karka831 25.11.08, 13:35 tiny.pl/6qb4 Kilka rzeczy rzeczywiście się pokrywa, ale co do niektórych, nie rozumiem dlaczemu się nie podobają. ;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:37 karka831 napisała: > Kilka rzeczy rzeczywiście się pokrywa, ale co do niektórych, nie rozumiem > dlaczemu się nie podobają. ;> By wierszówka była większa.;) Odpowiedz Link
wilowka Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:39 Niektóre są bez sensu. ponczo, balerinki a brak np. Butów emu i crocsów Odpowiedz Link
trypel Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:43 karka831 napisała: > > dlaczemu się nie podobają. ;> bo są brzydkie Odpowiedz Link
trypel Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:49 Chyba jestem typowym facetem bo poza 3 wszystkie są faktycznie paskudne Odpowiedz Link
karka831 Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:51 No to właśnie zależy mi na opinii 'typowego faceta' ;) Mnie się nie podobają botki, ponczo, legginsy i te ciepłe majty. Ale akurat z majtami to się zasugerowałam obrazkiem, a ogólnie ładne bokserki lubię. ;) Odpowiedz Link
trypel Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:57 OK. Poza fryzurami, makijażem i okularami cała reszta to syf straszny i koszmar Odpowiedz Link
catthe Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:46 Nie rozumiem dlaczego nie podobają im się sukienki baby doll. Przecież są świetne! Odpowiedz Link
wilowka Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 14:06 I czego czepiają się poncza. Nie musi przecież wyglądać jak takie zwinięte członkowi boliwijskiego zespołu ludowego Odpowiedz Link
karka831 Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 14:08 Tutaj cały szkopuł tkwi w zdjęciach. Uwielbiam duże torby, ale ta na zdj. jest obrzydliwa, podobnie jak baleriny czy wielkie majty. ;P Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 13:51 balerin też nie lubię. ale takich butów na obcasie za kostkę nie odmówiłabym sobie nawet jak mojemu ukochanemu mężczyźnie nie podobają się:)) ładne i wygodne. długie cholewy też noszę. mi też nie wszystko u niego musi się podobać. nawet nie może wg. wszystkich mężczyzn:))) ja nie zmuszam go do czegoś, to niech i on coś u mnie akceptuje. nie musi się mu wszystko podobać. chociaż dresiarz u mnie nie ma szansy:)))) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 15:21 Ten ranking jak nic mój facet robił :) Wszystko, ale to wszystko sie zgadza. Jak pytam go o zdanie na temat rzeczonych akcesoriów na zakupach albo jak oglądam fotki, zawsze marudzi. Balerinki kojarza mu się z bucikami do komunii, baby-doll to worek i nie podkreśla talii, zdecydowanie woli kozaki lub pantofle od botków, stringi są fajne, ale nie na kobiecie (ja tez tak uwazam, chociaz stringi czasem nosze ze wzgledów praktycznych), legginsy to ochydztwo itd itd... Założę się, że ranking ulubionych ubrań i dodatków facetów zaczynałby sie od ołówkowej spódnicy, potem koszule i opinające talię bluzki, gorsetowe wiązania,, postawione kołnierze, kozaki na obcasie, pończochy we wzorki, czerwone pazurki... co wy na to, forumowi panowie? :) Odpowiedz Link
trypel Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 15:24 pończochy gładkie - reszta sie zgadza (lakier niekoniecznie ostry) Odpowiedz Link
mala_mee Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 15:30 No to już jest ich problem. Botki faktycznie czasem wyglądają komicznie ale płaskie buty są najlepsze. A jak im się pełna szafa nie podoba to nie muszą takiej mieć. Byleby nam nie zabraniali zapełniac nasze :))) Odpowiedz Link
vicious.circle Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 16:14 Balerinki, poncho, ostentacyjnie wystające stringi, bardzo krótkie włosy - to jest ZŁO! Reszta jest okej. Odpowiedz Link
thank_you Re: 15 rzeczy ;) 25.11.08, 17:21 Jestem w takim razie przekleństwem facetów :-) Ale co do baby doll i tunik - faktycznie, wiele razy pytano mnie i nie tylko mnie czy nie jestem przypadkiem w ciąży :-) Odpowiedz Link
2szarozielone o rany, jestem facetem 25.11.08, 18:11 Zgadzam się ze wszystkim i w prowadzam w życie :) To znaczy stringi noszę, ale uważam, że inne fasony majtek są bardziej sexy. Botki mam, ale noszę wyłącznie do długich spodni zimą (więc wyglądają OK). Legginsy czasem lubię na kimś, ale samej siebie zupełnie w nich nie widzę. Reszta - 100% racji. Odpowiedz Link
thank_you Re: o rany, jestem facetem 25.11.08, 18:21 Ja stringi miałam na sobie raz i poszły w kąt. No nieeee.... Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: o rany, jestem facetem 25.11.08, 18:21 ja też nie cierpię stringów. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: o rany, jestem facetem 25.11.08, 18:25 A dla mnie to w zasadzie jedyny dopuszczalny fason majtek pod obcisłe spodnie. A ja wszystkie spodnie mam obcisłe na tyłku. W nie-stringach czuję się grubo, niewygodnie mi, wkurza mnie, że brzeg majtek widać pod tkaniną. Nie lubię :) Inne rodzaje majtek to pod spódnice noszę. Albo do łóżka :) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: o rany, jestem facetem 25.11.08, 18:29 szarozielone: przy obcislych spodniach prędzej dopatrzę się stringów niż pełnych majteczek;] serio. zawsze wiem kiedy ktoś ma stringi, dla mnie to mało estetyczne. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: o rany, jestem facetem 25.11.08, 18:33 to nie o to chodzi, że widać, że mam majtki - ale o to, że lubię, jak pośladki są okrągłe i pełne, nie przecięte w poprzek brzegiem majtek. Ja się nie wstydzę, że mam stringi, tylko cieszę, że mam póki co ładną okrągłą pupę. Zresztą - u innych na to zupełnie nie zwracam uwagi i w ogóle nie myślę o tym czy ma majtki i jakie - tylko u siebie nie lubię pełnych majtek pod spodniami. Odpowiedz Link