funny_game 25.11.08, 09:17 od samego rana nie wiadomo skąd i trzyma. Ten kawałek: pl.youtube.com/watch?v=FKIs_6qc4cQ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 09:46 Dopiekła niedojdzie ;) Ziemianie wszystko skonsumują, jak zwykle. Zima cudeńko się zaczyna robić. Już się cieszę na weekend. I oby taka była na święta! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Się przyczepił się 25.11.08, 09:51 a jakby wywiercić dziurę? taką na wylot z europy do ameryki?to piekło by było po drodze nie? od czwartku cieplej spoko:) a jak prezenty zasypie? Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 09:54 3.14-czy-klak napisała: > a jakby wywiercić dziurę? taką na wylot z europy do ameryki?to > piekło by było po drodze nie? Daj spokój, są fajniejsze zajęcia, a tam i tak trafię ;) Ty pewnie nie, jaka szkoda :( > od czwartku cieplej spoko:) > a jak prezenty zasypie? Nie ma takiego prezentu, którego moja łasość nie znajdzie i nie wyniucha :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Się przyczepił się 25.11.08, 09:57 to sie na czyściec umówmy może?:) ja będę stał przy czepaku w niebieskim berecie?:) a jak dostaniesz płatek sniegowy? Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:06 3.14-czy-klak napisała: > to sie na czyściec umówmy może?:) ja będę stał przy czepaku w > niebieskim berecie?:) W moherowym to Cię od razu wyżej ściągną :/ To ja nadejdę w skąpym bikini, ja jednak wolę do piekła ;))) > a jak dostaniesz płatek sniegowy? Też się ucieszę, jak będzie tylko dla mnie :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:12 pasi beretem sie najwyżej resztę zakryje:) goszcza mam sorr:( Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 11:39 Jak se pójdzie, to pogadamy o płatkach :F Odpowiedz Link
chicot Też się trzymie, pamięci, 25.11.08, 09:56 napis na murze, com go widział dawno temu, jadąc przez Szlunsk: "Limahl jest ciuhl". Odpowiedz Link
funny_game Re: Też się trzymie, pamięci, 25.11.08, 10:07 :DDD Ciuhl, nie ciuhl, fryzurę ma ponadfakinczasową :D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:12 ja ostatnio skompromitowałam się na zajęciach. byłam zamyślona, całkiem cała w moim świecie i nagle zaczęłach śpiewać billie jean. zdąrzyłam dojść do "she just a girl" zanim zorientowałam się, że jestem w nieodpowiednim miejscu i oczy wszystkich skierowały się na mnie. moja miłość do mj kiedyś mnie zgubi :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:35 ależ ja się w nim kochałam będąc dzieckiem w nim i w Dżordżu M. :D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:39 ja się dalej kocham, mimo braku nosa:( zakupiłam na dvd jego koncert z bukaresztu, który wg rs jest najlepszym koncertem w dziejach. polecam! jestem posikana za każdym razem jak to oglądam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:44 yhmm z tego co mi wiadomo Dżordż dalej ma nos, a Ty chyba masz na myśli Michaela Jacksona? :P Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:45 no tak, przecież ja wciąż o nim. za georgem nie przepadałam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 10:47 że Ty wciąż o nim to dla mnie nie było takie oczywiste :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 11:45 Cóż z tego, ze nie miałam w Tobie konkurencji, skoro i tak przegrałam sromotnie :P Za mną też od kilku dni chodzi pewna piosenka. Ostro się do mnie przykleiła, ale w sumie nie rozpaczam jeszcze ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 11:52 Ale to chyba na priva, bo tu się wstydzę :P Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Się przyczepił się 25.11.08, 11:56 wyślesz mi też? bo ja chętnie się czymś zarażę nowym. cały dzień śpiewam "bo ona robi loda mu, bo lubi" i nie mogę przestać :( Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 11:58 Ołki :) Ale nie mów, że to to: pl.youtube.com/watch?v=JCrCpgBRpc8 To mój najukochańszy kicz świata :D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:00 jaki kicz?! tańczyłam do tego w podstawówie z moim pierwszym chłopakiem. absolutnie kocham tą piosenkę~! Odpowiedz Link
karka831 Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:58 U mnie na dyskach, na wycieczkach szkolnych, absolutnym hitem było to: www.youtube.com/watch?v=duM1XMK7kyY Ile łez wylanych, ile tańców przetańczonych (wyciągnięte ręce na ramionach partnera). :P Fajosko się wspomina ten okres. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:14 No właśnie to moje to nie kicz, zupełnie inna bajka. Ok wkleję tu, najwyżej się załamiecie, chociaż melodia będzie Wam znana :P es.youtube.com/watch?v=N067EOB7GA8 No więc chodzę i od kilku dni to podśpiewuję Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:26 Ouła... I czegoś się wstydziła, gópia? ;) Wiesz co? Ja dziś niepoważna jestem ;) To masz to: pl.youtube.com/watch?v=a-z8HgJlilU Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:32 Boska jest ta wersja!!! :D A w ogóle to przez Was siedzę na youtube zamiast pracować!* *po zastanowieniu: chyba jak zwykle ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:43 praca nie zając, nie ucieknie, nie? ;) ja niby coś pożytecznego teraz robię, a na forum piszę tak z doskoku :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:45 A co Ty chcesz powiedzieć - że Twój wkład na forum nie jest pożyteczny? ;) Dziś np. edukujesz masy pod względem muzycznym - bezcenne! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:49 no i nawet nowy taniec próbuję zaszczepić na forumowym łonie :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:37 No tego, że to taki mało rozrywkowy utwór :> Bailando jakoś do mnie nie przemawia w żadnej wersji :P A a propos tańczenia to przypomniało mi się jak kiedyś w bcn za bardzo wzięłam sobie do serca, że alkohol jest dla ludzi i trafiłam na imprezę z roznegliżowanymi panami i nie dość, że musiałam pić, to jeszcze tańczyć do tego: pl.youtube.com/watch?v=XxtbIGDuuiY&feature=related tu masz to samo w wersji ubranej i chyba lepiej widać tę wyszukaną choreografię, którą po pijaku jakimś cudem opanowałam do perfekcji :D pl.youtube.com/watch?v=LZmIZDmr93A Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:47 Omujbosze, omujbosze :DDD Jak przylizę dziś do domu, to se puszczę baaardzo głośno to. I choreo też se wymyślę, a kuwa, co! pl.youtube.com/watch?v=9AKaV911uJA A później polecę całymi ókohańcami mymi: pl.youtube.com/watch?v=6NdAUnnU9Ac !!!!! Auuuu! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:55 Zrobiłaś mi teraz dobrze :D Run lubię a do boysów to mam wielki sentyment, tak wielki, że 2 dni temu zmieniłam sobie budzikową melodię na intergalactic :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:59 Swojego czasu śpiewałam zawsze po pijaku Intergalactic jako Interlokutor :D Dópa, muszę dziś sprzątać w chacie :/ No to se raz spróbuję nie przy HC czy pankroku czy hiejwi mjetalu, tylko przy starych BBoysach :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 13:07 spróbuj spróbuj, dają kopa do pucowania szafek :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Się przyczepił się 25.11.08, 13:14 Ja ich raczej imprezowo albo relaksacyjnie słucham. Mam obawy, że zamiast pucować ścierą zacznę tańczyć i znowu burdello zostanie po sprzątaniu :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Się przyczepił się 25.11.08, 13:25 a nie umiesz tanecznym krokiem przejechać mopem, albo kręcąc dupcią wytrzeć kurze? :> Odpowiedz Link
bertrada Re: Się przyczepił się 25.11.08, 12:55 O! Youtuby się powiększyły. ;D A wczoraj jeszcze były normalnych rozmiarów. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Się przyczepił się 25.11.08, 13:24 tylko uważajcie dziewdzęta, żeby tego wszystkiego za głośno nie słuchać, bo deser.pl/deser/1,83453,5986414,Sad__Glosno_sluchasz_muzyki__To_posluchasz_tego___.html Odpowiedz Link