wilowka Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 12:48 hmm Mój wczorajszy po wieczorku panieńskim przeszedł mi dopiero dziś, więc nie wiem, cz Ci pomogę. jogurt, chlebki ryżowe, żurek, fasolka po bretońsku, woda, sok marchwiowy, wielki zestaw krkówka zapiekana z brokułami, serem i frytkami + pomidory i sałata ze Świnksa tonik i pepsi. A i duużo spania. Miłego dnia Tora83 :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 12:56 etwas-geheimnis napisał: > jak sie chla to sie ma..:-D Nigdy wiecej ... Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:01 etwas-geheimnis napisał: > obiecanki cacanki:-) Obiecanki - macanki :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:04 to juz przy okazji:-) baba pijana.....;-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:00 Może tutaj coś znajdziesz ;D www.winka.net/kac.html Odpowiedz Link
pawel1940 Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:04 A u mnie jakos dzis nawet sie obylo bez kaca :-). Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:06 bos abstynent- kapus albo zaszyty:-D Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:10 pawel1940 napisał: > A u mnie jakos dzis nawet sie obylo bez kaca :-). > Ja nie pamietam, kiedy mialam takiego jak dzis. Ale tak to jest jak sie zaczyna picie rano ... i kontynuuje caly dzien. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:11 to dziwne ? Jak sie od rana pije to kaca nie ma:-) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:32 wszystko co oparte na kwasku, bo wypłukałaś sobie witaminki. jak nie masz siły ugotować kapuśniaku albo ogórkowej to idź do sklepu i kup ogórki kiszone w słoiku i wypij z nich wodę. polecam też hurtowe ilości herbaty z cytryną i oglądanie seriali. przyda się też spacerek. wietrz pomieszczenia - będzie ci przyjemniej. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:36 o zadziwiasz mnie :-) Jak ty wszystko wiesz:-)Niech jeszcze troche magnezu lyknie i przezyje:-D Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 13:37 konstancja.wilde napisała: > wszystko co oparte na kwasku, bo wypłukałaś sobie witaminki. jak nie > masz siły ugotować kapuśniaku albo ogórkowej to idź do sklepu i kup > ogórki kiszone w słoiku i wypij z nich wodę. > polecam też hurtowe ilości herbaty z cytryną i oglądanie seriali. > przyda się też spacerek. wietrz pomieszczenia - będzie ci > przyjemniej. > Herbata z cytryna byla, kwas z ogorkow tez i jajeecznica przygotowana przez przyjaciolke, bo sama bym rady nie dala chyba.. Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 14:29 konstancja.wilde napisała: > i co? lepiej? Troszke. Zastanawiam sie, czy nie pojsc za rada Pilcha i nie wypic piwa :) Bo najlepsze na kaca jest ... piwo ... Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 14:25 jak nie przeszlo to pozostaje zrobic tak jak z bolacym zębem:-) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Ale mam kaca!! 16.11.08, 14:32 nie sam :-) dentysta wyrwal a dla glowy taki nazywa sie ....kat:-D Odpowiedz Link