nekomimimode 29.10.08, 12:00 latają lisy po ulicach!!! serio!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: A W lUbliNiE 29.10.08, 12:17 A ja kiedyś w Warszawie, mało co nie przejechałem strażnika miejskiego, który w nocy, na środku ulicy gonił dzika. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: A W lUbliNiE 29.10.08, 15:22 Może to były klimaty: Arbuz, owca, "Noc na ziemi"? Nie, raczej chciał go zagonić do pobliskiego lasku. Odpowiedz Link
constelacja Re: A W lUbliNiE 29.10.08, 19:05 Jak ja lubię takie przemyślane komentarze. Jestem pod wrażeniem serio!!! Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: A W lUbliNiE 29.10.08, 18:48 Lataja?? To fajnie macie, w innych miejscach to tylko biegac potrafia;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
hsirk eee tam lisy, pieprzyc lisy... 11.11.08, 11:12 co komu po lisach. ja juz myslalem ze w lublinie laski latwo tylka daja. a tu jakies lisy. fuj. Odpowiedz Link
hsirk Re: eee tam lisy, pieprzyc lisy... 11.11.08, 11:50 co spierdalaj. nieladnie tak w ustach niewiasty i feministki... Odpowiedz Link
wilowka Hsirk 11.11.08, 12:17 co komu po lisach. ja juz myslalem ze w lublinie laski latwo tylka daja. a tu jakies lisy. fuj. Hsirk skup się W lublinie liski (w sensie zwierzęta) dają ale czadu na ulicach. :) hsirk napisał: nieladnie tak w ustach niewiasty i feministki... Niewiasta - "ta która nie wie, ciemnota ogólna i zdominowana" Feministka - "sami wiecie" Hsirk zdecyduj się niewiasta czy feministka? Bo paradoksy siejesz Odpowiedz Link
nekomimimode Re: eee tam lisy, pieprzyc lisy... 11.11.08, 12:17 chuj coi w dupe kundlu. czarna lista. Odpowiedz Link
nekomimimode Re: eee tam lisy, pieprzyc lisy... 11.11.08, 12:18 chuj ci w dupe kundlu. czarna lista. Odpowiedz Link
nekomimimode Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 12:45 mnie się pytasz? ja zaczęłam? no ileż można tak pierdzieć .miałam dosyć , już nie będę się musiała denerwować. Odpowiedz Link
baba_krk Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 12:54 nie pytam kto zaczął, bo widzę rozumiem, że tekst mógł Ci się wydać durny i nie trafić w Twoje poczucie humoru, ale patrząc na to z boku nie odczytałam go jako próby obrażenia Cię, stąd Twoja reakcja wydała mi się zbyt ostra tak czy siak nie moja sprawa i zapewne szary kolor wszystko załatwi ;) Odpowiedz Link
nekomimimode Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:02 raczej przezroczysty ;) jak ktoś obraża bezpodstawnie kobiety ( również w tzw" żartach) jako płeć to też czuję się obrażona i siurk o tym dobrze wie juz wiele razy temat był poruszany. obiecał nawet poprawę administratorce forum i... chuj. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka ja też przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:06 To nie było obrażanie kobiet, to nie było z mojego punktu widzenia jego intencją, Neko masz słabość, przez która sama się męczysz. Odpowiedz Link
nekomimimode Re: ja też przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:12 raczej uczulenie. koniec tematu. Odpowiedz Link
baba_krk Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:15 trochę ciężko mi się wczuć w sytuację, bo anonimowe osoby na forum nie są w stanie mnie obrazić raczej chodziło mi o to, że on napisał ogólnie, a Ty wzięłaś to zbyt do siebie no i ostro odpowiedziałaś nie jestem superpoprawna, ale nawet jak mnie ch.. strzela to staram się nie gwałcić netykiety :P Odpowiedz Link
nekomimimode Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:51 sam sie prosił. mysle ze celowo Odpowiedz Link
hsirk Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:55 oczywiscie ze celowo. hsirk ma w domu cala sciane toba wytapetowana i rzuca w nia strzalkami. i pluje. o laleczkach woodoo neko juz nie wspomne. Odpowiedz Link
baba_krk Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:57 może... nie wiem... raczej chodziło mi o to, że im rzadziej dajemy się sprowokować, im większy zachowujemy dystans, tym życie łatwiejsze/przyjemniejsze... nie ma sensu brać tak wszystkiego do siebie Odpowiedz Link
nekomimimode Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 14:20 spoko ja to wiem ale jednak jeśli nie reaguję to się zaczynam gorzej czuć. Odpowiedz Link
baba_krk Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 14:24 nie twierdzę, że nie powinnaś reagować jeśli już czujesz potrzebę, tylko może, żeby kaliber był bardziej proporcjonalny ;) Odpowiedz Link
nekomimimode Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 14:28 był dopóki nie straciłam cierpliwości Odpowiedz Link
hsirk Re: komp mi wariuje 11.11.08, 14:37 aha. a ja jakos nigdy tak nikogo takimi slowy tu nie zbluzgalem. chyba sie starzeje, albo z duchem czasu nie ide. Odpowiedz Link
hsirk Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:49 ja natomiast moge czuc sie obrazony jako facet twoim blogiem. i co? Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: przepraszam, że się wtrącam 11.11.08, 13:19 hsirk 11.11.08, 11:50 Odpowiedz co spierdalaj. nieladnie tak w ustach niewiasty i feministki.. no, jesli o to chodzi to tez nie wiem co tu ma piernik do wiatraka, nawet jesli pol-zartem Odpowiedz Link
hsirk Re: eee tam lisy, pieprzyc lisy... 11.11.08, 13:42 nekomimimode napisała: > chuj ci w dupe kundlu. czarna lista. hmmm... cos powinienem odpowiedziec... tylko wrodzona niewinnosc mi jakos nie pozwala. hmmm. po owocach ich poznacie. Odpowiedz Link
poecia1 Re: eee tam lisy, pieprzyc lisy... 11.11.08, 14:21 hsirk napisał: > co komu po lisach. ja juz myslalem ze w lublinie laski latwo tylka > daja. a tu jakies lisy. fuj. W Lublinie to same dziewice. Odpowiedz Link