pija wodke od meneli??? Nie mam nic przeciwko piciu, byle z glowa. Odpowiedz Link