tora83 11.11.08, 20:04 Znacie jakas dobra strone z ebookami do sciagniecia?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:12 voker napisał: > nextto.pl-kupienia :P Moze byc :) Kiedys na o2 byl fajny serwis (skrzynka mailowa chyba) ale nie pamietam wlasnie jak tam sie wchodzilo. Odpowiedz Link
funny_game Re: E-booki 11.11.08, 20:14 Niestety nie znam żadnej. Jak nie mam kasy, to pożyczam książki (i oddaje po przeczytaniu :D), a jak mam, to kupuję, bo kocham :) Odpowiedz Link
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:17 funny_game napisała: > Niestety nie znam żadnej. Jak nie mam kasy, to pożyczam książki (i oddaje po > przeczytaniu :D), a jak mam, to kupuję, bo kocham :) > Ja pomyslalam sobie, ze ebooki bylyby niezlym sposobem na moja pracowa nude, ktora mnie niestety ostatnio dopada. Czytanie ksiazki przy biurku moze wygladac dziwnie, ale taki ebook ... :) Odpowiedz Link
funny_game Re: E-booki 11.11.08, 20:19 To jest argument! Jak sie mocno nudzę, to koraliki oglądam. Odpowiedz Link
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:21 funny_game napisała: > To jest argument! > Jak sie mocno nudzę, to koraliki oglądam. > Zareczam, ze by Ci sie znudzilo, przy poziomie nudy, jaki u mnie ostatnio panuje ;) A gdyby Ci sie nie znudzilo to na pewno ... zabrakloby koralikow do ogladania :) Odpowiedz Link
funny_game Re: E-booki 11.11.08, 20:23 Łoqrde, to aż tak to nie chcę ;) Nawet nie wiem, kogo o te e-booki zapytać, moi wszyscy znajomi tradycyjnymi kartkami pomiędzy okładkami szeleszczą. Odpowiedz Link
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:25 funny_game napisała: > Łoqrde, to aż tak to nie chcę ;) > Nawet nie wiem, kogo o te e-booki zapytać, moi wszyscy znajomi tradycyjnymi > kartkami pomiędzy okładkami szeleszczą. Spokojnie :) Jutro sie pewnie bede nudzic w pracy, to net przewertuje jeszcze ... a a ostatecznosci zabiore opasle tomisko i wyloze se na biurko, razem z herbata :) Odpowiedz Link
funny_game Re: E-booki 11.11.08, 20:34 Jakąś prasą branżową przykrywaj na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:38 funny_game napisała: > Jakąś prasą branżową przykrywaj na wszelki wypadek ;) > Dobry pomysl :D Odpowiedz Link
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:24 lew-salonowy napisał: > A jakie Cię interesują? Zaczelam czytac Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki i chetnie bym dokonczyla w pracy, gdybym dostala ebooka. Oprocz tego moze Rilke. Odpowiedz Link
lew-salonowy Re: E-booki 11.11.08, 20:26 www.ebook.pl/index.php?t=authors&p=a Może tutaj coś znajdziesz :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: E-booki 12.11.08, 09:16 Lwie, a masz jakiś program do konwertowania z prc na zwykły plik tekstowy (doc, rtf)? Odpowiedz Link
lew-salonowy Re: E-booki 11.11.08, 20:27 Polecam "Serce" Amicisa :) Cudownie ciepła powieść. Odpowiedz Link
tora83 Re: E-booki 11.11.08, 20:38 Mam jakies problemy ze sciagnieciem, ale bede probowac do skutku :) Odpowiedz Link
tapatik Re: E-booki 11.11.08, 22:07 Czytasz na ekranie? Ja ostatnio zakupiłem to co w sygnaturce, ale od razu wydrukowałem i męczę wersję papierową. Łatwiejsza w czytaniu no i notatki można robić :-))) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: E-booki 11.11.08, 22:13 Znamy taka: www.4shared.com/dir/694089/9b0fb5d0/ebooki.html :) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
gapuchna Re: E-booki 11.11.08, 22:47 Pauli, ściągnęłam sobie od ciebie Krajewskiego, ale za Chiny ludowe! - nie dam rady przeczytać. Totalnie zgłupiałam - no nie umiem czytać z ekranu książki:( Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: E-booki 11.11.08, 23:07 To nie sa moje ebooki:) Ja tez nie umiem tak czytac, mam kilka ebookow sciagnietych od miesiecy i... czekaja:) Pauli -- Mówią, że perspektywa powieszenia o świcie wybitnie sprzyja koncentracji umysłu. Niestety, umysł wówczas nieodmiennie się koncentruje na fakcie, że znajduje się w ciele, które o świcie zostanie powieszone. [T.P.] Odpowiedz Link
przemek_ex Re: E-booki 29.01.09, 12:28 tu można ściągnąć darmowego e-booka "Blogi od A do... sławy i pieniędzy", pozycja traktuje o tym jak zbudować własnego bloga i odnieść sukces. Całkiem ciekawy, właśnie przeglądam: expertia.pl/blogosfera Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: E-booki 29.01.09, 13:52 podesle ci cos wieczorem apropos póznym wieczorem Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: E-booki 29.01.09, 23:57 kuźwa to wątek wyciągniety z otchłani czasu a myslalem ze tora sie pojawiła Odpowiedz Link